MIN HELG

Hei fininger!

Denne helgen har vært så bra! Jeg har gjort masse gøy, og tilbragt tid med både venner og familie. Denne helgen har virkelig vært perfekt, og skulle ønske flere helger var som dette.

FREDAG

På fredag arrangerte Therese og jeg overraskelsesbursdag for moren hennes. Vi dro til byen tidlig, og fikk handlet med oss alt fra ballonger til champagne. Vi fikk stresset oss til leiligheten hennes, og pyntet fort som bare det. Etterhvert kom gjestene, og kvelden ble skikkelig vellykket. Vi koste oss med kake, og 80 talls musikk. Haha, sånn er det på voksenfest!

LØRDAG

På lørdagen var det klart for konfirmasjon. Fetteren min, Jonathan skulle konfirmere seg. Jeg ELSKER konfirmasjoner og dåper. Jeg får endelig brukt festdrakten min, det er god mat og kaker. Kan det bli bedre? Nope. Det var så koselig, og maten var fantastisk. Jeg spiste meg så mett at jeg kun orket ett kakestykke. Det er veldig ulikt meg, men det sier litt om hvor god maten var. I tillegg var det kjempekoselig med familien samlet, og jeg tror Jonathan koste seg veldig. Han var så fin♡

På kvelden dro jeg på Skal Vi Danse. Det var så rart å være der igjen, og ikke minst gøy å se alle deltagerne. For et nivå det er i år, jeg er SÅ imponert! Jeg skal innrømme at jeg ble dratt tilbake, og faktisk ble nervøs på deltagerne sine vegne i det dansen startet. Godt jeg er ferdig med det, eller?? På lørdag står jeg på parketten igjen, ÆÆ!

SØNDAG

I dag startet jeg dagen på dansesenteret, og der fikk jeg møte personen jeg skal danse med på lørdag. Jeg tenker at jeg forteller dere hvem dette er imorgen, og i mellomtiden kan dere jo gjette! Dette blir så gøy, og jeg er skikkelig gira♡ Etter det dro jeg og spiste med Therese, og deretter dro hun meg med for å se Optimist, en musikal som går nå. Nå skal jeg rydde litt her, og så skal jeg legge meg. Jeg er så trøtt, og har en lang dag fremfor meg imorgen. Uka som kommer blir morsomt for og si det sånn!

7 kommentarer

Siste innlegg