THE NICE GUY

Heey!

I går dro vi til en restaurant jeg alltid har hatt lyst til å dra på. De fleste som har sett på Kardashians har vel hørt om “The Nice Guy”? De pleier hvertfall å spise der, og jeg har alltid hatt lyst til å dra dit selv. Vi fikk derfor booket et bord til i går, noe som ikke var lett. Nesten alt var reservert, men heldigvis hadde de ett ledig bord. Det første vi så da vi kom dit var et skilt med “No Photos”. Jeg ble litt lei meg da, for jeg ville jo ha bilder derfra. Likevel måtte vi bare respektere det. Da vi kom inn var det en ganske liten restaurant, som så vidt hadde lys. Det var så mørkt der inne, og vi måtte sitte med lommelykten på mobilen for å se hva som sto på menyen. Det var også veldig overpriset der, i forhold til hvor mye mat man fikk. Isabelle og jeg bestilte biff, og det vi fikk var tre bittesmå kjøttbiter hver. Og vil dere vite hvor mye vi betalte for det? Nesten 600kr. Det er helt sykt, men det var godt. Isabelle og jeg var fortsatt sulten da vi dro derfra, men det var uansett kult å ha dratt dit. Det er en morsom opplevelse, men absolutt ikke et sted jeg ville dratt på igjen vil jeg si. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

I og med at vi ikke fikk tatt noen bilder inne, måtte det bli ute. Dessverre var det ganske mørkt, så bildene ble ikke av de beste. 

15 kommentarer

Siste innlegg