8 ÅRS JUBILEUM!

ANNONSE- KIDS BRAND STORE

Heei!

Nå skal jeg straks ut døren for å komme meg på dansetrening, men først tenkte jeg å vise dere noen nye klær jeg har fått hjem. Jeg har tidligere fortalt dere en del om Kids Brand Store, en nettside som selger merkeklær til ungdom og voksne. Jeg skjønner at mange tror de kun har klær til barn på grunn av navnet, men her kan også vi unge voksne finne klær. Jeg har en haug av klær derfra nå, og grunnen til det er kvaliteten. Det er grunnen til at jeg gang på gang vil fronte denne siden, for klærne der er fantastiske. Her blir ikke genseren ødelagt etter en vask, langt i fra. Jeg er så fornøyd med alt jeg har derfra, så nå tenkte jeg å vise dere det jeg nå sist fikk hjem.

La oss starte med denne joggedressen. Jeg elsker klær som er komfortable, men samtidig kan brukes til hverdags. Sånn som dette settet her. Det er så deilig å ha på, og har et skikkelig mykt stoff på innsiden. I tillegg ser det utrolig kult ut spør dere meg. Dere finner genseren HER, og buksa HER.

Hver gang jeg har på meg noe rødt, så får jeg alltid så mange komplimenter. Derfor måtte jeg klikke hjem denne røde genseren, og jeg skal innrømme at jeg har fått en skikkelig greie for røde gensere nå. Jeg pleier alltid å bruke ganske nøytrale farger, så det er virkelig på tide med mer farger i klesskapet mitt nå. Genseren er superdigg på, og samme med tightsen. Genseren finner dere HER, og tightsen HER.

Denne genseren synes jeg var SÅ søt. Jeg elsker fargen på den, og også selve materialet. Denne kommer til å bli mye brukt fremover, om det så er til å chille i eller til hverdags. Dere finner genseren HER.

Sist, men ikke minst.. Se på denne genseren! Denne er så digg på, og den er også så fin. Faktisk så har jeg den på meg akkurat nå som jeg skriver denne innlegget. Denne likte jeg utrolig godt! Dere finner den HER.

Akkurat nå har Kids Brand Store 8 års jubileum, og derfor er det mellom 20-70% rabatt på ALT på hele hjemmesiden(bortsett fra parajumpers). I tillegg har jeg så klart en rabattkode til dere, og den gir dere 8% rabatt i tillegg til rabatten som allerede er. Nå kan dere spare mye penger om dere vil shoppe litt. Dette er en side med god kvalitet på klærne, masse fint og jeg tror alle vil finne noe de vil like der. Klikk dere inn HER for å se hele utvalget, og god shopping♡

25 kommentarer

Siste innlegg