Ut på tur

Hei dere!

I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på en evighet. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde dette, og det er egentlig ganske merkelig. I dag har jeg gått en tur, haha! Ja, jeg har gått en tur. Det var faktisk skikkelig deilig, og jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke gjør dette oftere. Frisk luft og litt bevegelse har da ingen vondt av. Vi gikk ikke lange turen, men det ble en runde. Bortsett fra at jeg holdt på å falle rundt ti ganger og at jeg fikk snø i skoene var det en veldig fin tur! Ellers har jeg ikke gjort store greiene i dag, for denne turen er jo mest for å slappe av. Straks skal vi opp til spaet igjen, og da skal vi bade. Jeg gleder meg egentlig mest til å ta bilder, for bildene fra sist vi var her ble helt syke. Dere som har fulgt bloggen fra starten husker kanskje da Aleks og jeg var her for rundt et halvt år siden? Da vi nektet for at vi var sammen, noe vi egentlig var. Haha! Da la vi ut et bilde fra bassenget der jeg kysser han på kinnet, og det bilde har jeg hatt som bakgrunn på telefonen siden da. Så koselig!

 Jeg vlogger forresten også på denne turen, og jeg tror det blir en veldig fin vlogg. Jeg skal prøve å få redigert den vloggen til søndag, så da kan dere glede dere til det♡

 Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with hb2 preset

Se hvor fint det er her!

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Jeg må også bare ta opp kommentarfeltet mitt fra gårsdagens innlegg. Shit, jeg trodde aldri det skulle komme inn slike kommentarer og jeg blir så irritert. Rasisme er noe av det verste jeg vet. Vi lever i 2017 nå, våkn opp folkens. Er det ikke på tide at vi slutter med fordommer og ekle rasistiske kommentarer? Hva slags hudfarge man har, hvilken religion og hvor man kommer fra har da ingen ting å si? Vi er alle mennesker og vi er alle bra. Om du virkelig trenger et personlig rom ville jeg absolutt ikke anbefalt deg å ta bussen, herregud. Jeg ble virkelig flau av å lese kommentarfeltet mitt, og jeg håper jeg slipper flere slike kommentarer fremover. 

Nå må jeg kjappe meg før det blir mørkt her. Jeg MÅ få tatt de bildene, haha! Ha en fin dag folkens, og vær snille mot hverandre♡ Man kommer lengst med å være snill og grei! 

73 kommentarer

Siste innlegg