Hvorfor slapp jeg kula?

Hei dere!

Dette har vært en ganske merkelig natt, og det både positivt og negativt. Herregud, så mye hate jeg har fått, men jeg har også fått utrolig mange fine meldinger og det er de som veier opp. 

Jeg må jo nesten forklare hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, for det er veldig mye som ikke kommer med på tv. Det hele startet med at jeg var usikker på Kevin, for når jeg fikk Kevin som partner var det kun to dager igjen til finalen. Jeg stolte ikke på Kevin på den måten som for eksempel Andrea stolte på Petter, eller Sofie stolte på Morten. Vi hadde vært partnere i kun to dager da finalen skulle være, og den tilliten kan ikke bygges opp på to dager. Kevin hadde ikke vært ærlig mot partnerne sine, og han hadde lovet folk mye forskjellig. Han hadde lovet flere jenter at de kunne stole på han, noe som viste seg at de ikke kunne. Jeg fikk i tillegg høre fra FLERE av deltagerne at han skulle slippe den kula, og da blir man selvfølgelig usikker. 


Noe som ikke kom med på tv er at når Kevin fikk spørsmål om hvem han ville dele pengene med spurte han faktisk om han kunne dele pengene med to stykker. Han ville dele med André og Petter. Når han spurte om han kunne dele pengene med to stykker sa Triana at han bare kunne dele med en, og da valgte han André. Det er ikke rart jeg slipper den kula da, når han spør om å dele med to stykker. Det virket for meg som at dette var noe han hadde planlagt og da tenkte jeg bare at jeg må være raskere. Det kommer jo også frem i episoden at Kevin var veldig usikker selv, og at han vurderte å slippe kula. Jeg lurer på hvordan det hadde vært om han slapp den, og jeg sto igjen med kula i hendene.

Selvfølgelig er det utrolig kjipt at jeg slapp den kula og at Kevin ikke fikk noe. Men det er et spill, og man må faktisk stole på partneren sin når man står der i troskapstesten. Dessverre stolte hverken Kevin eller jeg ordentlig på hverandre, noe jeg virkelig skulle ønske. Jeg skulle ønske at Kevin og jeg hadde vært partnere lenger, for på to dager klarer man ikke å stole på en person. Jeg har også fått vite i ettertid av noen andre av deltagerne at han faktisk skulle slippe den kula på 100.000 og dele med de andre, og det er derfor enkelte av de andre reagerte så sterkt når jeg slapp den. 


Jeg angrer ikke på at jeg slapp kula, men jeg skulle så klart ønske at vi hadde stolt på hverandre og at vi hadde vært partnere lenger. Kevin er en utrolig bra gutt, og han fortjente de pengene like mye som meg. MEN, det er et spill folkens. Som Grunde sa er ikke Paradise Hotel livet. Enkelt av dere har satt dere så mye inn i serien at dere ønsker jeg dør fordi jeg slapp kula. Det er så drøyt, og dere må prøve å sette dere inn i min situasjon også. Om dere hadde stått med den kula, dere hadde vært partner med en i to dager, dere stoler ikke på hverandre, og han spør om han kan dele pengene med to stykker? Det er absolutt ikke rart at jeg slapp den kula synes nå jeg. Hadde jeg sagt på forhånd at jeg ville dele pengene med Isabelle og Aleksander er jeg helt sikker på at kula til Kevin hadde gått like fort i bakken som det min gjorde. Heldigvis tenkte jeg litt smartere der og da, og heller sa jeg ville dele pengene med Isabelle og Aleksander etter den kula var i bakken. 

Dere skal selvfølgelig få være sure på meg, men forstå at dette er et spill.

218 kommentarer
  1. Jeg snes nå at den som slipper kula er den egentlige taperen! Så det var Kevin som vant paradise. Og du tapte, mener nå jeg!

  2. Jeg forstår valget ditt. Synes ikke du fortjener så mye hat. Det er jo tross alt ett spill. Synes Petter, Andrea og André overreagerte noe veldig. Du har vunnet helt ærlig. Du har valget mellom å dele pengene dine med dine bestevenner eller med en du ikke stoler på, da tror jeg egt alle her hadde valgt det samme som deg.

  3. Du er dronningen av årets PH! Uten tvil. Du har vært den beste spilleren helt siden du sjekket inn, og til slutt vant du både konkurransen og kjærligheten. Ingen fortjener det mer 🙂

  4. Syns du kan dele pengene med Aleksander, Isabell og med Kevin. Han fortjener det like mye som du. Å du hadde planlagt dette veldig lenge. Han sto så bevisst å så på deg, han ønsket ikke slippe den kulen. Det er en grunn til at dere vant, mye av det er også pga Kevin. Det er et spill og du har også sagt at du ønsker å stå med flere for å redde ditt eget skinn der inne. Det har dere alle gjort. Penger kommer og går, men han er vinneren av Paradise uansett.
   Syns han fortjener å få dele pengene med dere. I tillegg til at man ikke skal høre på alt som blir sagt der inne. Folk snakker ekstremt mye. Det kom fram i etterkant ja, det frister å kaste kulen men det er ikke noe han ville gjort. Man så på ansiktsutrykket ditt at du ønsket det hele tiden. Du så på aleks og så på isabell. Han så på deg hele tiden. Han ønsket ikke dette. Man må stå for det man gjør.

  5. Det jeg lurer på er hvor mye hate Kevin hadde fått om han hadde sluppet kula???
   De andre deltagerne hadde sikkert frydet seg da.

  6. Du fortjente virkelig å vinne og jeg skjønner valget ditt kjempegodt. Du fortjener hvertfall ikke å få så mye hate! Jeg heiet på deg hele tiden og er kjempeglad for at du vant! GRATULERER❤️❤️❤️

  7. Jeg forstår deg sykt godt, og jeg ser på serien som underholdning, ikke noe mer, og det var sykt bra underholdning i år! Det er faktisk den første sesongen jeg har fulgt skikkelig med på, og jeg heiet på deg, men om det hadde vært Kevin som slapp kula så hadde jeg ikke vært sur på han heller, det skjer viktigere ting liksom, paradise hotel er et program som er ment som underholdning. Gratulerer så mye med seier, veldig bra spilt!

  8. Jeg synes litt synd på Kevin siden han er så godgutt og bare blikket hans når du slapp kula. Men jeg skjønner deg sykt godt og at du faktisk har guts til å gjøre det! Du er ei rå dame. Som vi så i starten av episoden på innsjekken til alle så var det flere av de som sa de kom til å slippe kula. Feks Andrea og Petter sa jo begge de ville slippe kula og Petter sa på 300 k. Likevel reagerer de så sterkt. Det synes jeg egt var litt komisk haha. Er så lei av alle som sier at de skal slippe den, men egt aldri hadde turt!! Go Martine.

  9. Du er sååååå flink Martine ❤️❤️❤️ Go girl ikke hør på hva de taperne sier, du er/ var fantastisk og du fortjente å vinne de pengene og du gjorde det rette💋

  10. Hvordan kan folk si hun er gjerrig fordi hun slapp kula?! Hadde hun og Kevin bestått troskapstesten hadde hun fått 150 000, men hun slapp kula og velger å dele med 2 andre som da vil si hun sikkert får 100 000 selv – altså mindre enn det hun hadde fått om hun og Kevin hadde delt. Selvfølgelig er det synd Kevin ikke får penger, Kevin er fantastisk, men dette kunne like gjerne vært Martine som hadde stått der uten en krone, og da tror jeg faktisk ikke så mange av dere hadde reagert like sterkt. Heia Martine!

  11. Jeg hadde aldri hatt samvittighet til å ha sluppet den kula. Pengene er ikke verdt det. For helt ærlig. Synes du isabelle fortjener de pengene mer enn kevin? Rent spillmessig? Tv3 gav deg rett og slett en gratisstemme ved å sende inn henne i slutten. Jeg heiet på deg, og syntes du gjorde en fenomenal jobb som demon. Men det du gjorde i slutten , nei.. Er nok ikke bare Kevin som ble skuffa gitt. Gratulerer med seieren

  12. Det var utrolig bra, og veldig forventet spør du meg, at du slapp kula! Ventet bare på at det skulle skje, og jeg hadde så klart gjort det selv uansett hvem av dere sine sko jeg hadde stått i. Du har vært helt råå inne på hotellet, samtidig som du er verdens blideste, skjønneste og søteste jente! Heier på deg videre i livet! Gratulerer så mye med seieren, Martine! ❤️
   Og ja, om Kevin hadde sluppet kula hadde nok han vært tiiidenes helt og blablabla, så det er utrolig urettferdig at når du gjør samme handling fører det til bare dritt. Verden er merkelig!

  13. Jeg skjønner deg godt at du ville knuse den kula, jeg syns du var tøff som knuste den kula. Du er rå tøff, syns du fortjente det.
   Det er et spill, og når man ikke stått med hverandre lenge så stoler man ikke på hverandre der inne.
   Gratulerer Martine du er en super jente og rå!
   Du er utrolig nydelig! Håper vi møtes snart 🙂

  14. Forstår forsåvidt valget ditt. MEN: Ikke si at noen andre sa at Kevin kom til å slippe kula da og da. Spør heller Kevin istede for å høre på alle andre. Kanskje han har sagt tidligere at han skulle slippe kula om han kom til finalen, men i bunn og grunn handler det om hvem man står i finale med. Og det kunne ikke Kevin vite så tidlig.

  15. Syntes det var sykt fortjent. Har heiet på deg og Kevin hele sesongen og ble så glad for at dere vant. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder å skrive hate. Du fortjener ikke så mye hate som jeg har sett .Jeg har full forståelse, selvom det er sjipt for Kevin. Gratulerer med seieren, fortjent.❤️

  16. Gratulerer! 🙂 Heiet på deg fra du kom inn, og synes absolutt du fortjente seieren! Synes også synd på Kevin da, for synes han fortjener halvparten av pengene. Forstår selvfølgelig valget ditt og synes du er tøff! 🙂 Kos deg og bruk pengene fornuftig! 🙂

  17. Hei!
   Jeg skjønner veldig godt at du ønsket å dele pengene med dine nærmeste der inne, så absolutt:-) MEN på den andre siden hadde jeg ihvertfall følt meg veeldig råtten overfor Kevin, og for meg virker det som du tar veldig lett på det sånn sett? Og det med at han lovte flere jenter å kunne stole på han var for å redde seg selv, noe som du også gjorde for eks når du var demonen ved å sende ut noen av de som var dine nærmeste. Sånn sett hadde dere begge to fokus på å redde dere selv da..
   Jeg lever meg veldig inn i dette haha, men selvfølgelig forstår jeg at det er et spill og gjort er gjort. Det eneste jeg reagerer litt på er at det virker som om du tar veldig lett på det overfor Kevin.

  18. Grattis! Dere var to verdige vinnere begge to. Digga det når du slapp kula, det var på tide at noen gjorde det! <3

  19. Det at du sier du kan bare tenke deg hvordan det hadde vært for deg om du hadde stått igjen der med kula i hånda, så velger du heller å gjøre det mot Kevin? Utrolig råttent gjort… Kevin fortjente det så mye mere enn Isabell, som kom inn som siste person og ikke gjorde en dritt.

  20. For å være ærlig er det bare du som hadde “baller” til å kaste kula. Alle skryter før innsjekk at de skal kaste den kula så lett, men når de havner oppe i situasjonen så tørr de ikke. Takk Uansett for god underholdning.

  21. Dritkjerring.. Kevin kjempa fra dag 1 og du sjekka inn som en løs hore i episode 5.. Du har bare jukka deg gjennom paradise..
   Skjønt å se at Isabelle a.k.a fargekartet bare var der i 2uker og du deler pengene med henne? Hu har ikke gjort en dritt for å fortjene dette.. Kun at hu fikk oss seerne til å spy!
   Og Aleks? Han sov hele veien!! De fortjente jo ikke en dritt av det her..
   Jævla kjerring! Brenn i helvete..

  22. Greia er at hadde du hatt en annen partner ville du ikke ha vunnet. Du vant pga Kevin. Kevin ville vunnet uansett hvilken partner han hadde hatt 😉 Du vant ikke Paradise, Kevin gjorde!

  23. Hei Martine. Gratulerer med seieren i årets paradise hotell. Du sier du slapp kula fordi du ikke stolte på Kevin, men sannheten er vel at du hadde sluppet kula uansett hvem du hadde stått med(foruten Alex). Du hadde jo ei avtale med Isabell og Alex om at hvis du vant sku du dele med de. Det kom jo frem ganske tidlig. Du kom jo til finalen mye pga Kevin også, så at Kevin hadde fått halvparten av delen din, hadde kanskje gjort at du kunne kose deg med god samvittighet med den delen av pengepremien du satt igjen med. Je vet ihvertfall med meg selv at je hadde hatt forferdelig dårlig samvittighet overfor Kevin.

  24. Veldig bra, martine. Det er jo et spill! må beklage ovenfor alle de teite kommentarene folk kommer med.

  25. gratulerer så mye <3 et annet spørsmål: hvorfor ble akk dere valgt til å være me på kollektiv programme? og ikke morten, petter, andre og henote? de hadde også store rolle i ph. hvorfor er martine J der, ho var jo nesten ikke med på ph ?

  26. Forstår deg så godt! Skjønner ikke hvorfor folk skal overreagere så kraftig at de sier du burde dø osv, det er bare helt sykt. Heiet på deg hele veien, gratulerer så my til deg og Kevin! ❤️❤️

  27. love you, du fortjene såååååå my å vinne, æ tenkt gjennom hele ph at du skal vinne hele greia, å det gjorde du også <33333 #friendshipgoals #Isabelle <333

  28. Jeg har heiet på deg gjennom hele greia. Jeg tenkte først at du var veldig overfladisk som bare var utseendefiksert og opptatt av penger, men fikk et helt annet syn på deg inne på hotellet, helt til igår. For det første, har du spilt med Kevin siden starten, og ALLE der inne visste at Kevin ikke kom til å slippe kula. Uansett, du tjente rått på instagram fra før, så Kevin trengte de pengene minst like mye som deg. Som Øystein sa ifjor, så er den som slipper kula den egentlige taperen. Synd at du viste denne siden av deg, trodde virkelig at det bare var en fasade. Dette er ikke på noen måte hate, jeg har likt deg veldig godt og du har vært favoritten min, jeg ble bare skuffa.

  29. Jeg syns ikke du fortjener hate. Du spilte et ærlig spill og jeg er fortsatt overrasket over at du var demonen, fordi jeg tenkte ikke et sekund på at det kunne ha vært deg. Du spilte faen meg helt fantastisk og fortjener den premien! Det er ikke gjerrig å velge å dele med to andre deltakere, du har ikke holdt pengene for deg selv. Ikke nok med det så er jeg glad på dine og Aleksander sine vegne, jeg er så forelsket i dere to. Du er RÅ, Lunde!!

  30. Syns det e bra at du gjorde det, heiet på dere begge men skjønner virkelig hvorfor du gjorde det, stolt av deg ! 🙂

  31. Ikke en gang prøv å forklar deg vekk og unnskylde deg for gårsdagens episode.
   Det værste av alt er at det er virkelighet- du sviktet den som desidert fortjente å vinne hele driten. Ikke minst sier du at du skal dele pengene med Aleks og Isabell. Hva faen i Helvete tenker du med?
   Nei, når du tar så onde valg må du faen tåle å få kritikk og dritt i ettertid.
   Karma is a bitch 😉

  32. Gratulerer så mye med å vinne! Synes du fortjente det! Jeg må si jeg ble sjokka når du slapp kula på 50k.. Hadde håpet du skulle slippe den på en mye høyre sum, men jeg forstår at du ikke turte å ta den sjangsen. Synes litt synd på Kevin, men det er jo et spill og man må tenke på seg selv når det er snakk om ganske mye penger! Jeg synes absolutt ikke du fortjener hates for du gjorde kun det som var best for deg! #girlpower <3

  33. Gratulerer med seieren! Utrolig gøy å følge med deg hele veien og bra spilt! 🙂
   Hadde vært utrolig kult om du delte pengene med kevin også!

