JEG SKAL GI UT MIN EGEN LIQUID LIPSTICK♡

Annonse

Hei dere!

Herregud, dette har jeg gledet meg så lenge til å fortelle dere. JEG SKAL GI UT MIN EGEN LIQUID LIPSTICK!!! Jeg er helt i ekstase nå, og jeg er så glad for at jeg endelig kan fortelle dere dette. Jeg har vært med å jobbe med dette prosjektet nå en god stund, og jeg har bare gått rundt og ventet på å fortelle dette. Det føles ut som det har gått flere år siden jeg valgte ut fargen min, men det er det absolutt ikke. Ting har gått fort, og endelig sitter jeg med min egen liquid lipstick i hendene♡

Jeg kan jo fortelle dere litt om fargen, for det tok ikke lange tiden å bestemme seg. Jeg visste akkurat hva slags farge jeg skulle gå for, og fargen er virkelig perfekt. Den er skikkelig meg, og jeg tipper dere synes det samme. Dette er fargen jeg alltid går for om jeg skal kjøpe leppeprodukter, så derfor er jeg veldig stolt over å kunne ha navnet mitt på akkurat denne. Fargen er en nydelig beige/brun/peachy farge. SÅ FIN! Jeg har faktisk fått ekstremt mange spørsmål på blogg og Instagram når jeg har hatt på denne, og jeg har følt meg veldig frekk som ikke har svart hvor den kommer fra. Men nå kan jeg endelig fortelle dere at det er Martine Lunde fargen fra Frøya. 

Dette samarbeidet er det meg og ti andre influencere som har. Vi er ti jenter som har valgt ut hver vår farge, og alle har virkelig valgt noen skikkelig fine farger. Jeg gleder meg til å teste de andre sine også! Dette blir en skikkelig kul kolleksjon, med masse farger i nude. Nude er virkelig det fineste å ha på leppene etter min mening, så her kan man altså velge mellom ti nudefarger. 

Så litt over til salget. Man kan kjøpe liquid lipstickene den 16. November, så det er absolutt ikke lenge til. Men hvem vet, kanskje det blir et førsalg? I tillegg koster ikke disse så alt for mye. En liquid lipstick koster 199kr. Salget vil foregå HER, så det er bare å følge med♡ Jeg er skikkelig stolt nå, og jeg håper dere synes dette er ganske kult. Nå kan dere altså snart kjøpe en liquid lipstick med mitt navn på. Dette er en drøm som går i oppfyllelse, for jeg har alltid ønsket å kunne gi ut noe eget. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Dette er noe av det morsomste jeg har vært med på. Vi har hatt en photoshoot som jeg gleder meg skikkelig til å få bildene fra. Jeg tror det ble dødskult! I tillegg har vi en del andre planer rundt lanseringen av dette, så det er bare å følge med videre. Jeg vil gjerne høre meningen til dere også rundt dette også, så hva synes dere? Hva synes dere om fargen, og synes dere dette er kult? Har dere lyst til å kjøpe denne? Gleder meg til å høre hva dere synes♡

 

 

58 kommentarer

Siste innlegg