To behandlinger på en dag

ANNONSE

Hei dere!

I går hadde jeg ikke noe å blogge om, så da tok jeg meg bare en pause resten av dagen. Føler ikke det er noe vits å legge ut et innlegg når man ikke har noe særlig motivasjon, og i går var en slik dag.

I dag dro vi tidlig til byen, for vi skulle ta tannbleking. Jeg har tatt tannbleking er gang tidligere profesjonelt, og det er noe av det verste jeg har vært med på. Det var så vondt, jeg lå med tårer i øynene og det kjentes ut som at tennene mine ble dratt ut. Derfor har jeg sagt nei hver gang jeg har fått tilbud om tannbleking ettertid, men så klarte Daniela å få meg til å ville prøve det på nytt. Jeg var faktisk skikkelig usikker da jeg skulle inn, men det var ikke vondt i det hele tatt denne gangen. Jeg som hadde gruet meg så mye! Resultatet ble kjempefint også, og jeg er dødsfornøyd! Jeg fikk også fikset neglene igjen. Jeg tok samme lakk som sist, men vi filte de ned litt i og med at jeg skal surfe om noen dager. Wii, gleder meg! Jeg tok både tannblekingen og fikset neglene på Beautyhouse Sentrum♡

Hun ene som jobber der har akkurat fått en liten valp, og den var så nydelig! Aleksander og jeg ble sittende lenge og kose med den, og jeg fikk jo så lyst på en selv. Kjipt at jeg reiser så mye, om ikke skulle jeg gjerne hatt en liten voffs hos meg.

Se så søt da! Ååh♡

Etter vi hadde vært der dro vi videre til Fridays for å spise med Isabelle. Veldig koselig!

Jeg var så stresset da jeg dro i dag tidlig, så jeg glemte helt kameraet mitt hjemme. Derfor må det duge med litt iPhone bilder i dag..

Vi blogges senere♡

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg