Ukens spørsmål 28♡

Heey!

Endelig fredag og tid for ukens spørsmål igjen. Jeg håper dere får svar på noe av det dere lurer på♡

Når og hvor lenge hadde du vippeextensions? Jeg tok vippeextension da jeg var 19, og jeg hadde det vel i et halvt år. Jeg likte det veldig godt i starten, men så begynte jeg bare å irritere meg mer og mer over det. Jeg synes det var kjempefint, men jeg hatet det å hele tiden skulle se sminket ut. Jeg elsker å gå uten sminke, og ikke minst kunne gni meg i øynene. Det kunne jeg ikke med vippeextension. I tillegg fikk jeg saltvann i øynene da jeg var på ferie, og det var så vondt. Jeg kunne ikke gni meg i øynene da, og jeg trodde øynene mine seriøst skulle falle ut. Jeg har hatt vipper en gang i ettertid også, for kanskje ett og et halvt år siden, men det endte med at jeg dro de av selv fordi jeg ikke klarer å ha det på. Veldig smart, for da dro jeg av mine egne vipper også.. 

Får Aleks betalt for å hjelpe deg med bloggen? Nei, det gjør han ikke. Jeg føler Aleks og jeg hjelper hverandre like mye, for jeg hjelper han mye med videoer og bilder til Instagram. Om jeg føler han har hjulpet meg veldig mye en periode pleier jeg heller å overraske han med noe. Sist for eksempel tok jeg han med på massasje, men penger får han ikke. 

Angrer du på at du ble sammen med Aleksander? Nei, om jeg hadde angret hadde jeg gjort det slutt. Jeg har det kjempefint med Aleksander, og jeg kan ikke se for meg å være uten han. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvordan får du emoji på Snapchaten din? Den diamanten? Jeg fikk en mail fra noen fra Snapchat som sa at de skulle verifisere (vet ikke om det er det det heter??) brukeren min. Og etter noen dager fikk jeg en emoji bak navnet mitt. 

Trener du? Nei, det gjør jeg ikke. Jeg gidder ikke en gang å skrive her nå at jeg skal komme meg på trening, for det skjer jo aldri. Haha, jeg er så slapp på det området der..

Hvordan ser du for deg fremtiden? Jeg håper jeg kan fortsette å jobbe med noe jeg elsker, for det synes jeg er utrolig viktig. Jeg håper jeg fortsatt er sammen med Aleksander, og at vi en eller annen gang får barn. Jeg vil kjøpe hus og jeg vil egentlig bare ha det bra. Jeg ser ikke for meg noe sykt i fremtiden, men så lenge jeg er med Aleksander og får noen barn etterhvert er jeg fornøyd. 

Har du noen fødselsmerker eller pigmentflekker? Ja, og det har jeg aldri skrevet her før. Jeg har et fødselsmerke bak på låret. Jeg hatet det før da jeg var yngre, men nå tenker jeg ikke en gang over at det er der. 

Skal du fortsette å bo i Oslo eller flytter du til Bergen? Jeg skal fortsette å bo i Oslo hvertfall noen år til. Jeg har veldig lyst til å flytte til Bergen nå, men da hadde det blitt alt for mange turer til Oslo. Jeg tenker derfor at jeg må bli boende i Oslo noen år til, og kanskje jeg flytter til Bergen etterhvert. 

Når begynte du med sminke? Jeg tror jeg begynte med litt mascara fast i niende klasse, også begynte jeg vel med foundation og alt annet i tiende ellernoe. 

 Processed with VSCO with s2 preset

Hvordan tjener man penger på sosiale medier? Man tjener penger på annonse innleggene og om man legger ut linker som leserne kjøper gjennom. Jeg tjener mest på annonse om noen skulle lure på det. Da avtaler man en pris med annonsørene, så gjør man jobben og etter det mottar man pengene. 

Synes du at Isabelle bruker for mye sminke? Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg så mye om hvor sminke andre mennesker bruker? La folk bruke så mye sminke de vil, for det har jo ikke noe å si for deg. Isabelle er kjempeflink med sminke, og hun bruker ikke mer enn mange andre. 

Kan du legge ut bilde av hvordan puppene dine var før silikonen? Ja, det ligger under her nå. Jeg vil egentlig ikke ha så mye silikonsnakk på denne bloggen, men dette spørsmålet kommer inn alt for ofte. Derfor slenger jeg med et bilde under her nå!

Hvilken hunderase vil du ha? Jeg er fortsatt veldig usikker. Vi vil jo som sagt ha en liten hund, og det viktigste er at Aleks ikke reagerer på den. Derfor er pomeranian en rase jeg vurderer, selvom jeg har hatt dårlige opplevelser med det tidligere. Om jeg skal gå for en pomeranian skal jeg være hundre prosent sikker på oppdretteren før jeg kjøper derfra. 

