Møter og spennende ting i vente

Heey!

Nå sitter jeg på Olivia og venter på Sofie. Jeg var så sulten og sendte henne en melding om hun var ledig, for jeg ville ikke spise alene. Jeg var allerede i byen, og trengte en å spise med meg fort. Heldigvis sa Sofie ja, så jeg håper hun er rask. Jeg er seriøst konstant sulten om dagen, og det eneste jeg tenker på er hva mitt neste måltid skal være. Jeg har savnet norsk mat så sinnsykt mye, så nå klarer jeg virkelig ikke å få nok av det. Jeg gleder meg liksom til neste måltid og jeg har allerede planlagt at etterpå skal jeg spise sushi. Nå skal jeg hvertfall først ha focaccia, salat og sjokoladefondant. Altså, NAM! Har dere ikke smakt salaten på Olivia som heter "Insalata Marinara", så må dere gjøre det. Den er så god!

Ellers har jeg vært på et møte i dag med Splay, og det gikk veldig fint! Vi fikk snakket om ting som eventuelt skjer fremover, og ting hørtes veldig bra ut. Jeg har masse spennende i vente fremover, og dette året kommer til å bli så kult. Jeg har masse planer, og jeg må virkelig tenke meg godt om nå. Jeg har fått muligheter jeg ikke kan si nei til, og jeg håper alt går i boks.

Fra spennende ting fremover vil jeg nå snakke om mat igjen. I går var jeg ute og spiste med Sofie og Isabelle, og det var så koselig! Sofie tok oss med på Kverneriet, og der har jeg aldri vært tidligere. Jeg må bli flinkere til å prøve ut nye restauranter, for det finnes så mye bra i Oslo. Jeg velger alltid restauranter jeg har vært på før, men nå skal jeg bli flinkere til å prøve ut nye steder. Maten på Kverneriet var kjempegodt, og milkshaken smakte fantastisk.

Siste innlegg