Bildene som aldri kom på bloggen- DEL 9

Hei dere!

Nå tenkte jeg å legge ut noen veldig fine bilder av meg selv her igjen. Jeg vet dere liker disse innleggene, så derfor blir jeg nesten glad om et bilde blir ille. Denne gangen har jeg også fått noen ganske ille bilder, men av en eller annen grunn sier dere alltid at bildene er fine? Altså, what? Haha! Jeg synes ikke disse bildene er spesielt fine, og det er ikke bilder jeg ville brukt bortsett fra i disse innleggene. 

Her tror jeg at jeg ba Aleks om å endre måten han tok bilde på. Om ikke det var derfor bilde ble som dette, så har jeg virkelig ingen aning. 

I går var det sinnsykt kaldt, så jeg fikk røyk ut av munnen da jeg pustet. Dette skulle jeg prøve å få med på bilde. Det funket ikke.. 

Therese sa det så ut som at jeg skulle føde da jeg lå på denne sengen. Derfor måtte jeg jo få det til å virke mer ekte. Forresten fikk jeg en kommentar i går om at en trodde jeg var gravid, og det var fordi jeg gikk mye i sorte klær. Denne personen trodde jeg gikk med det for å skjule magen. Dette må jeg bare avkrefte med en gang, for jeg er ikke gravid.

01.01.18- 00.30.. En sliten Martine. 

Åh, så fin da!

Ble veldig mange blinkskudd på nyttårsaften ser jeg. Haha!

Ja, her var det et til gitt.

Haha, når folk tar bilde når man ikke helt følger med.. 

Dette bilde er jo helt greit. Helt til man ser hånda mi under vann. Haha, hva skjedde der??

Så fornøyd da!

BABE!!

“Mamma, tar du egentlig bilde??”

Haha, dette bilde ler jeg så mye av! I baderkaret, med klær og det blikket. 

Håper dere likte innlegget♡

19 kommentarer

Siste innlegg