RUMPE

ANNONSE

Hey!

Jeg tenkte å vise dere noe jeg faktisk brukte en del før, men som jeg har glemt litt bort. Nemlig rumpebuksene! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har glemt bort disse, for de er jo helt fantastiske. Man merker ikke at man har disse på for de er litt tightslingnende i stoffet, og i tillegg gir den deg en dødsfin rumpe. Disse buksene kommer fra X-Life og merket heter ICANIWILL. Disse buksene blir jo kalt rumpebukser, og det er ikke uten grunn. Rumpa får et skikkelig løft, og en veldig fin form. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Disse buksene må være de diggeste buksene som finnes. Alt fra stoffet, fasongen, den former på de riktige stedene og den er sykt stretchy. Jeg skulle ønske dere alle bare kunne kjent på stoffet, for det er så deilig å ta på. Derfor kan dere bare tenke dere hvor fantastiske de er og faktisk ha på seg. Disse buksene kan også brukes til alt fra hverdag til fest. Jeg vet allerede at den svarte kommer jeg til å bruke neste gang jeg skal på ut, for hva er vel verre enn en trang bukse på dansegulvet?

Processed with VSCO with s2 preset 

Disse må nok være noen av mine favorittbukser for tiden. De fremhever formene mine, de sitter bra og de passer til alt. Jeg gleder meg spesielt til å bruke disse på flyturene fremover. Jeg vil jo se fin ut på flyet også, men jeg orker sjeldent å ha på meg jeans på en flytur som tar fire timer. Disse derimot er perfekte! Og nei, disse buksene er ikke kun for de som trener. Jeg trener absolutt ikke, men disse blir brukt likevel. De er forresten helt annerledes enn andre rumpebukser jeg har prøvd tidligere, og det på en positiv måte. 

Jeg skjønner godt hvorfor disse buksene er en bestselger, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å flytte inn i disse buksene. Jeg har også en rabattkode til dere! Bruk koden “martine20” for 20% rabatt på disse buksene. Koden varer i en uke. Dere finner den i grå HERog den svarte finner dere HERDere finner også hjemmesiden til X-Life HER, de har masse fint treningstøy også!

 

23 kommentarer

Siste innlegg