Ukens spørsmål 60♡

Hei dere! 
ENDELIG er det tid for en ny runde med ukens spørsmål. Jeg har savnet å skrive disse innleggene, for jeg synes akkurat dette er noe av det morsomste jeg gjør. Jeg synes det er kjempegøy å svare på spørsmålene dere har! Jeg håper dere liker svarene♡

Hvor lenge har du og Aleksander vært sammen? Vi har vært sammen i snart i ett år og fire måneder. Det føles ut som at vi har vært sammen i en evighet, men samtidig har tiden gått så fort!

Var det gøy på Farmen? Det var veldig gøy, men også veldig slitsomt. Haha! 

Hva tenkte du første gangen du så Aleksander? Jeg tenkte at han var veldig kjekk, og da jeg først fikk snakke med han virket han utrolig morsom. Samtidig tenkte jeg at han garantert var litt fuckboy, haha! 

Hva skal du i ferien? Jeg har ingen planer, faktisk. Jeg skal nok på noen hytteturer, på festival og ellers aner jeg ikke. 

Hvilken foundation er din favoritt? Akkurat nå elsker jeg den fra Tarte. Den er så bra, og dekker utrolig godt. Egentlig synes jeg den er litt tung nå om sommeren, så jeg bruker den kun om jeg for eksempel skal ut på byen. 

Har du noen gang vurdert å klippe håret kort? Ja, alt for mange ganger. Det frister så ofte, men likevel tør jeg ikke. Jeg er skikkelig pyse når det kommer til håret mitt, så jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å klippe meg. 

Har du et tips til de som ikke føler seg bra nok? Bare tenk at det finnes ingen som er akkurat som deg, og det burde være en god nok grunn til å være fornøyd. Akkurat DU er helt unik♡ Uansett hvordan du ser ut, eller hvordan du oppfører deg- så er det ingen som er deg. 

Hvor gammel er du? Jeg er 22 år gammel. 

Når skal du ha meetup igjen? Jeg har ingen planlagte meetups akkurat nå, men jeg håper jeg snart kan få det til♡ 

 Processed with VSCO with s2 preset

Gleder du deg, eller gruer du deg til Farmen blir sendt på TV? Jeg gleder meg skikkelig!!

Hvem kom du best og minst overens med på Farmen? Det kan jeg ikke fortelle dere, dessverre. Det er bare å følge med når Farmen sendes i januar. 

Kunne du vært med på Paradise Hotel igjen? Nei, det tror jeg ikke. Jeg føler at Paradise er noe man gjør en gang, og jeg tror jeg bare hadde savnet gjengen jeg var med. Jeg er veldig glad for at jeg var med da, og jeg anbefaler folk å melde seg på om de er gira. 

Processed with VSCO with s2 preset

Har du planer om å studere? Nei, det har jeg ikke akkurat nå. Kanskje jeg vil gjøre det senere, men nå har jeg ingen planer om det. 

Har du noen gang vært forelsket i to stykker samtidig? Heldigvis ikke, for det må jo være utrolig vanskelig. 

På hvilken måte mener du at du har forandret deg etter Paradise Hotel? Jeg føler jeg vokste mye på å være med der, og jeg føler meg mye eldre nå enn hva jeg gjorde da. 

Processed with VSCO with s2 preset

Favorittfilm og serie? Jeg er den verste dere kan spørre om dette, for jeg ser seriøst aldri på filmer. Serier derimot ser jeg på, og da går det i Kardashians, Wahlgrens värld og Paradise Hotel. 

Når kommer det ny youtubevideo? Etterpå!! Abonner på min nye kanal som dere finner HER, og gled dere til video etterpå♡

Når fikk du følelser for Aleksander? Jeg aner ikke, men det gikk hvertfall opp for meg da han røk ut av Paradise. Jeg merket jo at jeg var interessert i han, men  jeg turte absolutt ikke å innrømme det. Derfor ble jeg sittende å sippe som en liten unge da han røk ut.. Haha! 

Hvordan går det med lappen? Hm.. Jeg har ikke hatt tid til å fokusere på den i det siste. Det har skjedd utrolig mye det siste året, og lappen har dessverre blitt veldig nedprioritert. Jeg håper likevel at jeg snart har tid til å fortsette igjen, for jeg vil virkelig ha lappen. 

Bodde Aleksander hos deg mens du var på Farmen? Ja, han bodde hos meg litt mens jeg var borte. 

Kommer du til å angre på hva du har gjort med kroppen din når du blir eldre? Hm, det tviler jeg på. Jeg har ikke akkurat gjort så veldig mye med kroppen min. 

Hvorfor ble du med på Farmen? Jeg ble med fordi jeg ville utfordre meg selv og oppleve noe helt nytt. Jeg ville bare leve i en helt annen hverdag enn det jeg er vandt med, og ikke minst få teste hvordan jeg fungerer når jeg ikke har noe som helst. 

Når skal du og Aleksander flytte sammen? Jeg aner ikke, og det er egentlig ikke noe vi har planlagt enda. Akkurat nå funker det veldig bra sånn som vi har det, men jeg håper selvfølgelig at vi flytter sammen etterhvert. 

Har dere spørsmål til neste uke? Legg igjen en kommentar♡

 

 

 

79 kommentarer

Siste innlegg