JULEGAVETIPS 2018

ANNONSE- MyMuse, PictureIt, Snowroller, LOCO, Norli, Luxushair og Coolstuff

Heey!

Herregud, nå er det ikke lenge til jul. Jeg føler dette året har flydd, og det virker nesten som at julaften var for et par måneder siden. Jeg elsker julen, og jeg gleder meg alltid til å pynte, være med familie, spise god mat og.. PAKKER! Nå er det på tide å starte med julegaveshoppingen, og i år skal jeg ikke være sent ute. Jeg er alltid litt treig, og det ender med at jeg løper rundt lillejulaften for å bli ferdig. Jeg tipper jeg ikke er den eneste? Derfor skal jeg i dag hjelpe meg selv, og dere! Jeg har funnet masse julegaveforslag, og da julegaver som passer til alle. Jeg håper dere liker innlegget, og at dere kanskje får noen tips her og der♡

 

 Processed with VSCO with s2 preset

MyMuse

MyMuse har seriøst det fineste undertøyet. De har så mange fine sett, og ikke minst et stort utvalg. En annen ting jeg liker med denne siden er at de har mange størrelser. Jeg sliter ofte med å finne bh’er siden jeg er ganske smal rundt, og har en større cup, men hos MyMuse har de min størrelse! Derfor vil jeg anbefale dere som sliter med å finne størrelsen deres i butikk, og heller sjekke ut MyMuse. Dette er jo en perfekt gave å ønske seg av kjæresten sin, eller gi til en kjæreste. Jeg skal love dere at deres kjære ikke vil klage om dere tar på dere et av disse lekre settene. Jeg lot faktisk Aleksander bestemme noe av det jeg fikk fra denne nettsiden, og jeg elsket det! Så fint, behagelig og passet meg perfekt. Med rabattkoden martinelunde25 får dere 25% avslag på alle ordinære varer frem til 31. desember♡ Dere finner direktelink HER!

Familie og hverdagslykke HER  –  DU OG JEGposter HER

PICTURE IT

Hallo, se på de fine posterne jeg har fått! Jeg elsker svart og gull, og det er nettop disse fargene posterne jeg fikk har. I tillegg var teksten på de utrolig fine. Dette er perfekte gaver til familien, for her finner man postere som er dedikert til mødre, fedre, besteforeldre, søken, tanter og mange fler. Jeg er helt sikker på at mange vil sette pris på en poster fra Picture It, med en fin tekst som kun består av fine ord. Ikke bare står det fine ting på disse posterne, men de er også kjempefine på veggen. Jeg liker best når ting er enkelt, og det er akkurat hva disse er. Jeg synes de er stilrene, de passer uansett hvordan man har innredet, og de vil alltid minne personen du gir den til om hvor bra man er. De har også dialektpostere, noe jeg synes er veldig kult. Jeg hadde hvertfall satt pris på en poster herfra! Med rabattkoden martine20 får mine lesere 20% avslag på postere♡ Dere finner direktelink HER!

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

LOCO

Loco er en kosmetikkjede som har ALT, og det beste.. Til en kjempebillig penge. Her finner man produkter man vanligvis kanskje kjøper, til en mye billigere pris. Det er hos Loco du finner de perfekte venninnegavene, og her finner man noe som passer alle. LOCO tilbyr merker som The Balm, Redken, Dermalogica, maybelline ++. Jeg skal innrømme at jeg flere ganger har gått litt crazy når jeg har vært innom en Locobutikk, men det er kanskje ikke så rart når de har et så stort utvalg- og er 60% billigere enn konkurrentene. Om jeg skulle kjøpt en gave til en venninne fra Loco, så ville jeg kjøpt en toalettmappe og fylt den med masse digg. Kanskje en ansiktsmaske, et duftlys, en bodylotion, en lipgloss, en neglelakk og kanskje en neglelakk. Eller bare kjøpt et av de fine gavesettene de nå har inne! Med rabattkoden MARTINE20 får mine lesere 20% rabatt på alt i nettbutikken deres, utenom det det allerede er rabatt på♡ Dere finner direktelink HER!

Denne gule og KULE skidressen finner dere HER!

SNOWROLLER

Vil du være den kuleste i bakken i år? Vel, da ville jeg ønsket meg en snowroller. Snowroller er et norsk merke med retro skidresser. Jeg har allerede en fra før av, og herregud så mange som stoppet meg for å spørre om hvor den var fra. Kanskje ikke så rart i og med at disse er superkule, varme og veldig komfortable. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg henger så mye i bakken, men denne skidressen sklir rett inn på afterski også- der jeg liker meg best! Snowroller har også fått inn fire, nye farger i år. Jeg er helt sikker på at alle kan finne en som man vil like. Jeg vil helst ha alle, haha! En Snowroller ville jeg absolutt satt opp på ønskelisten, og kanskje man er såpass heldig at den ligger under juletreet i år? Med rabattkoden martine10 får mine følgere 10% avslag og gratis frakt på en valgfri dress frem til 10. desember♡ Dere finner direktelink HER!

Spill finner dere HER!

NORLI

Hos Norli finner man de koseligste gavene. Her kan man finne gaver som passer hele familien, om det så er store eller små. Noe av det jeg liker best med julen er å tilbringe tid med familien, og hva er vel koseligere da enn å spille et spill sammen? Jeg elsker å spille spill, og hos Norli har de et stort utvalg. Her kan man finne spill som passer til alle, og jeg kan garantere at alle som blir med på spillet vil ha det gøy. Ønsk deg et spill selv, eller gi det bort til noen du skal feire jul med slik at du også får vært med. Smart, eller hva? Haha! Norli har også et stort utvalg av bøker. Jeg har et par familiemedlemmer som liker å lese, så noen av julegavene jeg gir bort i år blir kjøpt hos Norli! TIPS: Om du liker å lese blogger, så har de også bøkene til bloggere her. Kanskje det er noe å ønske seg? Norli har en splitter ny nettbutikk, og hos den får dere gratis frakt frem til jul♡ Dere finner direktelink HER

Noen som vil ha challenge på youtube? Haha! Morgenkåpen finner dere HER og hot sauce challenge finner dere HER.

COOLSTUFF

Hos Coolstuff finner man ting man ikke visste fantes. Jeg har flere ganger bladd meg gjennom den siden, og blitt satt ut av hvor mye rart de har. Her finner man gaver til ALLE! Om det så er en på 5 år, eller en på 80. Hva med å ønske seg en softismaskin? Det ville jeg ELSKET! Eller kjenner du noen som fryser hele tiden? Gi dem et varmeteppe. Mamma fikk et sånt i fjor, og jeg har vært sjalu siden. Jeg ville absolutt anbefalt dere å sjekke ut Coolstuff sin hjemmeside om dere står fast på julegavene. Jeg kan garantere at dere finner ting som vil gi alle en god latter under pakkeåpningen, eller ting som personen du gir det til vil elske. Jeg har funnet flere julegaver hos Coolstuff, blant annet til venner og familie. Dere finner hele utvalget til Coolstuff HER♡ 

Clip-on hestehalen finner dere HER.

LUXUSHAIR

I blant elsker jeg å pynte meg litt ekstra, og da slenger jeg like gjerne inn litt extensions også. Da jeg kom over Luxushair sin clip- on hestehale kunne jeg nesten ikke vente med å få den hjem i posten. Denne hestehalen er SÅ fin, og den er så lett å sette i. Man får med en gang den perfekte hestehalen! Luxushair har et stort utvalg av extensions, man får ekstra tykt hår i pakkene, og man kan velge blant 40 farger. Extensionet er i kjempegod kvalitet, og det ser ikke falsk ut. Dette kan man enten gi til en venninne, en søster eller kanskje en mor? Eller så ønsker man seg det like greit selv. Med rabattkoden LH15 får man 15% avslag i hele november. Luxushair har også gratis frakt når man kjøper for over 499kr! De har også masse salg på hjemmesidene sine nå♡ Dere finner direktelink HER!

13 kommentarer

Siste innlegg