  34. Å be Martine brenne i helvette er sykt barnslig. Kalle henne hore? Hva faen? Det er et spill folkens. Skjerp dere

  35. Du er så nydelig. Jeg hadde sett deg på instagram før du ble med på paradise og tenkte bare du var en typisk “se på meg jente”. Så feil kan man ta!!! Det sier vel egentlig litt mer om meg enn det for å si det sånn da 🙄😅
   OG jeg heia på dere, og synes det var så bra du slapp først! Jeg tror nok begge hadde sluppet uansett med et eller annen tidspunkt. Og du fortjener ingen hat, men det virker det som du vet selv!

  36. Gratulerer med seier, absolutt velfortjent! Synes du var modig som slapp kulen, og det fortjener skryt 🙂 Du har virkelig bein i nesa! Dere virker uansett alle som en fin gjeng, selv om ting kan fremstå forskjellig på TV. Bra sesong av PH !

  37. Haha liker kommentaren om karma!! Kevins karma var at han ikke vant pengene pga av hans svik!! Åååå karma ja.. Martine for president<3

  38. Fy så dårlige unnskyldninger du kommer med da. Herregud. Kevin prøvde til og med å se og få kontakt med deg mens dere stod der og du var kun iskald mot han. Han er den eneste grunnen for at du har vunnet, for hadde du evt stått med noen andre så hadde du aldri fått så mange stemmer. Du burde gitt 150k til kevin og ikke puddertryne Isabell. Verken deg, Aleksander eller Isabell fortjener en eneste krone. Du er foresten jævlig gul i tryne og sminker deg så du ser skitten ut. Du er faen meg like fake utenpå som du er inni. Håper virkelig du får syfilis og at du mottar mye mer hate, for DET fortjener du. Løseste og Falskeste menneske. Æsj spyr av deg! Håper dine foreldre klapper i hendene over deg ditt lille skrokkehull.

  39. Gratulerer så mye med seieren!!! Jeg har heiet på deg mest av alle helt siden du sjekket inn, og jeg synes ingen fortjente å vinne mer enn deg!! ❤️ Jeg ble så glad at jeg hylte, haha. Og det at du slapp kula skjønner jeg 100 %, og jeg synes det var utrolig kult gjort av deg! Jeg ble skikkelig forbanna over de andres reaksjoner, og beundrer deg skikkelig for at du ikke lar deg knekke av dritten. Jeg synes rett og slett du er helt RÅ, og jeg bare digger deg på alle måter! Hadde jeg vært gutt hadde jeg uten tvil hatt tidenes crush på deg❤️❤️

  40. Dette innlegget er bare helt patetisk! Slike forsvars innlegg har kommet fra Sofie i hele sesongen og jaggu meg måtte min favoritt ende opp falskere og enda styggere.
   Kevin har et hjerte av gull, ALLE som har sett PH heiet på Kevin og viste at han var verdig til å stå i finalen ganske tidlig i sesongen.
   Foruten han hadde du ALDRI vunnet. Det handlet ikke om at folk gikk bak deg fordi de likte deg som person, det handlet om Kevin. Det skjønner du vel selv etter å ha sett gårsdagens episode?
   De eneste som stilte seg bak deg for at DU skulle vinne var Aleksander og Isabell.
   Det gjorde de kun fordi de slever etter penger og du er dum nok til å gi det. Isabell var faen inne på hotellet knappe 2 ganger? FYSJ!
   ALLE reagerte på valget du tok når du kastet kulen. Jeg virkelig digget at Petter reagerte som han gjorde, samt de andre som Andre og Andrea. Jeg er sikker på at de skånte deg fra veldig mange drittkommentarer. Når du ikke er tilstedet vil du garantert bli baksnakket av alle deltagerne.
   Jeg håper du blir ranet eller mister pengene. Du fortjener faen ikke en kr.. og jeg skal slutte å lese bloggen din, for jeg vil ikke bidra til at et monster som deg får et jævla øre.

