TRE KJAPPE- TATOVERING, GRÅTING OG BOTOX

Hei dere!

Shit, i dag har jeg hatt et så spennende møte. Jeg tror og håper at alt vil gå i boks, og at dette blir bra. Dette har vært en drøm for meg i flere år, og endelig har vi startet med planlegging. Jeg ville egentlig starte på dette i fjor, men på grunn av et hektisk år måtte det vente. Jeg gleder meg til å fortelle dere om det, for jeg er helt sikker på at dere vil elske det!

I og med at det ikke ble noen ukens spørsmål i helgen, så tenkte jeg å svare på tre raske nå. Jeg har fått en del spørsmål i det siste om forskjellige ting, og da tenkte jeg å plukke ut de tre mest stilte.

Har du tatt tatovering? 

Dette spørsmålet har jeg fått mye etter forrige helg, og det er kanskje ikke så rart. Jeg postet vel to storyer der jeg sa jeg hadde tatt tatovering, og ja jeg har gjort det. Jeg var på et arrangement forrige helg, noe som var sinnsykt gøy. Erik kom plutselig bort til meg, og sa at det var en tatovør der. Denne tatovøren tok en veldig billig penge for tatoveringer, og jeg ble så klart ganske gira. Jeg tenker meg veldig sjeldent om to ganger, og er ganske spontan med enkelte ting. Jeg har aldri tatt en ordentlig tatovering før, bortsett fra prikken på håndleddet mitt. Jeg valgte da å ta en tatovering, mens jeg dessverre var påvirket av alkohol. Jeg angrer ikke på tatoveringen, men jeg hadde kanskje ikke tatt den uten alkohol i bilde. Likevel tenker jeg yolo, og det er ikke noe å angre på. Jeg har tatt den på et sted man så vidt ser, men samtidig er det en tatovering som kanskje ikke er så lurt å ta. Jeg tenker å lage en ordentlig storytime som kommer ut på søndag, og da kommer jeg også til å vise frem tatoveringen. Den er absolutt ikke stor, men mange vil nok bli litt sjokkert. Haha!

Hvorfor gråt du så mye i forhold til de andre på Farmen?

Fordi de andre var smarte!! De andre gråt og klagde da kameraene ikke var tilstedet, men så langt tenkte ikke jeg. Jeg blottet alle følelsene mine foran kameraene, noe jeg kanskje angrer litt på i dag. Dere skulle bare visst hvor mange meldinger og kommentarer jeg har fått fra eldre damer som kaller meg sutreunge. Haha! Jeg burde gjort som de andre, og heller grått på kveldene. Dessverre tenkte jeg ikke så langt. Jeg skal love dere at det var ikke bare jeg som var lei meg, klagde og savnet hjem. Flere har jo gått ut med det i ettertid, men samtidig var de smarte som holdt det borte fra kameraene.

Hvorfor lyver du om at ansiktet ditt er naturlig når har tatt botox?

Jeg har da alltid vært ærlig om det? Likevel tok jeg aldri botox for utseende sin del, for det har jeg ikke behov for. Jeg tok det fordi jeg slet mye med migrene og hodepine, og derfor tok jeg det. Jeg vet at mange mener det er en dårlig unnskylding fordi man vil ta botox, men tro meg. Jeg er 23 år gammel, og jeg har virkelig ikke et behov for å fjerne rynker nå. I tillegg har jeg sprøyteskrekk, og gråt meg så og si gjennom hver behandling. Det er riktignok ett år siden jeg tok det sist, og alt er borte. Jeg skal ærlig innrømme å si at jeg mest sannsynlig kommer til å ta det igjen. Rett og slett fordi det hjalp meg ekstremt mye i hverdagen, og jeg slapp å ta paracet og migrenetabletter annenhver dag. Migrenen og hodepinen min har ofte hindret meg i ting, noe som har vært veldig frustrerende for meg. Jeg kommer forresten ikke til å svare noen som spør om tips angående dette, for det må dere ta med legen deres eller noen profesjonelle. Jeg vet hva som funker for meg, og har ikke kunnskap til å gi andre råd.

7 kommentarer
  1. Jeg syntes at det bare var fint at du viste følser..Alle har følser og de fleste har grått en eller to ganger før☺️Jeg syntes du var tøff som viste følser og at du var mye tøffere enn de andre💕

  2. Tar botox mot migrene selv hver 3. måned og det er såååå lite i forhold til hva man tar hvis man skal ta botox for kosmetiske grunner (noe nevrologen min også har understreket flere ganger) så det har absolutt ikke i nærheten av samme effekt engang. Så skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal shame dette? Det er jo det samme som å skulle ta hjertemedisiner hvis du har hjertesykdom?? Det hjelper utrolig mye i hverdagen til en som sliter med migrene, så når til og med staten dekker det (hvis du har nådd frikortgrensen så klart), hvorfor skal man ikke gjøre det? Drit i haters, de hater bare for å hate. Dette fortjener du virkelig ikke og jeg støtter deg 100% hvis du ønsker å fortsette med det. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg