HERREGUUUD…

Hei dere!

For rundt 20 minutter fikk jeg en telefon fra banken. I går leverte jeg nemlig inn søknad om leilighet, og i og med at det var loddtrekning om leilighetene følte jeg at mulighetene var ekstremt små. Så derfor…. HADDE JEG EN HELT SINNSYKT FLAKS, FOR JEG FIKK LEILIGHETEN!!! Altså, hvor sykt er ikke dette? Jeg skal nå kjøpe min aller første leilighet. Jeg fikk forresten også førstevalget mitt, noe som er helt sinnsykt. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få den leiligheten jeg hadde mest lyst på, men nå sitter jeg her og har klart det. Det er sjeldent jeg blir skikkelig stolt over meg selv, men nå er jeg det. Jeg har klart å kjøpe en leilighet helt uten hjelp fra noen, og kun spart opp selv. Jeg har spart og spart de siste årene, og det eneste jeg har spart opp til er en bra egenkapital. Dette er for sykt, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg nå.

Jeg kan jo fortelle litt om leiligheten, og det er at det er to soverom, to bad, stor stue og kjøkken, stor balkong og en liten bod. Leiligheten ligger i samme området der jeg allerede bor, rett og slett fordi jeg vil være nær familien min. Jeg trives kjempegodt i området der jeg bor nå, så jeg vil ikke flytte herfra. Jeg ser i blant at folk skriver at jeg bor i ghettoen (haha), men da trives jeg hvertfall ekstremt godt i ghettoen. Jeg kunne aldri bodd for eksempel på Frogner, så jeg blir her i ghettoen jeg♡ Jeg var helt sikker på at jeg ville bo i byen en periode, men den tanken la jeg fra meg i høst. Da bodde jeg i byen i noen måneder, og det var så mye bråk. Det var sirener hele tiden, fulle folk som holdt meg våken om nettene og mye støy fra trafikken. Jeg er ikke vandt med det til vanlig, for her jeg bor er det helt stille. I tillegg er bussholdeplassen rett utenfor den nye leiligheten, og bussene går hvert femte minutt ned til byen. Det eneste kjipe er at leiligheten ikke er ferdig før i 2020, men samtidig er det bra. Nå er jeg blakk, så nå må jeg spare opp til møbler og alt sånn. Heldigvis har jeg god tid på meg, men jeg må fortsatt spare masse i og med at det er en ganske dyr leilighet.

Jeg er ekstremt glad nå, og nå vil jeg mest feire. Alt har gått så fort, og jeg kan nesten ikke tro at dette skjer. 2019 starter alt for bra, og jeg kan allerede krysse av flere punkter på lista med nyttårsforsetter. Og det 10 dager inn i 2019?? Jeg fikk også vite at jeg er nominert som folkets favoritt til Vixen i dag?? Hva skjer, dere?? Jeg kan nesten ikke tro på alt som skjer nå. Tusen, tusen takk til dere som har stemt på meg. Folkets favoritt er en veldig stor kategori for meg å være nominert i, så tusen takk♡

 

40 kommentarer

Siste innlegg