  41. Jeg skjønner veldig godt hvorfor du slapp den kula, og de fleste hadde gjort det samme. Men jeg synes at både du og Kevin hadde fortjent pengene, også når han ikke får noe og du deler det med Isabell og Aleks, som etter min mening ikke fortjener pengene, så synes jeg litt synd på Kevin når han står der og ser helt tom ut etter at du har kasta kula. Jeg skriver ikke dette for å rakke ned, vil bare si min mening. Respekterer det valget du tok, for som sagt det er jo bare et spill. Bare bruk pengene fornuftig, for det er ikke hver dag man får så mye penger.

  42. Tror ikke du hadde trengt å vært redd for at en av gutta slenge kula ned i finalen med deg
   Og greit nok at det bare er spill ,men er jo snakk om penger da ,kjipt å stå i finalen og ikke få en dritt

  43. Gratulerer med vel fortjent seier! Meeen både du og Kevin skulle delt pengene hahah, hadde vært gøyere da. For da hadde begge to blitt glad, og begge hadde fått premien de faktisk fortjente. Men skjønner valget ditt også, håper bare at du ikke sløser bort pengene for det er sikkert andre deltagere som ikke hadde gjort det og som kanskje hadde trengt det mer. Bare tenk på andre mens du handler, mener ikke at du ikke skal få dra på den ferieturen som du alltid har ønsket, men liksom ikke bruk opp alt på ting du kanskje ikke trenger. Du skjønner 🙂

  44. Hadde ikke rørt deg med en pinne engang. Du e det mest skittne kvinnfolket jeg har sett, eller ikke kvinne for du er jo en liten drittunge av en løsjente som slipper til alle med pikk…. du har jo pult alle deltakerne fra i fjord til og med. Den mest møkkete fitten i oslos gater…. du er en skam for norge…. aleksander kommer til å dumpe deg så snart du er tom for penger på konto fordi du finnes ikke pen.. kjemien mellom aleksander og orginal martine var ekte.. men det er ikke denne… håper noen spytter på deg og at oslos måker driter på deg.

  45. Kevin fortjente det mest av alle der inne! Kevin er kongen av PH i år, og har samvittigheten og verdigheten i behold!

  46. OINK OINK lille rompehull…… fitten din er sikkert 50cm åpen for alle til å se!!! Du har til og med vist den til hele din familie…. MARTINE LUNDE = DYPPING AV PIKK FOR ALLE PENGENE… vedder på at du bruker pengene på å kjøpe aleks… men når han er i bergen så puler han enhver vakker jente.. for det er nemlig i Bergen de fine jentene er… du din anus håper du får lort i tryne… og ka faen e greien med at du tegner deg som en egyptisk idiot!?!? Thats so 1000 f.kr………

  47. Likte deg ikke i starten, tenkte du var instagram babe. Men du er snill, jordnær, smart og nydelig både med og uten sminke. Du og Alex er perfekt par, for han er jo like snill og god. Han måtte gjøre vtenanskelige valg for at du skulle kunne vinne. Og han mistet nok gjerne sitt gode vennskap med Morten, men Morten hadde gjort det samme selv og mer til!!! Digger Kevin, men han hadde garantert slippet kulen!!!!!! Uten tvil!!! Grunde er den største taperen, men vinner likevel folket og setter Sofie i ett dårlig lys, som hun fortjente. Morten, Sofie og Andrea spilte kun for seg selv og brukte alle andre. Ikke les alle hat meldinger, du må bare overse de! Slik skjedde også på Farmen, folk klikker jo i vinkel, de eier ikke folkeskikk. Dessuten er det mange under 15 som skriver her og de er jo bare barnslige. Nei, kos deg med premien og Alex. (Isabell hadde nok ikke fortjent så mye premie, hun bør være deg evig takknemlig!! 🙂

  48. Det eneste jeg vil si er at jeg blir skuffet over at du skal komme med dårlig unnskyldning og faktisk SKYLDER på Kevin fordi han ville delt pengene med to stykk? Det samme som du gjør???
   Helt greit, girl power og alt osv, men teit å bruke Kevin som unnskylding. Si heller du ville ha pengene!

