Hvorfor takket jeg ja til Farmen?

Hei igjen!

Det kommer til å være mye Farmensnakk fremover, og det er egentlig mest fordi jeg vil få ut tankene mine. Jeg sitter nå på et hotellrom, og her har jeg vært i tre dager. Imorgen skal vi inn på gården, og jeg merker at jeg er nervøs. Jeg er også veldig spent. Jeg er spent på hvilke mennesker som er der, og om det kanskje er noen jeg kjenner. Dette blir så spennende, men også veldig rart. 

Jeg tipper mange lurer på hvorfor jeg takket ja til dette. Jeg tenker at jeg derfor kan lage et eget innlegg om det nå. Det hele startet med at jeg fikk en telefon fra en som jobbet med dette, mens jeg var i Mexico. Min første tanke var egentlig nei. Jeg ville ikke dra fra Aleksander, og jeg følte ikke jeg passet inn på Farmen. Jeg har alltid hatt lyst til å være med på Farmen, men da jeg fikk spørsmålet fristet det ikke litt en gang. Det eneste som holdt meg tilbake var Aleksander.. Helt til jeg fortalte han om det. Det første han sa var “Du takker ja til det her håper jeg?”. Jeg ble litt satt ut, for det var ikke det svaret jeg forventet meg. Samtidig begynte jeg da å tenke, og etter en stund hadde jeg plutselig endret mening. 

Jeg hadde et møte med produsenten, og etter det møtet var jeg helt sikker på at dette var noe jeg ville. Jeg hadde fått snakket masse med Aleksander, og han forsikret meg om at han skulle ta seg av bloggen. Jeg følte at det å si ja var mye enklere da, for bloggen må oppdateres. Så kom telefonen en dag senere. “Hei, du har plass på Farmen om du vil det”. Og da fikk jeg den klumpen i magen. Jeg svarte at jeg måtte tenke litt på det, selvom jeg egentlig hadde bestemt meg for å takke ja. Jeg ringte Aleksander med en gang, og jeg var plutselig usikker igjen. Skulle jeg virkelig dra vekk fra kjæresten min i flere uker? Uten ha noe som helst kontakt? Dere aner ikke hvor mange tanker som gikk rundt i hodet mitt. 

Så kom vi til Premierefesten til Paradise Hotel denne sesongen, og det var der jeg takket ja. Jeg møtte en jeg hadde vært i kontakt med angående dette, og før jeg rakk å tenke hadde jeg fortalt henne at jeg ville være med. Rett etter jeg hadde snakket med henne tenkte jeg bare “HVA I ALLE DAGER SA JEG JA TIL NÅ, HER PÅ PREMIEREFESTEN??”. Vi skylder på den ene drinken jeg tok. Haha, neida. 

Jeg takket hvertfall ja, og et par dager etterpå skrev jeg under kontrakten. Da jeg skrev under føltes alt veldig riktig, og jeg visste at dette kom til å bli et eventyr. Jeg blir helt sjokkert nå da jeg tenker over at jeg holdt på å takke nei. Altså, dette kommer til å være noe av det sykeste jeg vil oppleve. Jeg er så utrolig glad nå for at jeg takket ja, og imorgen skal jeg ha min første dag inne på gården. Det stresser meg litt, men samtidig er jeg veldig klar nå. Jeg gleder meg til å møte de andre, og jeg gleder meg til alt kommer i gang. 

Så, hvorfor takket jeg egentlig ja? Fordi jeg vil lære. Jeg vil lære nye ting, som jeg ikke har en anelse om fra før av. Jeg vil utfordre meg selv, og jeg vil oppdage nye sider. Jeg vil leve i en annerledes hverdag, og en hverdag som er så langt fra den jeg lever nå. Jeg vil skjønne hvordan mennesker hadde det før i tiden, når man virkelig måtte jobbe hardt for mat på bordet. Jeg tror jeg har veldig godt av dette! 

 

14 kommentarer

Siste innlegg