God Morgen Norge + Sverigetur

Hei dere!

Dette innlegget kommer ut ganske sent, og grunnen er fordi Aleksander endelig har kommet til Oslo igjen. Jeg har savnet han så sykt mye, så dagen i dag har kun blitt brukt på han. Avstandsforhold er så dritt til tider, men fyfader så godt det er å se hverandre igjen etter noen uker♡ Nå skal han være her litt, og jeg gleder meg til å finne på masse med han.

Ellers var jeg jo på God Morgen Norge i går, noe som var veldig gøy. Jeg har vært der en gang før, og det er veldig koselig å starte dagen der. Julianne og Ulrik var der også, med skjønneste Severin. Jeg er så glad på deres vegne, og de passer foreldrerollen skikkelig godt. Jeg blir nesten litt verpesyk, men etter å ha vært en del med lillesøsteren min vet jeg at jeg må vente noen år til. Haha! Vi snakket hvertfall om denne sesongen av bloggerne, og også litt om Farmen og avstandsforhold. Jeg synes intervjuet ble veldig fint, og det var veldig hyggelig å se igjen Julianne og Ulrik.

Etter God Morgen Norge dro jeg rett for å kjøpe meg en ny telefon. Dere som følger meg på Instagram fikk kanskje med dere at min telefon klikket hele tiden. Plutselig slo den seg av og var av i to timer, så slettet den alle bildene mine, og så forsvant meldingene. Jeg er avhengig av å ha en telefon, så det at min plutselig kunne slå seg av funket dårlig. Derfor måtte jeg finne en ny en, og den eneste de hadde inne var den helt nyeste. Jeg synes det er så drøyt at de er så dyre, og jeg ville egentlig ikke bruke så mye penger på en telefon. Likevel hadde jeg ikke så mange valg, så da måtte jeg kjøpe den. Jeg hadde hatt min gamle i 2 år, så jeg bruker det som en unnskylding i og med at den nye kostet så mye. En ting dere kanskje ikke visste om meg er at jeg HATER å bruke mye penger. Jeg får helt panikk, og de siste månedene har jeg brukt alt for mye. Nå skal jeg kun spare fremover, og være flink til å spise hjemme.

Hvertfall, etter kjøp av ny telefon dro Cornelia, Therese og jeg til Sverige for litt handling. Vi endte opp med kun drikke, og da mener jeg ikke alkohol. Vi kjøpte cola, Capri Sonne og alt mulig annet som er drikkelig. Altså hvem drar helt til Sverige kun for det? Greit, jeg kjøpte en jakke også og litt andre småting, men det kunne jeg vel egentlig kjøpt i Norge. Jaja, vi koste oss hvertfall skikkelig. Jeg har det så gøy med de to, og jeg er veldig glad for at jeg har to så fine venninner♡

Imorgen skal jeg på en photoshoot, som jeg tenker å fortelle mer om da. Jeg gleder meg, og jeg tror bildene kommer til å bli veldig bra. Nå må jeg komme meg i dusjen, og så er det natta. Vi blogges mer imorgen fine, og beklager for sent innlegg♡

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg