Min nye veske♡

Hei dere! 

Jeg har vært opptatt i hele dag, og nå kom jeg akkurat inn døren. Jeg har vært i ett møte, og det gikk veldig bra. For og si det sånn, jeg skal på festival i sommer og gleder meg som bare det. Etter møtet dro jeg til Sofie fordi jeg hadde noen timer ledig. Der var også Kevin, noe som var utrolig koselig. Jeg har ikke sett Kevin på evigheter, så det var godt å se han igjen. Etter noen timer hos Sofie dro jeg videre til Splay, og der filmet vi inn til en ny serie som snart kommer ut på deres kanal. Jeg ble spurt noen skikkelig dype spørsmål, så om dere vil bli enda bedre kjent med meg burde dere se det. Jeg kan si ifra når det kommer ut♡

I sta fikk jeg forresten en telefon om at jeg hadde mottatt en pakke, og jeg ble så glad. Jeg skjønte med en gang hva som var i den pakken, og det var nemlig en ny veske. Jeg kjøpte en Chanel i fjor, og som de fleste vet er den ganske dyr. Derfor bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle kjøpe noe ny veske før 2018, og HEY 2018 er her! Jeg har hatt lyst på denne vesken så lenge nå, og jeg har vært innom YSL butikken så mange ganger for å se. De har aldri hatt den inne i beige og gull, og da var jeg nødt til å bestille den på nett. Jeg har kun svarte og brune vesker, og derfor var det absolutt på tide med en beige. Jeg ville også ha en liten veske, slik at jeg ikke trenger å bære så tungt. Denne vesken har i tillegg plass til alt jeg trenger, og i mine øyne er den helt perfekt!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Mange vil nok reagere nå på at jeg har brukt veldig mye penger i det siste, og ja det har jeg. Grunnen er at jeg så og si aldri shopper. Jeg bruker ekstremt lite penger på shopping, men jeg liker å unne meg noen litt dyrere ting i blant. Jeg bruker for eksempel ikke flere tusen kroner på klær på nettet i måneden, men istedet sparer jeg de pengene jeg kunne brukt på det og heller kjøper meg noe litt dyrere som jeg kan ha i mange år. Nå har jeg brukt nok penger på en stund, så nå har jeg shoppestopp igjen. Jeg liker faktisk å bruke penger på litt dyrere ting, og det gir meg motivasjon til å jobbe hardere. Om jeg tar ut penger til en veske, så har jeg som mål at de pengene skal inn igjen så fort som mulig. Jeg er i tillegg så streng med meg selv når det kommer til penger, så denne måneden synes jeg absolutt at jeg kunne unne meg selv noen fine ting. 

Jeg er hvertfall så fornøyd med en ny veske i samlingen, og jeg er så fornøyd med at jeg valgte akkurat denne. Klassisk, fin og passer til alt! 

Hva synes dere om den?♡

116 kommentarer

Siste innlegg