VÅREN NÆRMER SEG!

ANNONSE- NELLY ANNONSELENKER

Hei dere!

Shit, i dag da jeg så det var sol ute ble jeg så glad. I det jeg gikk ut og kjente at det faktisk var litt varmt ute også kjente jeg virkelig lykken. Nå begynner våren å nærme seg, og våren er jo så deilig. Snøen smelter, man kan bytte ut de svære vinterjakkene med litt tynnere jakker, og uggsene kan man legge på loftet. Nå vil jeg begynne å bruke sneakers, og derfor har jeg funnet frem mine favoritter til dere. Nelly har også 25% rabatt på sko i dag. Helt perfekt! 

Dere finner hele salget på sko HER

1. HER  2. HER  3. HER

Hvite sneakers er seriøst min favoritt. Det eneste kjipe er at de fort blir skitne.. Likevel synes jeg helt hvite sko er så utrolig fint! Det første paret har jeg selv, og jeg elsker de

4. HER  5. HER  6. HER

Jeg får ofte spørsmål om hvilke høye heler jeg liker, og her har dere svaret. De eneste skoene med høy hel som jeg klarer å gå i er disse på bildene over. De sitter godt på foten, helen er tjukk og de er ikke så alt for høye. I tillegg er også de svarte som går over knærne en stor favoritt hos meg! 

7. HER  8. HER  9. HER

Og penger klarte jeg å bruke i dag også, haha! Det første paret med sko der, altså OMG. De har jeg nå bestilt, og jeg gleder meg så mye til å få de. De er så fine etter min mening, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å bruke de masse så fort snøen smelter. 

Dere finner som sagt hele salget til Nelly HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg