Hvordan finner man ut at jenta har silikon?

Hei dere!

Dette er vel egentlig litt på kanten, men jeg synes det her er så morsomt! Det er vel ikke akkurat noe hemmelighet at jeg har silikon, så derfor tenker jeg det går fint å dele dette. Dette trikset så jeg på en video for mange år siden, og i går kom jeg på det igjen. Jeg tenkte derfor å dele dette tipset med dere. Det er nok mange jenter som lyver om at puppene deres er ekte, men nå har jeg et supert tips som tar dem i å lyve. Nå kan du finne ut om jenta du dater egentlig har ekte pupper, eller kanskje hun har løyet til deg hele tiden? Jeg vil ikke anbefale å gjøre dette ute på byen med en jente du mistenker har silikon for og si det sånn, men det er uansett en morsom greie synes nå jeg. 

Alt du trenger er: 

Et mørkt rom

Lommelykten på telefonen 

Det du må gjøre så er å lyse inn på puppen hennes med lommelykten. Hold lommelykten helt inntil puppen, og blir hele puppen rød har hun definitivt silikon! Bare se på bildene under her, haha!

{{

Nå er det nok mange jenter som burde være forsiktige om en gutt kommer å lyser med lommelykten mot dem. Haha, neida. Ikke gjør dette med mindre dere kjenner jenta godt!

 

 

24 kommentarer

Siste innlegg