ET SMIL ER DET..

ANNONSE- PREMIUM WHITE

FINESTE!! 

Nå skal jeg straks ut døren, for jeg skal møte en venninne. Hun fikk dessverre ikke kommet på feiringen min i går, fordi hun var bortreist. Derfor skal vi møtes i dag, og jeg aner ikke hva planen er. Jeg har fått oppmøte halv fem, så det blir spennende. Jeg har akkurat fikset meg, jeg har smurt meg inn med litt selvbruning og ikke minst tatt en runde med Premium White. Premium White er tannblekingen jeg bruker, og den har jeg brukt i flere år nå. Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får hvite tenner, og om jeg tar tannbleking. Jeg har ganske hvite tenner fra før av, men Premium White hjelper meg med å opprettholde hvitfargen.

Jeg synes et smil er så fint, og det er smilet jeg først legger merke til ved folk. Hva er vel finere enn folk som smiler? Derfor er jeg opptatt selv av å ha et fint smil, og smiler alltid litt ekstra mye etter en runde tannbleking. Tannblekingen tar forresten ikke lang tid. Jeg bruker vel 30 minutter på en behandling, og da pleier jeg som regel å se på noen youtubevideoer, og vipps slukkes LED-lampen, og behandlingen er over. Det iser ingenting på tennene, og man kjenner ikke noe ubehag ved å bruke denne.

Jeg følger ikke noe plan når det kommer til når jeg bruker tannblekingen, men jeg gjør det for eksempel om jeg skal noe spesielt. Eller om det bare er lenge siden jeg har tatt en runde. En annen ting jeg liker veldig godt, er at dette ikke er en tannbleking som kommer i strips. Det har jeg testet før, og det faller bare av og krøller seg. Dette derimot er skinner som man legger i vann, og deretter former den seg etter tennene mine. Da sitter den mye bedre på, og den føles ikke ubehagelig ut.

Akkurat nå får dere Premium White til kun 459kr om dere trykker dere inn HER. Før kostet det 1190kr, så nå får man det til under halv pris! Nå må jeg komme meg avgårde, og imorgen skal jeg oppdatere dere om hva jeg har gjort i dag. Vi blogges, fininger!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg