Ukens spørsmål 16

Heey!

Det er fredag, og det betyr ukens spørsmål! Husk at om dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg pleier også å spørre i blant på Snapchat om noen har spørsmål, så dere kan følge meg der også om dere vil det. Der heter jeg martineluunde med to u'er.

Hvor høy er du? Jeg er 168cm høy. Jeg føler selv jeg er ganske høy, men ofte når folk kommer bort til meg sier de at de trodde jeg skulle være mye høyere. Man ser vel kanskje litt høyere ut på TV?

Hva slags prevensjon bruker du? Jeg går på p-piller og har gått på det i flere år nå. Jeg har egentlig lyst til å bytte til noe annet slik at jeg slipper å ta en pille hver dag, men samtidig er jeg fornøyd med p-piller.

Krangler du og Sofie? Hæ, nei? Vi er gode venner og snakker ofte sammen. Vi reiser jo faktisk også til Portugal sammen om ikke så alt for lenge. Gleder meg!

Er rumpa de fake? Nei, den er ekte. Hadde jeg putta noe i rumpa mi skulle jeg fortalt det med en gang.

Kan du fortelle mer om broren din? Haha, ser ut som det er fler som vil vite om han. Han heter Simen og blir 19 år gammel. Han trener mye og han driver med drifting. Så han er veldig glad i biler. Han heter Simenlundee på Instagram til dere som lurer på det!

Hva vil du at barna dine skal hete? Det er hemmelig! Haha, jeg har en liste med navn på mine fremtidige barn om jeg får det på mobilen faktisk.

Hva var det verste med å være inne på paradise hotel? Det var nok da folk røk ut. Det var aldri gøy da folk røk ut, og vi ble alltid så lei oss. I tillegg visste man ikke om den personen skulle sjekke inn igjen senere, eller om man måtte vente helt til man var i Norge igjen med å se personen igjen.

Hva sa besteforeldrene dine til at du hadde sex på TV? De brydde seg egentlig ikke så mye. Nå så man jo ikke veldig mye av den sexen, og det kunne egentlig bare sett ut som vi kyssa. Så de sa ikke noe på det. Før jeg kom hjem hadde faktisk bestemor sagt til pappa at han ikke måtte bli sur om jeg hadde sex der inne, fordi sex er helt naturlig. Haha, så de er støttende uansett hva jeg gjorde der inne.

Håper dere fikk svar på noe dere lurte på!

23 kommentarer

Siste innlegg