MEXICO THROWBACK

Hei dere!

Om dere spør meg, så har denne vinteren vart for lenge. Jeg som til og med har vært borte store deler av vinteren mener dette. Jeg tror hele tiden at snøen skal smelte, men neida. Jeg vil gå i tynnere jakker, kule sko og lettere klær. Jeg er så lei av å pakke meg inn hver gang jeg skal ut, og ikke minst det å bli syk bare jeg er noen timer utenfor døren. Jeg er vel ikke alene om å ville ha sommer nå? Derfor tenkte jeg å mimre litt tilbake fra Mexico. Dele bilder som ikke kom på bloggen, og bilder som jeg la ut med dere.

 Processed with VSCO with hb2 preset   Processed with VSCO with tk preset

Alle dagene på Careyes.. JEG SAVNER DET! Utsikten var fantastisk, maten var dødsgod og det var som et sted man kun ser på Instagram. Så fint, og så idyllisk. Her koste vi oss sykt mye, og hit vil jeg tilbake en gang i fremtiden. Dette er forresten stedet der alle introene ble spilt inn i årets sesong. 

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Playa Rosa♡ Her var det så fint, og en del rikinger. Maten her var ikke til å skryte av, og vi endte opp med en salat som bestod av tre salatblader og noen krutonger. Stedet var magisk, og man kunne ta så mange bilder her. Det ser dere vel på bildene over? Aleksander og jeg tok 3000 bilder denne dagen. Det sier litt, haha!

 Processed with VSCO with s2 preset   Processed with VSCO with s2 preset

Crewcamp, og hjemmet vårt i to måneder. I bungalowen på et av bildene over, der bodde vi. Stedet vi bodde var kjempefint, og i trivdes! 

Processed with VSCO with s2 preset

Skiltene langs veiene var de kuleste. Skilt med pumaer og andre merkelige dyr. I tillegg så vi jo taranteller daglig, krokodiller i blant og andre dyr man absolutt ikke finner i Norge. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Fine restauranten som vi fant kun to dager før hjemreise. Maten var så god, og jeg er så lei meg for at vi ikke fant denne før. En av de koseligste restaurantene jeg har vært på. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Dette bilde er helt klart et av mine favorittbilder♡ 

Også solnedgangen da. Hvor sykt er det ikke at dette bilde ikke er redigert? Mexicos solnedgang er noe av det fineste jeg har sett i hele mitt liv. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Favoritthotellet mitt♡

 Processed with VSCO with s2 preset

Og sist, men ikke minst.. Milkshaken jeg drakk alt for ofte. Hver gang vi var ute å besøkte folk som bodde på det hotellet kjøpte jeg denne. Denne er så god, og målet mitt er å lage denne selv. Altså, NAM!!

103 kommentarer

Siste innlegg