Nyttårskjolen min

ANNONSE- I samarbeid med Kouture

Hei dere! 

Jeg tenkte bare å komme fort innom for å vise dere hva jeg har på i dag. Det var kjempevanskelig å finne en kjole, men til slutt endte jeg opp med denne superfine fra Kouture. Den er stram, svart og lekker. Jeg har alltid hatt masse paljetter på nyttårsaften, men det droppet jeg i år. Jeg gikk for noe litt enklere i og jeg elsker det. Jeg vet at kommentarene om at jeg viser litt pupper kommer til å komme nå. Så dere trenger ikke å komme med horekommentarene og at jeg blir en dårlig mor. Drittslenginga håper jeg vi kan legge fra oss i 2017! 

Nå er jeg hos bestemor og bestefar, og her har vi akkurat spist. Jeg blir aldri for gammel til å feire litt av nyttår med dem, men senere i dag skal jeg til en venninne. Vi skal være en liten gjeng hos henne, og det blir så koselig! Masse bra mennesker, så denne kvelden kan ikke bli annet enn bra. Det er veldig kjipt at jeg ikke får feiret med Aleksander, men vi kan feire nyttår sammen i mange år fremover♡

Dere finner kjolen i svart HERJeg har den også i grønn, og den også er dødsfin! Den finner dere HER, og i rød finner dere HER

Jeg må bare beklage for disse bildene, for jeg tror nemlig disse bildene er de verste som har blitt lagt ut på denne bloggen. Alt for mørke, og kvaliteten ble ikke helt på topp.. Ansiktet mitt var også helt merkelig, haha! Det var uansett de eneste jeg fikk tatt nå, for jeg vil jo tilbringe så mye tid med familien som mulig. 

Ellers må jeg bare ønske dere et riktig godt nytt år♡ Jeg håper dere får en fin slutt på dette året, og en helt fantastisk start på det nye! Vi blogges mer imorgen♡ Dere er best!

13 kommentarer

Siste innlegg