JEG TOK EN PAUSE

Hei dere!

Nå er det en stund siden sist, og jeg har rett og slett tatt meg en pause. Jeg har ekstremt mye på gang om dagen, og de neste ukene blir HEKTISKE! Jeg har innspillinger, shooter, møter, reising ++. Jeg hadde nå en uke der det var kun noen møter + en innspilling booket, så derfor tok jeg meg en liten pause. Jeg ville tilbringe ordentlig tid med Aleks, venner og også litt familie. Det har vært skikkelig deilig med noen dager der jeg har fått slappet ordentlig av. At jeg bare kan være Martine litt. Jeg skal ikke legge skjul på at jobben i det siste har gått utover forholdet mitt til Aleksander, noe jeg har hatt skikkelig dårlig samvittighet for. Vi så hverandre ikke på to måneder, fordi jeg hadde alt for mye å gjøre. Jeg skyldte han derfor litt alenetid, og at jeg ikke kun satt foran macen. Jeg håper dere har forståelse for det, for det siste jeg vil er at jobben min skal gå utover noen jeg er glad i. Jeg blir fort litt revet med siden alt er så gøy, men det beviser jo bare at jeg stortrives med alt jeg får gjøre!

Nå er jeg hvert fall tilbake, og jeg har skrevet klart flere innlegg til uken som kommer. Jeg har masse på planen denne uken, og skal en del morsomme ting. Jeg tenker å lage et eget innlegg om hvordan uken min blir, slik at dere får et skikkelig innblikk i hva jeg skal fremover. Jeg har så mye å se frem i mot nå, og jeg gleder meg til å ta dere med på alt som skjer. Ææ, jeg er så gira på resten av 2019!

Nå skal Aleks og jeg på en massasjetime, noe som blir sykt digg. Vi skal også spise, og ha en skikkelig kosedag. Jeg er så glad over at han endelig er i Oslo igjen, så det skal nytes! Vi blogges fininger♡

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg