SLIK BLIR MIN 17.MAI

Hei dere!

Dagen i dag har gått til en lunsj med to venninner, Sandra og Therese. Det var utrolig koselig, og vi koste oss i solsteika. Deretter var det rett i seng, haha! Jeg har kun sovet en time, men fy søren så trøtt jeg er. Jeg gjør alt jeg kan for at døgnrytmen skal komme seg på plass igjen, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg tror derfor jeg skal møte en venninne nå, slik at jeg ikke sovner så alt for tidlig.

Imorgen reiser jeg forresten ENDELIG til Bergen. Jeg gleder meg så sinnsykt mye, og kan nesten ikke vente med å se Aleksander igjen. Tenk dere at vi har vært borte fra hverandre i to måneder nå, altså hvor sykt er ikke det? Jeg er helt sikker på at det å savne hverandre i et forhold er viktig, men aldri om jeg er fra han i to måneder igjen. Det har vært skikkelig vanskelig til tider, og jeg har merket det utrolig godt på humøret mitt. Når man så gjerne vil være med noen, men absolutt ikke får tid til det. Imorgen derimot sees vi igjen, og det blir så godt!

Jeg har fått mange spørsmål om mine planer på 17. mai, og ja jeg skal være i Bergen. Det blir veldig rart, for jeg har alltid feiret i Oslo. I år skal jeg heller ikke bruke festdrakten min, noe som blir så kjipt. Jeg elsker å bruke den, men i år må jeg finne et annet alternativ. Grunnen er at jeg ikke orker å ta den med meg på et fly, og i tillegg har vi ikke lagt så mange planer for 17. mai. For min del kan vi bare chille, for jeg er ikke helt i form enda. Jeg tipper vi skal være med familien til Aleks, og kanskje vi stikker en tur til byen. Jeg tror kanskje vi også skal bo på hotell natt til 17. så det blir koselig!

De siste årene har 17. mai bestått av alt for mye festing og alkohol, og det merker jeg at jeg ikke orker i år. Det ble mye festing i LA, så jeg har fått litt nok nå. Jeg tror heller ikke Aleksander var så gira på det, men kose oss skal vi uansett. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir i Bergen, så får jeg heller ta igjen champagnefrokost med jentene neste år.

Nå skal jeg komme meg ut døren, for nå skal Sandra og jeg bowle. Sandra er en nær venninne av meg som studerer i Tromsø om dagen, så når hun endelig er i Oslo må vi møtes. Jeg gleder meg!

Processed with VSCO with m5 preset
8 kommentarer
  1. Åhhh, kommer du til Bergen? 😍 Plis kom til byen! Der skal jeg være! Har såååå lyst å møte deg! 😘😘 Isåfall, når kl skal du dit?

  2. Herregud, Aleksander e jo det modelleksemplaret. Sjeldent man har både utseende og personlighet med seg – men det har ham. Dere er fine sammen.

  3. Kan du filme når du møter Aleksander?❤️
   Og om du for tid/ har lyst, kan du vlogge litt fra din 17. Mai

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg