Mine favoritter på Youtube

Heey!

Jeg elsker Youtube, og jeg ser på videoer der hver eneste dag. Jeg skal innrømme at jeg ser mest på svenske Youtubere, og det har jeg gjort i mange år nå. Jeg har en del favoritter fra Sverige, og de skal jeg tipse dere om i dag. Dere kan trykke på bildene for å komme til kanalene deres♡

Lakidoris

Hun er en av de jeg har fulgt lengst på Youtube, og jeg elsker den jenta her. Haha, hun er så morsom! Jeg ler alltid av videoene hennes, og hun virker som en skikkelig godjente. 

Thomas Sekelius

Han her har jeg også fulgt i flere år. Jeg digger han her! Han er også utrolig flink med sminke, og han er sykt flink med videoene han poster. 

Bianca Ingrosso

Hun her begynte jeg å følge for ikke så alt for lenge siden, men jeg liker henne skikkelig godt! Hun og familien hennes har også et eget program som er veldig morsomt. Bianca er en veldig stor influencer i Sverige, og jeg elsker å følge med på livet hennes. 

Felicia Aveklew

 Processed with VSCO with s2 preset

Felicia møtte jeg på en halloweenfest, og jeg skal innrømme at jeg ble litt starstrucked. Jeg har fulgt med på henne i mange år, og jeg digger henne. Hun er dødsflink med sminke, og hun er veldig morsomt å følge med på. 

Linn Ahlborg

Linn er kun 18 år gammel, og jeg er så imponert over alt hun har fått til i en så ung alder. Hun er dødsflink med youtube, og jeg blir alltid skikkelig glad når hun har postet noe nytt. I en alder av 17 ga hun broren sin en Rolexklokke i gave, så det sier litt om hvor mye hun får til med kanalen sin. En veldig kul jente å følge med på!

Zennufer

Therese Lindgren

Hun her kaller seg Zennufer, men heter egentlig Jennifer. Hun og Linn er venner, og de har ganske likt innhold på kanalene sine. Hun er er skikkelig søt, og veldig sprudlende i videoene sine. Jennifer lager mye vlogger, og det er noe av det jeg liker best å se på. 

Therese er min absolutt favoritt på Youtube. Hun er litt eldre enn de andre jeg har vist dere, men hun er så kul. Hun oppdaterer ofte, videoene hennes er alltid bra og hun står for så mye bra ting. En skikkelig bra dame!

Sascha

Jeg tar også med Sascha. Hun er egentlig svensk, men hun flyttet til USA for mange år siden. Videoene hennes er derfor på engelsk. Hun må være den kuleste jenta på Youtube! Sascha har den attituden, og hun gir virkelig faen. Haha! Dere må faktisk sjekke henne ut. 

Håper dere fikk noen tips til nye Youtubere dere kan følge. Jeg kan også få laget et innlegg med amerikanske og norske også, om det ønskes♡

 

 

 

7 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg