Ukens spørsmål 69

Hey!

Da er det tid for ukens spørsmål igjen, og nok en gang spurte jeg dere om spørsmål på instagram. Det kommer ofte inn mye av det samme, så derfor har jeg bestemt meg for å prøve å finne noen som ikke har blitt svart på så alt for mange ganger. Jeg håper dere får svar på det dere lurer på!

Hva er det beste som har hendt deg? Det må nok være alt som har skjedd de siste to årene. Alle mulighetene jeg har fått og at jeg har møtt Aleksander.

Skal det mye til før du avslutter et vennskap? Ja, det skal en del til. Jeg er ofte alt for snill, og har blitt behandlet dritt av venninner før uten at jeg helt har lagt merke til det selv. Det skal en god del til før jeg avslutter et vennskap, og om jeg gjør det skal det ha skjedd noe jeg absolutt ikke tolererer i et vennskap.

Hva er dine treningsrutiner? Jeg har ingen treningsrutiner, og jeg trener heller ikke. Jeg må komme i gang snart, og finne noe innenfor trening som jeg liker.

Beste minne fra Paradise Hotel? Det må nok være noen av festene, da jeg vant og at jeg møtte Aleksander.

Sminker du deg hver dag? Nei, absolutt ikke. Det kan gå en uke uten at jeg orker å sminke meg, og jeg bryr meg ikke noe om å gå uten sminke. Det er viktig å finne en balanse på sminkebruken, slik at man ikke blir avhengig og ikke klarer å gå uten. Jeg synes det er bedre å sminke meg når jeg først skal noe, og heller føle meg litt ekstra fin da.

Kunne du farget håret ditt? Nei, det tror jeg ikke. Jeg farget det brunt for noen år siden, og det kommer jeg aldri til å gjøre igjen. Jeg tror jeg passer best til å være blond, så jeg kommer nok ikke til å farge håret mitt med det første.

Har du noen gang tatt abort? Heldigvis ikke. Jeg er så redd for å havne i en situasjon der abort er et alternativ. Jeg krysser fingrene for at det aldri skjer, og at jeg heller blir gravid når jeg føler meg klar for det.

Blir du lett sjalu? Nei, det skal mye til før jeg blir sjalu. Jeg opplever innimellom at jenter prøver å gjøre meg sjalu ved å prøve seg på Aleks, og da blir jeg egentlig mest klein på deres vegne. Jeg orker ikke stresse rundt med å være sjalu, og sjalusi kan ødelegge mye i et forhold om det blir for ekstremt.

Hvor gammel er du? Jeg blir 23 år om litt over en måned. Ææ, herregud jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Jeg gleder meg selvfølgelig til bursdag, men nå begynner jeg jo også å bli voksen. Den tanken skremmer meg litt, haha!

Hva er det du liker minst med å være en offentlig person? Det må helt klart være når jeg skal ut på byen med venninner, og da mener jeg utesteder. Om jeg for eksempel skal kjapt på do, så ender det med at jeg må snakke om personlige problemer i 30 minutter med jenter jeg aldri kommer til å se igjen. Jeg vil jo være hyggelig også, men samtidig får jeg aldri vært med vennene mine når jeg drar ut. Også er det veldig mye snikfilming på byen, det er folk som får i seg litt for mye alkohol og derfor tør å si negative ting de mener om meg osv. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg dro ut og hadde det skikkelig gøy med venninner, og det er litt trist. Bortsett fra det er det ikke så mye negativt, og det er jeg veldig glad for!

Var det et sjokk for deg da du fikk vite at du skulle få en lillesøster? På en måte ja, men samtidig så jeg det komme. Jeg ble litt satt ut i starten, men så gledet jeg meg bare. Det er jo litt merkelig å plutselig få en lillesøster som faktisk kunne vært barnet mitt, men nå er jeg bare veldig glad for det. Søteste jenta i hele verden, og hun er også den rareste. Haha!

Har du noen tatoveringer? Ja, jeg har en prikk på håndleddet. Haha, det skulle ikke være en prikk, men sånn ble det. Planen var en venninnetatovering, men jeg feiga ut. Likevel ville jeg ha en tatovering, men jeg visste ikke hva. Derfor endte jeg opp med en prikk, og den har jeg hatt siden jeg var 17 år tror jeg.

Når vil du ha barn? Om jeg skulle sagt den perfekte alderen ville det vært 26!

Vet du om noen som skal være med på Paradise Hotel? Ja, og jeg vet om alt for mange. Enkelte av deltagerne i år har definitivt ikke holdt det hemmelig at de skal dit, og rykter sprer seg utrolig fort. Jeg gleder meg likevel skikkelig til å se sesongen!

Har du forandret deg noe etter alle programmene du har vært med på? Jeg føler jeg har vokst utrolig mye det siste året, og jeg føler meg til tider 20 år eldre. Jeg føler jeg har blitt mer rolig, funnet ut mer av hva jeg vil og ikke minst lært veldig mye. Etter alle programmene synes jeg selv at jeg har kun forandret meg til det postive, og til en bedre versjon av meg selv!

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg