8 ÅRS JUBILEUM!

ANNONSE- KIDS BRAND STORE

Heei!

Nå skal jeg straks ut døren for å komme meg på dansetrening, men først tenkte jeg å vise dere noen nye klær jeg har fått hjem. Jeg har tidligere fortalt dere en del om Kids Brand Store, en nettside som selger merkeklær til ungdom og voksne. Jeg skjønner at mange tror de kun har klær til barn på grunn av navnet, men her kan også vi unge voksne finne klær. Jeg har en haug av klær derfra nå, og grunnen til det er kvaliteten. Det er grunnen til at jeg gang på gang vil fronte denne siden, for klærne der er fantastiske. Her blir ikke genseren ødelagt etter en vask, langt i fra. Jeg er så fornøyd med alt jeg har derfra, så nå tenkte jeg å vise dere det jeg nå sist fikk hjem.

La oss starte med denne joggedressen. Jeg elsker klær som er komfortable, men samtidig kan brukes til hverdags. Sånn som dette settet her. Det er så deilig å ha på, og har et skikkelig mykt stoff på innsiden. I tillegg ser det utrolig kult ut spør dere meg. Dere finner genseren HER, og buksa HER.

Hver gang jeg har på meg noe rødt, så får jeg alltid så mange komplimenter. Derfor måtte jeg klikke hjem denne røde genseren, og jeg skal innrømme at jeg har fått en skikkelig greie for røde gensere nå. Jeg pleier alltid å bruke ganske nøytrale farger, så det er virkelig på tide med mer farger i klesskapet mitt nå. Genseren er superdigg på, og samme med tightsen. Genseren finner dere HER, og tightsen HER.

Denne genseren synes jeg var SÅ søt. Jeg elsker fargen på den, og også selve materialet. Denne kommer til å bli mye brukt fremover, om det så er til å chille i eller til hverdags. Dere finner genseren HER.

Sist, men ikke minst.. Se på denne genseren! Denne er så digg på, og den er også så fin. Faktisk så har jeg den på meg akkurat nå som jeg skriver denne innlegget. Denne likte jeg utrolig godt! Dere finner den HER.

Akkurat nå har Kids Brand Store 8 års jubileum, og derfor er det mellom 20-70% rabatt på ALT på hele hjemmesiden(bortsett fra parajumpers). I tillegg har jeg så klart en rabattkode til dere, og den gir dere 8% rabatt i tillegg til rabatten som allerede er. Nå kan dere spare mye penger om dere vil shoppe litt. Dette er en side med god kvalitet på klærne, masse fint og jeg tror alle vil finne noe de vil like der. Klikk dere inn HER for å se hele utvalget, og god shopping♡

9 kommentarer
  1. Synes det er passe ironisk at du som er programleder i et sminkeprogram har like bryn som jentene i sjetteklasse når de først oppdager øyenbrynsblyant å går all in. Bryna dine ser veldig påtegnet eller tusjet på. Enten så tegner du for hardt me brynspenn eller så vet du ikke hvordan du bruker dipbrow gel. Nøkkelord til deg, lette strøk 🙂

  2. Hva skjer med brynene dine for tiden? bruk lettere strøk, og tegn svakt på
   Synes det er dårlig gjort at du kun blogger når du skjønner at bankkontoen din går nedover… er bare reklame overalt, på blogg og insta:) skjerp deg

  3. Jeg synes de kommentarene over er upassende og syns ikke de stemmer. Martine er en flink blogger, hun kan å sminke seg også. Hun blogger om forskjellig å det er bra! 😊 Stå på Martine.
   Heier på deg, forbilde 💛

  4. Til de to øverste kommentarene.. ta dere en titt i speilet sjøl.. har man ikke noe pent å si, så la vær å si noe..

  5. Hei. Jeg har startet en spleis for min sønn som akkurat fikk påvist epilepsi, vi bor i en gammel leilighet der dørene har råtnet opp og det ikke er håndtak på. Disse dørene må vi få byttet ut snarest da jeg ikke kommer meg inn på rommene visst han skulle få et anfall og bli bevisstløs foran døren sånn at den lukker seg. Det kom på 15.100 kroner noe som er mer enn hva jeg tjener på en måned som lærling. Håper noen snille sjeler der ute ser behovet og bekymringene vi har for dette problemet. Gjerne ta en titt og gi et bidrag om du føler for det:) spleis.no/dører

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg