Bilder av lillesøsteren min♡

Hei dere!

Jeg har fått veldig mange spørsmål etter i går om den lille babyen, og derfor tenker jeg nå å fortelle litt. Først og fremst kan jeg jo fortelle at pappa har fått barn med kjæresten sin, så det er altså ikke min mamma og pappa som har fått barn sammen. Kjæresten til pappa er en del yngre enn han, og hun har ingen barn fra før av. Jeg synes det er veldig koselig med en liten bebis i familien, og jeg er glad for at de har fått barn sammen. Babyen skal hete Cornelia, og jeg synes det navnet er så fint! 

Dere ville også se bilder av Cornelia, så da skal jeg dele noen med dere nå. Jeg synes hun er så nydelig♡ Det var så merkelig å holde henne i går, for hun er virkelig bitteliten. Hun var masse våken, og hun lå mye og bare stirret på oss. Jeg ble helt forelsket i den lille babyen, og jeg gleder meg så mye til å se Cornelia vokse opp. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Se så søt♡ Lille bebisen!

 

 

64 kommentarer

Siste innlegg