Hvordan gikk det med migrenen etter botox? Har det funket? Det er nesten litt sykt, men jeg hadde hodepine eller migrene minst 4 ganger i uken før. Nå etter jeg tok botox har jeg kun hatt vondt i hodet to ganger i ettertid. Det er så deilig å slippe den hodepinen, så for meg har det funket veldig!

Hva fikk deg til å melde deg på Paradise Hotel? Det er noe jeg har hatt lyst til siden første sesongen gikk på TV. Jeg hadde da sittet som tolvåring og sagt til mamma at når jeg ble gammel nok skulle jeg være med der. Åtte år senere kunne jeg endelig melde meg på, og heldigvis kom jeg med. Jeg har alltid synes Paradise Hotel har vært kjempemorsomt å se på, og det virket deilig å tilbringe noen måneder i Mexico. I tillegg var jeg lei av hverdagen her hjemme, og da bare meldte jeg meg på. Jeg angrer ikke et sekund, og jeg misunner dere som er så heldige og få dra ned neste år! 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, og om ikke legg igjen en kommentar♡ Vi blogges, og imorgen kan jeg muligens fortelle dere om noe veldig morsomt! 

 

44 kommentarer
    1. Jeg syns dere bruker akurrat så mye sminke dere selv bestemmer og Martine du er best😊❤️👍🏻👍🏻❤️😊

    2. Kjøp dere hunderasen cockapoo❤️Jeg har den, det er en allergivennlig hund, snill og den røyter ikke❤️

    3. Dere burde vurdere hunderasen «dvergschnauzer», bare søk den opp! Vi har den og han er snill, rolig, glad i barn, liten og allergivennlig 😊

    4. Du er den beste Bloggeren og YouTube’ern jeg vet om du er også den peneste jeg vet om du er mitt største forbilde og det kommer du alltid til å være de som hater på deg er bare misunnelige fordi det går ikke Ann å være finere og penere enn deg! Klem fra Mia en stor fan❤❤❤❤❤❤❤❤

    5. Finnes mange fine raser som er allergivennlige og ikke mister pels. Har selv Malteser og Yorkshire Terrier. Holder pelsen deres kort da. Det som er best med disse to rasene er at dem blir knyttet til eieren sin på en helt annen måte enn andre hunder. Finnes også mange andre lignende raser jeg absolutt ville ha sjekket ut.

    6. Bare glem det. Det er vanskelig å skrive på PC for det kan gå litt fort haha. Jeg elsker bloggen din❤️❤️

    7. Maltesere er kjempesøte hunder som er glade i barn og mennesker. Har en selv og elsker han over alt på jord. Både allergivennlig, kjempesnill og søt!

    8. Hei! Jeg leser bloggen din fast hver eneste dag og blir veldig skuffet når jeg ser at det ikke har kommet flere innlegg….haha! Uansett jeg har et spørsmål til ukens spørsmål: Når og hvordan møttes du og Isabelle?? Jeg lurer veldig på dette, i tillegg til at jeg ikke har sett at du har skrevet det her før..håper på svar neste uke! Klem fra Frida, YOU GO GUUURL💓💓

    9. Om du vilj ha ein liten og snil og kosete liten hund som E allergi fri da må du velg Bichon Frise elr Bichon Havineser veldig snill😻Æ har ein sjæl og Æ E allergisk mot hund men Æ reagere itj

    10. Hei jeg elsker din og Isabell sin kanal og blogger dere er mine forbilder og jeg synes dere er så ordentlige og er veldig brae forbilder. Og jeg synes dere er helt fantastiske ❤❤

    11. Når du var yngre, var du naturlig tynn da eller slanket du deg? Syns at på det bilde der du viste puppene dine før silikon at du var veldig tynn, men nå har du helt perfekt kropp!😍

    12. Hei! Oppdretten har ingenting med hvordan hunderasen oppfører seg. Det har med genene til valpens foreldre å gjøre. Jeg personlig vil ikke anbefale pomeranion, de er ofte hissige hunder og det er mye pelsstell. I tillegg har de lett for å legge på seg. Hvis du vil ha en allergivennlig liten rase så vil jeg anbefale kortbeint bichon frise. Eller jocher terrier. De har hår og ikke pels. Da er du helt sikker på at Aleksander ikke vil reagere. Selv om noen raser blir omtalt som allergivennlige så kan man aldri være helt sikker. Personer kan reagere på ulike ting.

    13. Hei Martine. jeg har to pomeranian oh super fornøyd med både oppretter og hunder (Hatt i seks år)❤️ Dessverre så finnes det sikkert mange useriøse som selger pommer “billig” og uten NKK registrering og alt det viktige. Men jeg vil gjerne tipse deg om en gruppe på Facebook som heter “Pomeranian i Norge” der kan du komme i kontakt med seriøse oppdrettere i ditt område. Jeg har ihvertfall den erfaringen at de useriøsitet ikke en gang tørr å være på den gruppen🐾

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg