Jeg shoppet alt for mye..

Hey!

Jeg viste dere hvordan en av butikkene her så ut, men selvfølgelig ser ikke alt sånn ut her. Mexico er en kjempefin plass, og tre timer fra der vi bor er det en større by. Der er det masse shopping, fine restauranter og mer moderne. For et par dager siden dro vi inn dit, og vi dro til et av shoppingsentrene. Jeg fikk gå alene i litt over en time, og jeg shoppet alt for mye. Når man plasserer meg på et senter med flere av mine favorittbutikker skal jeg love dere at jeg klarer å bruke penger. Utrolig nok ble shoppingturen ganske billig, for ting koster ikke mye her. Jeg brukte 2500 kr på alt dette, og det er ganske sykt. Jeg fikk kjøpt meg så mye fint, og jeg tenker jeg lager et eget innlegg eller video med alt senere.

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Denne svære haien hang også på dette senteret, og det synes selvfølgelig jeg var dødskult. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg har en greie for haier. Derfor måtte jeg ha bilder foran den, haha!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Og min største drøm gikk i oppfyllelse. Jeg fikk være i munnen til en hai!! Okei, det at det er min største drøm er kanskje litt å ta i. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

23 kommentarer

Siste innlegg