NESTE STOPP…

ANNONSE- EF SPRÅKREISER

ER FRANKRIKE!

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen, og venter på Sofie. I dag drar vi nemlig til Frankrike. Jeg kom jo hjem fra Stockholm i går, noe jeg tenker å fortelle mer om senere. Hvert fall, jeg fikk en natt hjemme og så var det mot Gardermoen igjen. Jeg gleder meg skikkelig til å komme til et varmere sted nå, selvom været her i Norge begynner å bli bedre. Bare det å kunne gå uten jakke, herregud så digg det blir. Jeg har aldri vært i Frankrike før, så jeg gleder meg veldig. Vi skal til Nice, og jeg har hørt så mye fint om det stedet. Alle som har vært der sier det er så fint der. Vi reiser i samarbeid med EF, og gleder oss til å utforske området rundt og kunne gi dere litt tips. Om dere allerede nå vil sjekke ut destinasjon Nice med EF, så kan dere trykke HER!

Settet er fra Zara.

Vi er jo her på bursdagen til Sofie også, og da skal vi til Monaco. Vi skal shoppe (selvom jeg brukte alt for mye penger på Sephora i Stockholm..), spise masse digg, oppleve nye steder og kanskje ta oss en fest. Om noen har noen tips til oss, om det så er restauranter, shopping eller uteliv så fortell meg gjerne. Sofie har heller aldri vært der før, så vi blir glade for alle tips. Nå skal vi få i oss noe mat, og så skal vi sette oss på flyet. Jeg krysser fingrene for supert vær, og om ikke blir jeg veldig lei meg. Jeg har nemlig kun pakket med meg sommerklær. Hehe, wops! Vi gleder oss hvertfall skikkelig nå til å oppdatere dere med masse fine bilder, og ikke minst hva man kan finne på i Nice. Dette er også første gang jeg drar på tur med EF, så dette ser jeg frem i mot.

Vi snakkes i Frankrike♡

6 kommentarer
  1. God tur og nyt Frankrike. Vært der tre ganger. Eneste minus er at franskmenn nekter å snakke engelsk. De forstår det, men svarer deg på fransk. 😂😅

  2. Jeg har vært i Monaco, senest i fjor sommer. Anbefaler å besøke den store havna i La Condamine, er veldig fint der og er i nærheten av koselige kafeer, restauranter og butikker. Hvis dere går opp den bratte bakken rett ved havna kommer dere til Monte Carlo, den mest eksklusive delen av Monaco. På veien opp passerer dere flere designerbutikker (Prada, Hermès og Gucci) før dere finner Casinoet. Er mange kule nattklubber i nærheten, f. eks Jimmy`z/Buddha Bar/La Racasse. Anbefaler også Larvotto Beach-området!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg