UKENS SPØRSMÅL 53♡

Hei dere!

Endelig fredag, og helg! Jeg tenker at jeg forteller om mine planer for kvelden i et annet innlegg, men jeg er hvertfall veldig glad for at det er helg igjen nå. Imorgen er det også Gullsnutten, og det har jeg gledet meg til veldig lenge. Isabelle og jeg er ikke nominert til noe, men vi skal uansett ha det skikkelig gøy. Det er jo også meetup imorgen, og da kan dere komme å møte oss. Det er kanskje noe av det jeg gleder meg mest til, for jeg synes det er så koselig å møte dere♡ Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål. 

Hva slags hudpleierutiner har du? Jeg bruker en sminkeserviett til å ta vekk sminken, også bruker jeg en fuktighetskrem før jeg sminker meg. Jeg gjør absolutt ingenting annet, men nå har jeg fått noen nye produkter jeg skal begynne å teste. Jeg må begynne å ta litt bedre vare på huden min. 

Når ser du Aleks igjen? Jeg aner ikke, men jeg håper jeg ser han snart igjen♡ Savner han alt for mye, og jeg hater å være fra han. Jeg merker humøret mitt synker veldig når vi har vært borte fra hverandre en stund, og akkurat sånn er det nå.

Hvordan var det å ha mensen inne på Paradise Hotel? Jeg hadde ikke mensen inne på hotellet. Jeg hoppet over den med p-piller, og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. 

Hva bruker du når du skal barbere deg? Bruker du såpe eller barberingsskum? Jeg bruker faktisk balsam, og det funker sykt bra. Jeg har gjort det i mange år, og jeg kommer til å fortsette med det. 

Vil du bli modell? Nei, det er ikke noe jeg tenker at jeg vil. Etter hva jeg har hørt, så er det utrolig tøft å jobbe som modell. Det kan virke veldig lett, men det er det ikke. I tillegg føler jeg ikke akkurat at jeg ser ut som en typisk modell. 

Drakk du alkohol før du var 18? Jeg drakk vel kanskje to rusbrus en måned før, men jeg var aldri full før jeg ble 18. Jeg er ganske stolt av meg selv på den fronten, haha! Nesten alle de andre vennene mine drakk, men jeg holdt meg unna. 

Processed with VSCO with s2 preset

Pleier du å bruke truse under body? Ja, det gjør jeg. 

Hvorfor er Aleks aldri i Oslo lenger? Av personlige grunner.

Når og hvordan ble du og Isabelle venner? Vi ble venner for to år siden, og vi ble ordentlig kjent i bursdagen min. Jeg inviterte egentlig bare Isabelle fordi vi hadde mange felles venner, og flere av venninnene hennes var invitert. I min egen bursdag endte det med at jeg stakk av fra festen, og endte opp på Mc’Donalds med Isabelle. Da skravlet vi om alt mulig, og noen dager etter dro vi ut på byen sammen. Etter den byturen sov hun hos meg i et halvt år i strekk. Haha, veldig morsom historie! 

Hvordan gikk det med migrenen etter du tok botox? Den forsvant. Man må ta påfyll hver tredje måned, og det har ikke jeg gjort nå. Derfor går jeg rundt med hodepine nesten hele tiden. Så irriterende.. 

Angrer du på noe du har gjort i livet ditt? Nei, ikke egentlig. Ikke noe som jeg kommer på nå hvertfall. 

Hvor er den beige jakka de fra? Den er fra Zara♡ Så fin. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Kunne du vært med på bloggerne? Ja, absolutt! 

Hvor blir de intervjuene der dere snakker på Paradise spilt inn? De blir spilt inn i kjelleren på hotellet. 

Hvordan går det med lappen? Den er satt helt på vent nå, fordi jeg har så mye å gjøre for tiden. Jeg har noe som skjer hver eneste dag, og derfor har jeg rett og slett ikke tid. Skikkelig kjedelig, for jeg har så lyst på lappen.. 

 

25 kommentarer

Siste innlegg