  49. Fy faen din lille gaterotte, nei vet du hva? En gaterotte er så jævla mye mer vakker enn deg.
   Vet ikke hvilke dyr jeg skal sammenligne deg med..Din lille snørrklatt!
   Du ligner på en sånn bavian med åpent rævhull, klar for pikk i rumpen. Jeg kan faen lukte klamydiaen din fra Bergen, fy faen for en stank! Snev av anus som snek seg opp fra underlivet ditt

  50. Du Fine, snille og gode Martine ☺️ Jeg likte Kevin kjempe godt fra dag en. Å ja han fortjente å vinne like mye som deg, men jeg skjønner usikkerheten din. Å forstår det du gjorde. Skulle ønske dere delte pengene. Men gratulerer som vinnere begge to. Du gjorde et sterkt inntrykk på meg. Å jeg likte deg bedre å bedre hele tiden. Du virker som en jente med et godt hjerte ♥

  51. Jeg er litt for gammel til å se på PH, og litt for gammel til å gidde å bry meg om det her. MEN, jeg syns du er helt fantastisk og jeg blir oppriktig irritert når jeg ser den dritten du får. Du fortjener ikke det, og jeg hadde gjort akkurat det samme som deg. Stå på Martine, du er like vakker på innsiden som på yttersiden. Har heiet på deg hele veien, og det er kun deg jeg unner å vinne. Ble så glad når du slapp den kula, for jeg var så redd for at Kevin skulle slippe den (noe han sier selv at han ville). Så you go girl, drit i alt den shiitten disse 10 åringene skriver til deg. For dem er PH livet og de vil vokse opp en dag de også. Så GRATTIS!! 😀 <3 VELL FORTJENT!

  52. Gratulerer så mye med seieren!!
   Jeg har heiet på deg siden du kom inn og jeg synes du fortjener og vinne mer enn noen andre. Selvfølgelig har Kevin også gjort en god jobb og han slapp jo ikke kula, men jeg tror han egentlig hadde tenkt til å gjøre det.
   Ikke bry deg om det slemme folk sier. Jeg forstår helt erlig ikke hvordan de kan sitte å si sånne ting uten å ha opplevd det selv. Det er ekstremt teit og pysete og bare sitte hjemme og skrive sånne kommentarer.
   Hilsen en som har deg som forblide❤️❤️❤️❤️

  53. Gratulerer med seieren! Litt enig med kommentaren her oppe at den virkelige taperen er den som slipper kula! Men du fortjener ikke hat og stygge kommentarer forde, det er trossalt et spill!
   MEN du sto i finalen sammen med Kevin! Han er den eneste som var fra første start til siste slutt, og han fortjente det like mye – om ikke mer enn deg! Jeg synes vertfsll han fortjente de pengene mer enn Isabell og Alex da det var du og kevin som sto der sammen i finalen, og fikk stemmer sammen! Men slik er det- håper du fortsatt har litt dårlog samvittighet, eller i det minste deler litt med Kevin.. han er en vinner i mine øyne vertfall, og han tok hendelsen så bra- men jeg hadde vært eeevig bitter på deg om det var meg.. ;D

  54. Du var definitivt den smarteste der inne, og den som faktisk skjønte spillet og spilte perfekt. Søte, skjønne deg.. gratulerer med seieren <3

  55. For meg virker det som at du baklengs rasjonaliserer at du hadde planlagt hele veien å slippe kulen. Du og Isabell snakket jo om dette allerede første uken hun kom inn? (Du skulle bytte Aleks vekk som partner slik at dere kunne dele pengene ved å slippe kulen tidlig). Synes du det var verdt å stikke av med hele potten mot at en stor del av norges befolkning vet at du, Martine, er en sinnsykt egoistisk person som ikke eier et snev INTEGRITET. Inntrykket jeg har fått av deg er ihvertfall at du er en ganske utspekulert person som ikke er til å stole på.

  56. Hvis du virkelig mener at Kevin fortjener pengene like mye, så står du for det du sier og deler en liten del av pengene med han også.

  57. Jeg syns du gjorde ett riktig valg Martine! Ikke bry deg om dem som hater på deg, de betyr ingen ting. Du er en fantastisk jente, og jeg elsker deg❤️❤️❤️ Stå på videre!!!😊 Du forvente virkerlig og vinne!!❤️❤️

  58. Du er en modig verdig vinner!!!!! dette er ett spill , folk er syke!!! Ikke rart det er mye selvmord og psykisk syke med alle mobberene. Forbanna nettroll!!

