UKENS PLANER

Heey!

Aleksander og jeg startet i dag uken med en times massasje, noe som var sinnsykt digg. Jeg vet ikke om noen som elsker massasje mer enn Aleksander, så han var veldig fornøyd etterpå. Vi dro også og spiste med Therese og en venninne av henne, noe som var veldig hyggelig. Vi kom nesten akkurat inn døren, og nå tenkte jeg å fortelle dere om denne ukens planer.

TIRSDAG

Imorgen tidlig skal jeg starte med å gjøre klart en del innlegg. Før hadde jeg alltid flere innlegg klare til publisering, men det har jeg ikke fått til i det siste. Så jeg skal få forhåndsskrevet innlegg imorgen, slik at jeg har i tilfelle jeg ikke rekker å blogge en dag. Jeg skal også rydde leiligheten, for akkurat nå er det litt kaos her. Haha! Imorgen skal jeg også møte Sofie, noe jeg gleder meg til. Sofie og jeg hang så mye før, men på grunn av en meget hektisk høst strakk ikke tiden til. Nå derimot har vi vært flinke til å henge i det siste, og sånn skal det fortsette. Jeg aner ikke hva vi skal for noe, men jeg tipper det kommer til å bli noe som inneholder mat.

ONSDAG

Onsdag blir en hektisk dag, for da har jeg en del planer. Jeg skal først i et møte, og det som skal snakkes om i møte vet jeg dere vil bli glad for. Deretter skal jeg ta Spraytan, noe jeg ikke har gjort på alt for lenge. Jeg elsker å ha en fin brunfarge, så jeg gleder meg skikkelig! Etter det skal jeg i bursdag til kjæresten til pappa, og der blir jeg et par timer før jeg skal videre igjen på en middag. Jeg vet ikke om noen andre som skal i den middagen, så jeg er faktisk ganske usikker på om jeg tør å dra. Jeg vet det er andre bloggere/influencere, men hvem har jeg ingen aning om. Derfor er jeg veldig redd for at jeg ikke tør. Jeg er så pysete når det kommer til sånt..

TORSDAG

På torsdag er det klart for Vixen, og jeg gleder meg faktisk. Jeg har aldri vært der før, for i fjor var jeg i Mexico. Jeg er jo nominert også, noe som er utrolig gøy! Jeg har ingen forhåpninger om å vinne, for de andre i min kategori er alle så verdige vinnere. Jeg skal hvertfall dra dit for å ha det gøy, og jeg drar sammen med kjæresten til broren min. Før Vixen skal jeg bli sminket, få fikset håret og ikke minst få på meg kjolen. Jeg skal få låne en SÅ fin kjole, og jeg gleder meg til å vise dere den!

FREDAG

På fredag har jeg ingen planer, noe som er veldig deilig. Jeg elsker når jeg har en dag i løpet av en uke der jeg ikke skal noe som helst. Selvom jeg vet at denne dagen garantert er stappet imorgen. Planen er hvertfall å få gjort unna en del jobb, også skal jeg bare ta det rolig resten av dagen. Bare vent dere, når fredagen kommer har jeg garantert lagt planer slik at jeg absolutt ikke kommer til å ta det rolig.

Hvordan ser deres uke ut?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg