SANGEN ER UTE

Hallooo!

Da er sangen endelig ute, og jeg er så spent på å høre hva dere synes. Jeg har allerede fått masse meldinger på DM, og alle har vært positive. Jeg må bare si tusen takk for alle fine meldinger, jeg setter så stor pris på det. Jeg må også takke Kevin som turte å ta meg med på en sang. Dette er jo først og fremst han sin sang, men jeg er utrolig glad for at jeg fikk være en del av den. Jeg synes den er superfengende, og har hatt den på hjernen lenge nå. Jeg må også takke Henning og Stanley i Starlab Studios, for at de autotunet meg som bare det. Hehe.. Det er en SÅ fin gjeng jeg har fått jobbe med på dette prosjektet!

Sangen handler altså om at Kevin vil bli en influencer. Jeg håper ingen tror at jeg ble med på denne sangen for at jeg føler meg bedre enn de andre. Absolutt ikke. Jeg er dronninga av spraytan, jeg tar bilder av maten min, tannbleking bruker jeg og bildene mine gjør jeg finere med filter (ikke photoshop). Jeg legger også ut SWIPE UP 20 ganger om dagen. Sangen er jo også veldig overdrevet, altså jeg får ikke alle klær sponset. Haha, I wish!

Jeg håper hvert fall at dere liker den, og spiller den MASSE. Jeg skal ikke satse på noe artistkarriere, men det har vært kjempegøy å få være med på dette. Kevin er så dyktig, og jeg synes han fortjener mye mer oppmerksomhet enn det han allerede har. For dere som enda ikke har hørt sangen, så finner dere den HER!

12 kommentarer

Siste innlegg