Bilder av den nye bilen min♡

Annonse

 Processed with VSCO with s2 preset

Heey!

Dette vet jeg mange har ventet på, og nå skal dere endelig få se bilder av den nye bilen min. Mange kommer nok ikke til å bli sjokkerte over valget mitt av bil, hehe! Jeg har altså valgt en Mini Countryman hybrid. Jeg var med en gang sikker på at jeg ville ha en hybrid, og da jeg så at Mini hadde kommet med det måtte jeg ta en tur for å sjekke den ut. Det tok ikke lange tiden da før jeg hadde bestemt meg, og bestilte bilen. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har leaset den hos Bavaria, og jeg er veldig fornøyd med hvordan ting har gått der. Bilen kom faktisk superraskt til Norge, og jeg trodde det ville ta mye lenger tid. Bilen er i en sølv/brun farge, en farge som er veldig vanskelig å forklare. Inni har jeg valgt svart og beige skinn, noe jeg synes er dødsfint! På bildene ser skinnet mye lysere ut enn hva det er, men det er litt mer beigeaktig i virkeligheten. Jeg synes bilen ble superkul, og den passer meg veldig godt. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Nå er det bare lappen som gjenstår, og så skal jeg cruise masse rundt i denne fremover. Jeg merket jeg ble mye mer motivert til å bli fort ferdig meg lappen da jeg hentet denne. I mellomtiden må jeg bare øvelseskjøre masse i denne fremover, og det gleder jeg meg til. Bilen virket dødsdeilig å kjøre, og det kunne pappa bekrefte. Jeg tror nesten pappa ble litt sjalu på den nye bilen min, hehe! Jeg er hvertfall kjempefornøyd med valget av bil, og jeg elsker hvordan den ser ut. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Meg og bilselgeren

 Jeg tenker forresten å vlogge en dag slik at dere kan se ordentlig hvordan bilen er. Jeg lånte Aleks sitt kamera i dag, og jeg skal innrømme at jeg sleit litt med de innstillingene. Derfor kan jeg lage en vlogg sånn at dere får sett den ordentlig!

Hva synes dere? Synes dere bilen passer meg?

 

49 kommentarer

Siste innlegg