DRØMMEHUSET

LOS ANGELES TID: 22.21

Hei dere!

I LA må man ta litt sjanser, eller hva? Det gjorde vi i dag, og det kunne gått veldig galt. Eller i trodde det, for i et lite øyeblikk trodde vi at vi skulle bli kidnappet. Det hele startet med at vi skulle spise frokost, og deretter gikk vi nedover gaten. Da kom det en dame løpende etter oss, og hun ville ta et bilde av oss. Vi sa selvfølgelig ja, og da ble vi dratt inn i en butikk med masse dyre merkevesker. Vi måtte da sitte å posere med disse veskene, mens denne damen tok bilder. Etter det kom det flere personer som ville hilse på, for det er tydeligvis ganske kult å være norsk her i LA. En mann spurte hvor vi bodde mens i var her, og etter litt fikk vi tilbud om å bo i huset hans. Vi svarte vel egentlig ikke på spørsmålet hans, men etter noen minutter satt vi i bilen hans for å få se på dette huset. Da vi kom frem fikk vi sjokk, for dette huset var virkelig dødsfint! Vi var fortsatt ganske stresset, for dette var jo en helt ukjent mann. Vi ble sittende å snakke en god stund, og vi skjønte vel fort at vi ikke kunne bo der. Det var litt for sykt, og vi kjente jo ikke disse menneskene. Vi ble blant annet tilbudt tur til Las Vegas i privatfly og kjøre i Lamborghinier. Det kom også en person jeg tipper mange vet hvem er for å spise middag med oss. Velkommen til LA liksom. Vi fikk hvertfall hatt en liten photoshoot i dette huset, og jeg skulle gjerne tatt fler bilder der. Huset var dødsstort, og skikkelig fint. Dessverre turte vi ikke å ta så alt for mange bilder, men noen ble det. 

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Heldigvis ble vi ikke kidnappet, og vi kom oss trygt frem til der i faktisk bor. Nå skal vi ut på byen en tur, så i blogges mer imorgen!

 

43 kommentarer

Siste innlegg