Bilder fra min fjortisperiode

Hei dere!

Haha, jeg ler så mye nå! For å være helt ærlig, så har jeg alltid trodd at jeg ikke har vært gjennom den skikkelig fjortisperioden. Vel, det var helt til jeg fant disse bildene på facebook. Altså, hvordan kan jeg ha lagt ut sånne ting? Jeg merker jeg nesten blir litt flau av å se disse bildene, spesielt når jeg har nektet for at jeg aldri var særlig fjortis. Vi kan vel bare konkludere med en gang at det var jeg. Veldig også!

Denne hytteturen her husker jeg så godt. Det var min første hyttetur alene, og jeg fikk lov til å ha med meg noen jenter på hytta. Vi lekte faktisk Paradise Hotel på denne hytteturen, og vi satte opp et kamera inne på det ene rommet. Når vi skulle i sync gikk vi inn der og latet som at vi snakket dritt om hverandre. Veldig morsomt å tenke tilbake på! Bildene derimot skulle jeg ønske aldri ble tatt, hahaha!

Hva er det her?? Her gikk jeg i åttende klasse og poserer med en kjærlighet formet som en penis? Haha, jeg blir flau..

Hver gang jeg var på hytta hadde jeg photoshooter ved brygga. Her er noe av resultatet. Jeg tror faktisk jeg blogget på denne tiden, og jeg mener bilde over var en del av headeren min. Jeg får panikk bare av tanken på det her.. 

Var tydeligvis veldig inn å rynke pannen på denne tiden. Jeg husker de eldre jentene alltid gjorde det på bilder, så jeg måtte så klart henge meg på. 

Jeg håper disse bildene mest var på tull, men jeg er faktisk veldig usikker. Ute på Facebook lå de hvertfall en gang i tiden. 

Her hadde jeg blitt litt eldre, men jeg må nok si jeg var ganske fjortis her også. Jeg hadde begynt med litt sminke, og det å skulle tegne bryn var det ikke noe som het på den tiden. Isåfall skulle bryna vært en tynn svart strek, og heldigvis slang jeg meg ikke på den trenden. 

Dette bilde må jeg bare ta med, og jeg husker jeg var SÅ fornøyd med dette. Jeg klarer ikke helt å skjønne hvorfor nå, for det var jo absolutt ikke så fint som det jeg trodde da. Jeg husker dette var profilbilde mitt på Facebook, og jeg fikk en del likes på det. Det var det største man kunne oppleve på den tiden, nettop at man fikk mange likes på profilbilde sitt. 

Håper dere likte innlegget, haha! 

47 kommentarer

Siste innlegg