STORYTIME- Jeg holdt på å bli anmeldt for blotting..

Hei dere!

Nå som vi først har vært mye inne på kropp de siste dagene tenkte jeg å fortelle dere om da jeg nesten ble anmeldt for blotting. Dette skjedde da jeg så og si akkurat hadde flyttet inn i leiligheten min, og jeg hadde ikke skaffet meg persienner enda. Jeg har persienner nå bare så det er sagt, for jeg ville helst ikke bli anmeldt for blotting. Hehe!

Som sagt er jeg veldig glad i gå i undertøy eller naken hjemme. Jeg går som regel med truse da, men bh’en tar jeg av så fort jeg kommer inn døra (de gangene jeg har det på). Jeg er vel ikke alene om å synes bh er sinnsykt ubehagelig å gå med? Uff, jeg bruker det hvertfall så lite som mulig. Tilbake til historien. Jeg gikk som sagt mye i undertøy her hjemme, og det har jeg alltid gjort. Det var ikke sånn at jeg sto ved vinduet naken, men jeg kunne ofte gå rundt i undertøyet der. Jeg gikk aldri naken i leiligheten min på denne tiden, rett og slett fordi jeg ikke hadde persienner. 

Processed with VSCO with b1 preset

Plutselig en dag fikk pappa en telefon fra styret i borettslaget her. Det hadde seg sånn at de som bor rett over meg var veldig lei av å se meg halvnaken. De mente at deres datter på TO år hadde begynt å ta på seg selv fordi jeg gikk her i undertøy. Altså, HVA? En to år gammel jente burde ikke skjønt sånne ting, men jaja. Disse menneskene mente at de så meg halvnaken her hver dag, noe som ikke stemte. Og om de noen gang så meg halvnaken kan ikke det ha vært mer enn ti sekunder daglig. I tillegg så man ikke så godt gjennom vinduene mine. Jeg tror egentlig damen som bodde der kanskje hadde fersket mannen sin i å se på meg? Hehe, ikke vet jeg. 

Disse menneskene mente hvertfall at de skulle anmelde meg. Anmelde meg for å gå i undertøy i min egen leilighet. De sa det så ut som jeg spilte inn en pornofilm hos meg, haha!. Pappa og jeg ble derfor tatt inn på møte med han som er formann i styret her. Ja, det var ganske flaut å sitte der med pappa fordi jeg gikk rundt i undertøyet. 

På møte snakket de masse om at disse menneskene skulle anmelde meg, og de var bekymret for datteren sin. Jeg synes dette hørtes helt idiotisk ut, for da må det være noe feil med foreldrene spør du meg. Om en jente på to år tar på seg selv fordi jeg går i undertøyet er det noe som ikke helt stemmer. Igjen, hvilken to åring skjønner noe sånt? Pappa synes også dette hørtes helt idiotisk ut, heldigvis. Det var jo ikke akkurat en drømmesituasjon å sitte der med pappa og nesten bli anmeldt for blotting.. 

Processed with VSCO with b1 preset

Dagen etter satte vi opp persienner med en gang, og heldigvis slapp jeg å bli anmeldt for blotting. Jeg aner ikke om de anmeldte meg, men for all del kan de ha gjort det. Jeg tviler på om den saken hadde gått gjennom da, men hvem vet? Kanskje jeg egentlig hadde sittet inne nå fordi jeg gikk i undertøy i min egen leilighet? 

Håper dere likte denne storytimen også, og jeg har en haug til på lager. Haha, vi blogges♡

22 kommentarer
  1. Hei Martine 😀 Veldig bra intervju av deg angående det som skjer på nettet om dagen . Du var bare helt nydelig i intervjuet . Kan jeg spøre hvilken foundation og rouge du hadde på deg der ?❤️

  2. En sånn anmeldse hadde ikke gått igjennom, det som kunne ha skjedd er at de tok en prat med foreldra til 2åringen, for som du skrev de skal ikke vite hva det er. så det må ha vært noe med foreldra der som kan ha lært noe om det eller har gjort noe sånn at 2åringen.
   Jeg vil også si intervjuet på vgtv var veldig bra, du svarte bra.
   Du er et forbilde for mange jenter du å! Bra du ikke kommer til å følge puppetrenden, for det virker som de som har gjort det bare gjør det for oppmerksomhet og klikk det er så mye annet å snakke om innen likestilling enn å legge ut sånne bilder 🙂

  3. De burde jo bare anmeldt, ikke fordi du gjorde noe galt, men fordi det er helt latterlig av dem! De ville kanskje blitt forklart at dette er helt tullete! Du er i din fulle rett å gå rundt i undertøy/naken inne i ditt eget hjem. En toåring tenker INGENTING over et nakent/lettkledd menneske. Merkelig at styret i boretslaget i det hele tatt følte de måtte ha det møtet med deg og din far!
   Blir så oppgitt over mennesker altså..

