For en flytur..

Hei dere!

Nå er jeg endelig i Norge igjen, etter en alt for lang flytur. Flyturen var helt forferdelig, og jeg holdt på å miste motet en periode det. Jeg skulle først fly fra LA til København, deretter til Oslo og så til Bergen. Rett før avreise til flyplassen i LA fikk jeg en melding om at flyet mitt var forsinket i litt over en time, og da trodde jeg at jeg akkurat skulle rekke flyet fra København. Neida, flyet fra LA var enda litt til forsinket, og flyet fra København hadde gått da vi landet der. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, for akkurat da var jeg mest gira på å komme meg hjem. Jeg var sliten etter en lang flytur, og jeg orket ikke noe styr. Jeg måtte derfor gå rundt hele flyplassen for å finne noen jeg kunne snakke med, og det virket ikke som at noen egentlig ville hjelpe meg. Jeg var sekunder fra å begynne å gråte, for jeg var så utrolig sliten. Etter rundt en times leting fant jeg en skranke, og de fikk fikset meg nye billetter. De forsikret meg også om at kofferten min ble med på samme fly som meg. Jeg gikk for å sjekke inn, og da fant jeg ut at de hadde glemt å gi meg selve billetten. Jeg måtte da finne en ny skranke igjen, og da fikk jeg beskjed om at flyet mitt ikke gikk før 19.10. Det betydde at jeg måtte sitte på flyplassen i fire timer å vente. Ikke nok med det, da mistet jeg også flyet jeg skulle ta til Bergen.

Jeg var så oppgitt, men heldigvis fikk jeg bestilt nye billetter til Bergen også. Jeg landet ikke i Bergen før 23.00 i går, og da var jeg helt utslitt. Man blir sliten av en så lang reise, og spesielt når alt går feil også. Jeg fikk hvertfall endelig sett Aleksander igjen, og han hadde booket oss inn på hotell for noen dager. Så nå er jeg endelig i Bergen med han, og også på et hotell i byen. DIGG! Eller, bortsett fra at jeg våknet opp syk i natt. Jeg har nemlig klart å dra på meg en forkjølelse på reisen hjem, så jeg sov ikke godt i natt. I tillegg har jeg tidenes jetlag, så jeg våknet nå. Hele kroppen min verker, og jeg har egentlig ikke lyst til å gjøre noe som helst i dag. Likevel vil jeg ikke kaste bort dagene her i Bergen på å ligge inne, men jeg må nesten det for å bli frisk. Ah, for noen dager dere.. Alt har gått i mot meg, haha!

Processed with VSCO with s2 preset

Nok klaging, for nå må jeg få blogget noen flere innlegg. Bloggingen min har ikke vært på topp de siste dagene, og det skal jeg få gjort noe med nå. Så vi blogges straks igjen♡

16 kommentarer

Siste innlegg