COACHELLAPARTY

Hei dere!

I går var jeg på coachellafesten til Jan Gunnar og Jan Thomas, noe som var så gøy. Jeg er egentlig ikke så glad i å dra ut i Oslo, men de klarte virkelig å lage fest. Jeg dro dit med en stor venninnegjeng, og vi koste oss skikkelig. Vi var der ganske tidlig i forhold til når jeg egentlig pleier å dra ut, så jeg klarte ikke å holde ut hele kvelden. Det var hvert fall skikkelig hyggelig å møte mange folk man ikke har sett på lenge, og ikke minst hilse på nye. Jeg fikk også være DJ med Jan Gunnar, noe jeg elsker. Jeg havner alltid bak DJ-bordet, uansett hvor jeg er. Jeg er den irriterende jenta som kommer med sangønsker, og som tror jeg er en DJ. Kanskje jeg bare skal prøve meg som det? Det virker jo veldig gøy, og jeg ender jo alltid opp bak der uansett. Haha!

Skjørt og jakke fra Berhska – Topp fra Pull & Bear – Briller fra Kouture

Jeg hadde det så gøy, og glemte faktisk helt å ta bilder. Jeg fikk tatt noen, og det var de over her. Jeg har lagt ut masse fra kvelden på Instastory, om noen vil se. Der heter jeg Martinelunde. Jeg hadde hvert fall en superbra kveld, og Jan Gunnar og Jan Thomas klarer virkelig å lage party. Det var også koselig at nesten alle venninnene mine var samlet. Vi manglet noen, men mesteparten kom. Det er ikke så ofte det passer for så mange samtidig, men i går klarte vi det. Jeg merker jo at så fort man er en stor gjeng man liker å henge med, så blir kvelden tusen ganger bedre. Jeg har hvert fall ingenting å klage på med kvelden i går. Dansing, masse venner og bra stemning er noe jeg ser frem i mot med denne sommeren.

Vi dro også bort til Bar Vulkan i går fordi Morten var DJ der. Han har bursdag i dag, så vi måtte så klart være der da klokken slo 00.00. Jeg hadde det kjempegøy der også, og Morten er seriøst en av mine favoritt DJ’er. Han spiller akkurat sånn type musikk som jeg elsker, og musikken har så mye å si når man er ute. Vi dro ganske tidlig hjem, og jeg sovnet med en gang. Jeg våknet i dag tidlig, og formen var topp. Jeg er utrolig heldig som aldri er dårlig dagen derpå, og om det skjer slutter jeg å drikke. Haha! Jeg har hvert fall nå fått sminket meg, og straks skal jeg til byen for å møte Morten og Sofie. Vi skal spise, og så får vi se hva vi gjør resten av kvelden.

Jeg håper dere får en superduper lørdag videre!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg