VEGETARNYHETER

ANNONSE- MCDONALD’S

Hei dere!

For noen dager siden var jeg så heldig å få ta med noen av de fine følgerne mine til McDonald’s, for å teste nyhetene deres. De har nemlig nå kommet med vegetarnuggets og en ny vegetarburger. Jeg spiser så og si ikke kjøtt, og har savnet nettopp dette. Det er ofte jeg er på farta, og trenger mat kjapt. Jeg har ofte slitt da med å finne ting som er vegetar, og ender ofte opp med å spise noe jeg egentlig ikke vil ha. Da er det perfekt at nå McDonald’s har kommet med vegetarnuggets og ikke minst denne burgeren. Min favorittburger da jeg spise kjøtt var McFeast, og gjett hva? Deres nye burger er en vegetar McFeast. Jeg ble så glad da jeg så det, og den smaker SÅ godt. Jeg ble skikkelig overrasket over hvor god den faktisk var, og det ble følgerne mine også.

Nuggetsene er også sinnsykt gode. Jeg var veldig skeptisk til disse, men herregud så gode de er!

Vi hadde en skikkelig koselig dag sammen, og vi spiste så mye. Jeg elsket denne konkurransen vi hadde, at vi faktisk fikk ta med oss noen av følgerne våre for å spise. Jeg følte vi fikk snakket skikkelig, og at vi hadde det veldig gøy. De som vant var jo så søte, og ikke minst åpne. Jeg var litt redd for at ingen turte å snakke, men heldigvis gikk det veldig bra. Jeg håper jeg kan gjøre mer ting som dette i fremtiden, for jeg elsker jo å møte følgerne mine.

Jeg ville absolutt anbefalt dere å teste disse nyhetene, og jeg lover at vegetarmat smaker bedre enn man skulle trodd. Jeg var før  veldig skeptisk til vegetarmat, men nå foretrekker jeg mye mer en vegetarburger enn en med kjøtt. Mcfeast vegetar er min favoritt, og jeg har allerede spist den flere ganger etter den ble lansert. Og forresten! Er noen av dere gira på å smake vegetarnuggetsene? Om dere laster ned McDonald’s sin app, så får dere nå fire vegetarnuggets for kun 10kr!! Gi det en sjanse, for det er så digg, og da spesielt med masse majones på. Omg, NAM! Dere finner direktelinker til appen HER.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg