Tilbakeeee

Heeey!

Da er jeg endelig tilbake igjen, og jeg håper dere har savnet meg litt? Haha! Jeg har trengt en pause, og grunnen er at jeg har vært så sliten i det siste. Det har vært nå de siste dagene jeg virkelig har kjent hvor sliten jeg har vært. For meg som aldri har trent før, til å plutselig skulle trene mange timer om dagen er en stor overgang. Jeg hadde aldri trodd at dansing skulle være så slitsomt, så all respekt til dere dansere der ute. Jeg har brukt de siste dagene til å slappe av masse, være med familie og venner. Jeg har nesten ikke sett familien min de siste månedene, så det har vært veldig deilig å få vært litt med de. Spesielt med lillesøsteren min. Jeg har jo savnet henne masse, og jeg har ikke fått vært med henne så mye som jeg ønsket. Hun har blitt så stor, og rar. Haha! Hun babler i vei, løper rundt og har lært seg de rareste grimasene. Verdens søteste!

Ellers har jeg ikke gjort så mye mer, men det har vært veldig deilig. Skal vi danse har vært tøft, men mest av alt GØY. Jeg savner allerede å danse, men det er også deilig med en pause. Nå vil jeg fokusere på bloggen min og youtuben, for det har jeg savnet så mye. Jeg har fått noen kommentarer om at jeg ikke bryr meg om jobben min siden jeg ikke har blogget så mye. Da har jeg en ting å si til dere: blogg og YouTube er ikke de eneste jobbene mine. Jeg gjør en haug av ting i tillegg, og faktisk er jo skal vi danse også en jobb. Heldigvis er alt jeg får drive med morsomme jobber, så jeg tenker jo så vidt over det. Dette året har vært det mest hektiske i mitt liv, og jeg forstår ikke hvordan jeg har orket alt. Først to måneder i Mexico på jobb der, et par måneder hjemme, rett på Farmen, og så nesten rett på skal vi danse. Jeg tror ikke dere forstår hvor psykisk og fysisk slitsomt farmen og skal vi danse er, og jeg har vært redd for at jeg skal gå på en smell. Heldigvis har ikke det skjedd, men en liten pause har jeg trengt. Jeg har også gjort masse i tillegg til det, ting som dere vet om og ting som foreløpig er hemmelig. Mye som skjer om dagen, men det er sånn jeg liker det!

Nå skal jeg straks i et møte, og så skal jeg til en dame som skal knekke opp nakken min. Nakken min er så stiv og vond, så det blir digg! Jeg skal også skrive klart et innlegg om en del private spørsmål jeg har fått i det siste, for jeg har fått så mange rykter tilsendt. Derfor tenker jeg bare å oppklare disse så fort som mulig. Vi blogges!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg