UKAS TIPS- NY SMINKE

Hallo!

Jeg har tenkt til å starte med en ny greie her på bloggen. Hver lørdag fremover (vet det er søndag i dag, men vil poste dette nå. Haha), så tenkte jeg å komme med ukas tips. Det kan være alt fra et sminkeprodukt, hudprodukt, parfyme osv. En annen ting jeg har bestemt er at disse innleggene ikke skal være et reklameinnlegg. Dette skal være produkter jeg selv har kjøpt, og som jeg vil anbefale dere videre. Jeg håper dere synes dette høres ut som en kul greie!

Jeg har jo reist en del i det siste, og har derfor fått vært noen turer på Sephora. Jeg vet ikke om jeg hater eller elsker at Sephora ikke er i Norge, haha! Jeg skulle ønske vi hadde det her, men samtidig hadde jeg nok brukt alt for mye penger der. Jeg har hvert fall fått noen nye favoritter som jeg nå tenkte å vise dere! Jeg har byttet ut så mange produkter i det siste, og jeg er så fornøyd♡

BOBBI BROWN VITAMIN ENRICHED FACE BASE

Okei, denne er HELT fantastisk. Jeg har sett mange bruke denne, blant annet Jeffree Star. Jeg har lenge prøvd å finne denne i Norge, men den har vært utsolgt overalt. Jeg ble derfor veldig glad da jeg fant denne i LA. Jeg bruker denne som en primer, og herregud så bra den er. Den er så digg på huden, og man bare merker at det er et bra produkt. Denne kostet vel rundt 700kr, men den er veldig drøy i bruk. Jeg har brukt den hver dag, og da også de dagene jeg ikke bruker sminke. Denne kan jeg så anbefale, og den har blitt en stor favoritt hos meg!

CC CREAM

Denne anbefalte faktisk Sofie til meg. Dette er en CC cream, altså en blanding av foundation og dagkrem. Denne er helt fantastisk, og det er denne jeg bruker når jeg legger en hverdagssminke. Denne dekker skikkelig, men samtidig føles den lett på huden. Her snakker vi også en skikkelig fin glow! Denne mener jeg man kan kjøpe på Steen og Strøm, om jeg ikke tar helt feil. Jeg elsker å bruke denne de dagene jeg ikke trenger mye sminke, men samtidig vil sminke meg litt. Denne er forresten perfekt i sommer, i og med at den inneholder solfaktor 50! Jeg har min i fargen Medium Tan.

 

HUDA FOUNDATION

Dette er min nye favorittfoundation. Her snakker vi tidenes dekk, og det ser ut som at huden har fått seg en runde i photoshop. Jeg elsker foundationer som dekker skikkelig, og det gjør denne. Jeg elsker denne, og vil egentlig aldri bytte den ut. Om man kan være forelsket i sminke, så er jeg det nå. Åh, dere må teste denne om dere har mulighet! Denne har jeg i fargen Custard.

TOO FACED CONCEALER

Før elsket jeg concealeren fra Tarte, men i det siste har det sett sinnsykt tørt ut under øynene mine når jeg bruker denne. Derfor har jeg gått over til Too Faced sin, og denne legger seg helt fantastisk. Den er ikke like tykk som Tarte sin, og den er heller ikke like matt. Denne er også veldig stor, og jeg har fortsatt masse igjen enda det snart er tre måneder siden jeg kjøpte den. SÅ FIN! Denne har jeg i fargen Porcelain.

FENTY BEAUTY CONTOURSTICK

Jeg har lenge lett etter en contourstick som ikke ødelegger foundationen min under, og som ikke ser grå ut på huden. Nå har jeg funnet den perfekte, og denne legger seg så fint. I tillegg er det så mange av disse som er vanskelige å blende ut, men det er ikke denne. Denne ser skikkelig fin ut, og gir en så fin farge. Helt klart en ny favoritt hos meg! Denne har jeg i fargen Mocha.

 

Håper dere fikk noen nye tips, og kanskje dere fikk lyst til å teste ut disse produktene. Jeg tenker også å lage en oppdatert sminkevideo både til hverdag og fest. Hva tenker dere om det? Jeg har så mange nye og bra produkter jeg vil vise dere! Jeg håper hvert fall dere likte dette innlegget, og neste uke vil ukas tips være hudprodukter. Håper dere får en fin søndag videre!

 

3 kommentarer
  1. Yay! Dette høres ut som en veldig gøy idé! Gleder meg til å få masse nye tips hver lørdag💖 takk for tips! 💘

  2. Likte innlegget, kunne du framover når du legger ved et produkt også legge ved prisen og kanskje hvor man får tak i det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg