Her bodde jeg før innsjekk på PH

Hei dere!

I går var vi på et hotell i nærheten der både Aleks og jeg bodde før vi sjekket inn på Paradise Hotel. Noe som er ganske morsomt er at vi bodde på dette hotellet en natt samtidig. Jeg kom på natten, og guttene dro tidlig på morgenen for å sjekke inn. Aleks og jeg var derfor kun noen rom bortenfor hverandre, men heldigvis for produksjonen så vi ikke hverandre. Det synes jeg er ganske morsomt å tenke på nå!

Det var skikkelig merkelig å være på det hotellet igjen, for jeg husker hvor spent jeg var. Jeg var kjempenysgjerrig på hvem som allerede var på Paradise Hotel, var det noen jeg kjente? Jeg gikk kun rundt og tenkte, og etterhvert blir man ganske gal av all tenkingen. Jeg satt alene og spiste hver kveld, mens jeg så på barneshow. Jeg hadde også en gammel telefon med et bilspill på, så dagene mine gikk til å spille det. Jeg koste meg veldig der, selvom jeg var mesteparten av tiden alene. Jeg drakk også en pina colada milkshake der, med masse sjokolade i. Denne drakk jeg sikkert fem stykker av om dagen, og den er så sinnsykt god. Jeg har seriøst drømt om denne siden jeg var der, og nå fikk jeg endelig drukket den igjen. Den er uten alkohol til de som skulle lure på det, om ikke hadde jeg nok gått rundt konstant full i fjor. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Den gode milkshaken. Jeg elsker den, sånn helt seriøst. Jeg skal lære meg å lage den når jeg kommer hjem.  Processed with VSCO with s2 preset

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Her satt jeg altså om kveldene og spiste mens jeg så på show. Litt ensomt, men også noe som er gøy å oppleve. Det var som å være på en ferie helt alene, og jeg skal innrømme at det var overraskende deilig!

18 kommentarer

Siste innlegg