Ukens spørsmål 39♡

Heey!

Endelig fredag igjen, og helg! I denne runden med ukens spørsmål vil det naturligvis være en del spørsmål om Mexico, for det har kommet inn så ekstremt mange. Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på, og om ikke kan dere legge igjen en kommentar♡ Forresten, dette innlegget blir uten bilder fordi nettet der jeg er nå er så dårlig. Håper det går fint!

Hva skal du i Mexico? Det er litt forskjellig jeg skal her nede. Jeg kommer til å fortelle dere mer om det senere. 

Er Aleksander også i Mexico? Ja, det er han. Vi reiste ikke sammen, men han kom i natt. Så nå skal vi kose oss her sammen i to måneder. Det kommer til å bli helt fantastisk!

Hva heter spillet du la ut på mystory for litt siden? Det heter fightlist, og er mitt favorittspill akkurat nå. Det er så morsomt, og man får virkelig brukt hjernen.

Ser du for deg en fremtid med Aleksander, og eventuelt barn? Ja, absolutt. Hadde jeg ikke sett noe fremtid med Aleksander hadde jeg mest sannsynlig ikke vært sammen med han. 

Var det lov å ha med telefonen sin inn på Paradise? Nei, det var det ikke. Vi fikk hver vår telefon der inne som var låst, og den kunne man kun bruke til å ta bilder. 

Skal du kjøpe ny eller brukt leilighet? Jeg aner ikke enda. Jeg kommer nok sikkert til å kjøpe en brukt, og heller pusse den opp for å få den slik jeg vil.

Har du hatt kort hår før? Nei, jeg har hatt langt hår siden jeg var liten. Jeg skulle gjerne prøvd å ha kortere hår, men jeg tør ikke.. Jeg er skikkelig redd for at jeg skal angre, og det tror jeg mest sannsynlig jeg hadde gjort. Derfor kommer jeg nok til å ha langt hår en god stund til. 

Er du og Aleks et veldig kosepar? Ligger dere i armkroken til hverandre når dere ser på TV, eller holder hender når dere går på gaten for eksempel? Ja, jeg vil vel si vi er det. Vi holder ikke alltid hender ute, men det skjer i blant. Om vi er hjemme og ser på TV ligger jeg som regel i armkroken hans. 

Kan du legge ut mer på Snapchat fra dagene dine? Ja, det skal jeg bli flinkere til. Det er litt vanskelig her siden det ikke er nett overalt, men jeg skal prøve å få brukt Snapchat og heller publisere tingene når jeg har nett. 

Har du noen gang bestilt sminke fra Ebay? Nei, jeg er veldig skeptisk til å putte ukjente ting i ansiktet mitt. Det nærmeste jeg har bestilt et sminkeprodukt fra Ebay var en leppestift som jeg kjøpte for mange år siden. 

Skal du feire bursdagen din i Mexico? Jeg har jo bursdag i Mexico, men jeg vet ikke om det blir noe feiring her. Jeg skal hvertfall prøve å få feiret når jeg kommer hjem, for det hadde jeg ikke energi til i fjor. Haha!

Hva er det beste og verste med Aleks? At han er veldig snill, og veldig omsorgsfull. Han bryr seg veldig om meg, og han er alltid opptatt av at jeg skal ha det bra. I tillegg er han alt for morsom, og han får meg til å le hele tiden. Det negative må nok være at han til tider er veldig fjern, og at han er treig. 

Sommer eller vinter? Sommer, helt klart! Jeg elsker sommer, sol og varme. 

Hvordan bor dere i Mexico? Vi bor på stranden i en bungalow. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder, for det er virkelig så fint her.

Vet du hvem som skal være med på Paradise i år? Og kan du fortelle om det? Jeg vet hvem som skal være med, men jeg har selvfølgelig taushetsplikt og kan ikke fortelle noe som helst. 

Bruker du fortsatt mye penger på å spise ute? Ja, men jeg skal prøve nok en gang når jeg kommer hjem igjen. Jeg må virkelig skjerpe meg på det punktet der. 

Hvordan takler du hate? Jeg vil si at jeg takler det alt for bra, i og med at det daglig kommer inn hat. Likevel blir jeg selvfølgelig i blant litt satt ut av alt folk finner på å skrive, og da kan jeg ta noe nær meg. 

Når har du bursdag? Jeg har bursdag 17. februar. Så snart er jeg 22 år gammel, woho!

Er du i slekt med håndballspilleren Katrine Lunde? Nei, ikke som jeg vet om. 

Favorittfarge? Jeg liker best veldig enkle farger som svart, hvit, beige, grå osv. Dette er de fargene jeg bruker mest, men som de fleste sikkert har fått med seg er min favorittfarge svart. Jeg elsker svart, og jeg går i svarte klær så og si hele tiden. 

Hvor lenge skal du være i Mexico? I 2 måneder, noe som er helt sykt. Det har fortsatt ikke gått opp for meg at jeg skal være her så lenge, og den dagen jeg skal hjem kommer jeg garantert til å ville være her lenger. Jeg har det så bra her, og dette er virkelig et drømmested. 

Skal du flytte til utlandet med Aleksander? Det er drømmen. Jeg har skikkelig lyst til å bo i et varmt land, men det kommer nok ikke til å skje med det første. 

Skal du på noen flere ferier i år? Ja, dette året skal jeg reise mye! Jeg har ingen reiser planlagt enda, men vi kommer nok til å se mer på det når vi er hjemme igjen. 

Om det er en ting du kunne få opplevd igjen, hva ville det vært? Helt klart oppholdet mitt på Paradise Hotel. Med de samme menneskene og alt det samme. Bare spole tiden tilbake, og oppleve alt enda en gang. Paradise Hotel er helt klart det kuleste jeg har vært med på!

39 kommentarer

Siste innlegg