Dette er det kuleste, men også ekleste jeg har prøvd

 Processed with VSCO with s2 preset

ANNONSE

Hei dere!

Nå skal jeg fortelle dere om noe av det kuleste jeg har prøvd. Jeg visste ikke at det her fantes, og når jeg fikk spørsmål om å teste det var jeg ganske skeptisk. Så skeptisk at jeg først prøvde det ut på broren min. Jeg har nemlig fått teste en PoreCleanser fra Aspa som skal fjerne døde hudceller, hudormer, fett og rense porene dine. Som sagt prøvde jeg det på broren min først og jeg ble skikkelig overrasket over hvor bra dette funket. Jeg ble sjokkert da jeg så hvor mye som ble sugd ut av huden hans, for det var så mye. 

Selvfølgelig testet jeg den selv også, og resultatet var likt på meg. Æsj, tenk at man går med så mye ekkelt på huden sin. Jeg har aldri hatt noe særlig med kviser, så jeg har trodd at huden min er helt fin og ren. Derfor fikk jeg meg tidenes sjokk da jeg så alt det ekle den her sugde ut.

Processed with VSCO with s2 preset
Det eneste man gjør er å sette den på huden, også suger den seg fast. Man må være veldig forsiktig og ikke la den være for lenge på samme sted, men heller dra den forsiktig over huden. Jeg gikk på en liten smell første gangen, for jeg trodde den kun skulle suge seg fast. Det skal den ikke, for da ender man opp med en rød sirkel der den sugde seg fast. Så det man skal gjøre er å dra den forsiktig over huden, og ikke la den suge seg fast for lenge. Jeg skal love dere at dere kommer til å bli overrasket over hvor mye som faktisk samler seg opp etter en runde på nesen for eksempel.

 Processed with VSCO with s2 preset
Designet er veldig enkelt og fint, og den er i tillegg liten og lett. Jeg hadde min i sminkeveska nå da jeg reiste til Spania, og den tok absolutt ikke mye plass. Og nå når vi er inne på sminke, denne fjerner også sminkerester. Selvom man fjerner sminken på kvelden, så skal jeg love dere at det fortsatt sitter mye igjen. Da jeg testet ut denne satt det igjen mye ekle greier fra huden min, og da også mye gammel sminke. Jeg har alltid trodd at sminken går bort med en sminkeserviett, men absolutt ikke. Det fikk jeg svaret på nå, og derfor skal jeg bli enda flinkere til å pleie huden min. Selvom jeg ikke har kviser er det mye annet som er greit å få vekk. 

Processed with VSCO with s2 preset
Egentlig koster PoreCleanseren 999kr, men nå er den på hele 40% og koster kun 599kr. Dette er et supert tilbud til dere som har lyst til å teste den ut nå i sommer. Dere finner den HER♡ Det følger forresten med en USB-kabel slik at når man går tom for strøm kan man lett lade den opp igjen. Så til denne trenger man altså ikke batterier, men man kan heller bare lade den opp i for eksempel pc’en sin. 

16 kommentarer

Siste innlegg