UKENS SPØRSMÅL 54♡

Heey!

Endelig helg dere. Så deilig! Jeg håper på fint vær denne helgen, for jeg vil være i byen. Sitte på Aker Brygge og kjenne på vårfølelsen. Jeg er så glad for at snøen straks er borte, og at det er lyst om kveldene. LYKKE! Nå skal jeg svare på ukens spørsmål, og om dere har dere har noen til neste uke er det bare å legge igjen en kommentar♡

Hvem heier du på i denne sesongen av Paradise Hotel? Hemmelig, haha! Jeg vet jo hvem som vinner, så det blir litt feil av meg å svare på det her. Jeg har noen favoritter da, og jeg synes veldig mange tar seg bra ut på TV i år. Jeg liker denne sesongen så godt, og jeg må se alle episodene selvom jeg vet hva som skjer. 

Vil du skrive bok om livet ditt, eller ha din egen serie? Jeg tror nok ikke jeg kunne skrevet noe bok, hvertfall ikke enda. Jeg føler ikke jeg har opplevd nok i livet til å kunne skrive en hel bok om det. Det hadde sikkert vært morsomt en gang i livet, men da må jeg leve en god del år til først. Serie derimot hadde vært veldig morsomt! 

Hvordan er det å leve med å ha Paradise Hotel “etter seg”, altså at det er derfra du ble kjent? Det er egentlig aldri noe jeg tenker over. Jeg føler egentlig ikke særlig på det, og jeg er bare veldig glad for at Paradise Hotel har gitt meg så mange muligheter. 

Processed with VSCO with s2 preset

Kan du fortelle tre morsomme fakta om deg selv? Jeg kan slikke meg selv på albuen, og det er jeg ganske stolt over. Vi hadde faktisk en drikkelek i bursdagen til Sofie, og det var en app som ga oss oppgaver. Da sto det at førstemann til å sleike seg selv på albuen fikk dele ut ti slurker. Jeg klarte det, og i neste spørsmål sto det “det er bare å gi opp, alle som prøvde på det må ta en slurk”. Alle ble ganske sjokkerte da de så jeg gjorde det, for det er jo ganske sykt å klare. Haha! Jeg har veldig bøyelige ledd, så jeg kan faktisk dytte tomlene mine ut av ledd også. Den tredje tingen må være at jeg kan flere av Øystein Sunde sine sanger utenatt. 

Hva er din favoritt russelåt? Hm, det må nok bli noe av TIX. Jeg hører veldig sjeldent på russesanger, men når jeg hører på det går det kun i TIX. Han er flinkest spør dere meg! 

Hadde du tatt silikon nå, om du ikke hadde hatt det fra før av? Nei, det tror jeg faktisk ikke. Jeg var veldig ung da jeg tok det, og puppene mine var noe jeg var veldig usikker på. Nå derimot tror jeg at jeg kunne godtatt sånn puppene mine var, og derfor ikke operert de. Det betyr ikke at jeg skal ta ut silikonen nå, men jeg hadde nok droppet det den dag i dag. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Når ser du Aleks igjen? Forhåpentligvis på mandag♡

Hva synes Aleks om at en annen gutt kysset deg? Han kunne ikke brydd seg mindre, haha! Det kysset kom fra en liten gutt, og det var ikke et gjensidig kyss. Jeg har forresten sett videoen hans, og jeg godtar unnskyldingen. 

Hvorfor tok du botox? Fordi jeg sleit utrolig mye med hodepine og migrene, og en venninne tipset meg om det. Jeg var ganske desperat der og da, for jeg sleit så mye med det og det ødela mange av dagene mine. Jeg testet det da ut, og etter det hadde jeg ikke vondt i hodet lenger. Ganske sykt, og ekstremt deilig! Jeg har ikke tatt det på snart fem måneder nå, så det har gått ut. Derfor har jeg mye vondt i hodet om dagen, så jeg må snart ta påfyll igjen. Jeg oppfordrer ingen til å ta botox, men om dere sliter mye med dette ville jeg absolutt tatt en konsultasjon og fått høre mer om det. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvilken settingspray bruker du? Den fra Make Up For Ever. Så sykt bra, og sminken sitter dødslenge!

Er du allergisk mot noe? Ja.. Jeg er allergisk mot pollen, nyklipt gress og nesten all frukt. 

Har Aleks og du felles økonomi? Neinei, absolutt ikke. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hva synes du om Newa og Erik dramaet? Ah, jeg orker ikke blande meg inn i det. Det angår ikke meg i det hele tatt, og derfor har jeg ikke noe jeg skulle sagt. Jeg har fått en del spørsmål om det her, men jeg har ingen behov for å skrive om dette offentlig. 

Hvor mye kostet festdrakten din? Den kostet vel mellom 20 og 30.000 vil jeg tippe. Jeg fikk den til konfirmasjonen min, så jeg husker dessverre ikke helt. 

Hvordan kjenner du Sofie? Vi møttes på Paradise Hotel i fjor♡

Gikk du på noe sport da du var yngre? Ja, jeg drillet og danset i mange år. 

 

37 kommentarer

Siste innlegg