  4. Hei e ville bære sei at å ta på seg selv er en “refleks“ som man blir født med og til og med nyfødte gjør det.

  5. Hvordan kan du bli anmeldt for sånt alle må få lov til å gjøre akkurat Hvar de hvil, Hvorfer kan ikke de bar lukke øyene sinne å heller de en aen vei❤️❤️😊

  6. Hei jeg likte storytimen din❤️ Jeg har abonnert kanalen deres på YouTube fra dag en , jeg lurte på kunne du lage mer storytimen på YouTube med Isabelle 😊

  7. Det er jo DIN leilighet du kan jo gå i hva du vil. De folka som bor rett over deg trengte ikke å se inn i vinduene, og jeg tror ikke at du bare sto foran vinduet sånn at de skulle se inn. En to åring tenker ikke på det de gjør og de kommer ikke til å huske det de gjorde som 2 åring når de blir eldre.

  8. “De er forbilder for veldig mange og det med nettvett tar tjue steg tilbake” sier du i vg tv intervju.
   Halo? Se på deg selv. DU skal ikke snakke om å ta hensyn til påvirkningskraft som blogger, når du regelrett vier et helt innlegg til kjøp av jakke med pels. Du markedsfører en umenneskelig holdning og moral som sier det OK å støtte pelsdyrnæringen og tortur av levende liv, en grotesk industri som du er med på å opprettholde.
   Dine handlinger støtter uverdig behandling av levende vesen som ikke kan beskytte seg selv, og DET forteller meg mye om din moral og verdier. Som det ble diskutert og sagt på jodel i egen tråd om deg og din pelsbruk:
   “Hvis man er for dyremishandling, så er man ikke en god person” og du sier JA til dyremishandling ved å kringkaste for leserne dine at du blar opp 7000 for pels!
   Hva synes du om det, Martine? Helt ærlig? Tror du ikke det påvirker noen lesere der ute?

  9. Så teit.
   Jeg digger å gå naken hjemme selv. Står alltid på badet og ordner meg naken, går rundt naken etter å ha dusjet, osv. Dette faller jo ikke helt i god jord hos mamma og pappa, som alltid må “vente til jeg har sneket meg ned trappen med å se” osv. De får alltid høre at de må snu seg mens jeg gjør ditt og datt, og nå begynner de å bli rimelig lei. Så jeg har fått beskjed om å flytte ut! Vel…
   Det aller verste er vel egentlig at jeg sto foran baderomsvinduet midt på lyse dagen og tørket ræva etter å vært på do, og tror du ikke nabokisen på sikkert 60 år sitter på terassen sin og ser ALT jeg driver med? Jeg har virkelig ikke turt å gå forbi huset hans i ettertid, så jeg tar alltid en syk omvei for å komme meg til bussen osv. Det eneste jeg greier å tenke er “om 100 år, da er det glemt!” eller nei, om kanskje 20-30, når han dør.

  10. Du skrev i et innlegg Martine at du brukte en type glow til ansiktet når du ikke brukte mye sminke ! Lurer på hva den heter ? 😀den var nydelig på deg 😍

  11. Hvor er buksa di på snap ifra? Den blå med diamanter helt øverst på buksa😍 Den var insane fiin akkurat som deg

  12. “De mente at deres datter på TO år hadde begynt å ta på seg selv fordi jeg gikk her i undertøy.”
   hmmm…hvordan i huleste kan de vite at de to tingene hadde en sammenheng?

  13. Hei Martine. Jeg lo godt av historien!
   Jeg tror du har noen (hvertfall halvveis..) syke naboer, som gjør en fjær til ti høns!
   Du kan vel slå deg til ro med, at nabokjerringa mest sannsynligvis ferska han i å se på deg og at det ikke ville blitt noen sak for styret, om hu sa det som det var. Det er jo helt fantastisk hvor lite som skal til, før enkelte går av hengslene. Bra for naboen (og deg?) at du har fått persienner da!
   Jeg regner med at det var et interessant møte i sameiet når du satt der med pappa.
   Håper for din del at du slipper mer gnål fra disse.. Lettere ustabile menneskene. Men i værste fall, håper jeg du fikk deg en god latter.

  14. Barn tar på seg selv og utforsker kroppen sin allerede som baby. Det at denne 2-åringen har oppdaget at det er deilig å ta på kjønnsorganet sitt har ingenting med at du går naken hjemme å gjøre, syk konklusjon av de foreldrene!xD
   Det er helt naturlig at små barn onanerer, men de skjønner ikke at det kanskje er noe de skal gjøre når de er alene. Feilen mange foreldre gjør er jo å bli flau og “straffe” ungene sine for det, når de heller burde oppmuntre dem, men si at dette er noe man gjør mens man er alene. Resultatet av “straffingen” blir at barnet skammer seg og kan få problemer senere i livet med sex.
   Håper de foreldrene skjerper seg altså -.-

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg