Bildene som aldri kom på bloggen- DEL 6

Hei dere!

Da er det tid for en ny runde med bildene som aldri kom på bloggen, og jeg dør nesten litt hver gang jeg poster slike innlegg. Altså bildene er jo absolutt ikke fine, og det er jo en veldig god grunn for at de ikke har havnet på bloggen tidligere. Likevel synes jeg det er litt morsomt at dere får se også at ikke alle bilder er like fine, og at jeg også ikke ser ut i blant. Flere av disse bildene beviser jo skikkelig at jeg er ekstremt uheldig på bilder, men heldigvis ler jeg godt av disse bildene selv. 

Haha, dette bilde må jeg le av. Selve ansiktet var ikke så alt for ille på dette bilde, men hva skjedde med håret? Det ser ut som jeg har spindelvev rundt hele hodet!

Bilder som dette blir det alt for mange av. Om jeg skal fortelle Aleks at han må holde kamera litt annerledes for eksempel blir bildene som dette. Veldig fint!

Tittei dobbelthaka♡♡

Ja, hva skal man si? Blir mye tulling når man kun trenger noen få bilder. Jeg er vel ikke den eneste som blir utrolig lei av å skulle ta bilder i blant? Da ender mange opp som dette. 

SMIIIL!

Her sto jeg og poserte og plutselig kjørte det forbi en bil med eldre menn i. De snudde seg og glante, og da fikk jeg litt småpanikk som dere ser. Haha!

Her mistet jeg balansen, men ble en kul pose da.

Vet ikke helt hva som skjedde her egentlig..

Er ikke bare bare å være blogger når det er iskaldt ute. Fyfader, som jeg fryser i blant. Alt for bra bilder til bloggen, hehe!

Det blir ALLTID hvertfall ett bilde som dette når jeg tar bilder. 

Sparer selvfølgelig det beste til slutt. HAHAHHA!! Jeg ler så mye av dette bilde her. Det kunne jo vært fint, men hva er vel styggere enn leppestift på tennene? Veldig lekkert altså!

Håper dere likte innlegget, haha!

48 kommentarer

Siste innlegg