  59. Vært på team Lunde (og Aleksander) fra starten av og er så glad på deres vegne!
   Haters gonna hate, er ikke verdt å bry seg om sånne psyko uttalelser.
   Gratulerer med velfortjent seier 😍

  60. Kevin er ikke sur på henne engang, de er venner. Hvorfor er dere sur på henne når ikke engang Kevin er det? Folkens, kan vi ikke heller bruke det engasjementet som jeg ser mange her har på noe viktigere?

  61. Skal ikke sitte her å slenge dritt, velger derfor å holde meg saklig for å få frem poenget mitt..
   1. Ja Kevin har lovet mye til mange, som han ikke har holdt.. Men det er som DU sier et SPILL. Jeg mener at om du noen sinne har sett PH de andre sesongene så vet du at dette er hva alle gjør. Inkludert deg selv..
   2. En ting er at Aleks og Isabell har gjort oppholdet ditt sååååå mye bedre, men for det første så har ikke Isabell vært der noe særlig i det hele tatt, og jeg tviler på at oppholdet ditt hadde vært så dårlig om hun aldri sjekket inn, hun var jo der i sikkert to uker til sammen.. Hva slags forskjell utgjør det som er verdt de pengene? Aleks kan jeg forstå, du er forelsket så det sier seg selv.
   3. Andre deltakere gjennom PH som har sluppet kula, har delt penger med de som har sliti og spilt seg godt igjennom PH, som har gjort seg fortjent til å egt kunne stå i en finale.. Du derimot velger å dele pengene av personlige grunner fordi du er glad i to personer, i stede for å se på hele bildet her.. Det er ikke tull å si at Kevin har fortjent de pengene, og du tok det fra han fordi du ville gi det til noen som du bare personlig liker..? Klarer faktisk ikke helt å se hvordan det skal gi mening….. Det er jo veldig klart at verken Aleks eller Isabell hadde fortjent å stå i en finale, og allikevel skal de stikke av med 100k.. det er for dumt..
   Du stolte kanskje ikke på Kevin, og du valgte å høre på andre i stede for å lytte til deg selv. Når du har vært så lenge på PH og blitt kjent med Kevin burde du skjønt at han ikke er en person som ville kastet den kula. Han mente oppriktig at dere begge var verdige vinnere og fortjente like mye av de pengene..
   Som jeg ser andre skriver, du tar ekstremt lett på det her.. Det er egentlig mer motbydelig enn at du slapp kula.. Du har jo faktisk tatt fra noen 150k, det er ganske sykt å gjøre uansett hvordan du ser på det.. Enda verre er jo at du tok det fra en VERDIG vinner til fordel for to småspillere….
   Igjen viser Kevin hva slags bra fyr han er som både er venn med deg i ettertid og tok det så bra som han gjorde…
   Sorry Martine, men den respekten jeg begynte å få for deg som person ble borte i det sekundet du kastet den kula..
   Du spiller som om du skulle vært den søte og uskyldige personen, når du i virkeligheten egentlig bare er apatisk og gir blanke faen i hva andre føler… stygt gjort

  62. Jeg forstår valget ditt, hadde gjort det samme selv om jeg hadde stått i samme situasjon. Du er den mest verdige vinneren av årets paradise hotel, du fortjener det så sinnsykt mye 🙂 gratulerer så mye 🙂

  63. Det var helt riktig av deg å slippe kulen, uansett hvor uskyldig Kevin spilte i ettertid så tror jeg han hadde sluppet den kulen på 300k. Det er enkelt for han å spille offer når du kom han i forkjøpet med å kaste den kula. You go Lunde, dette var VEL FORTJENT.

  64. Jeg syntes ikke du fortjener hate og jeg syntes mange over her ikke forklarer godt nok hvorfor de ikke syntes du “fortjener det”. Jeg syntes du fortjente og vinne! Virkelig! Det jeg reagerer på er pengene. Virker som du tjener en del på insta og blogg(?) fra før, i motsetning til kevin(håper derfor dere i der minste skulle dele det). Og det aat du deler det med isabell og aleks som ikke hr gjort noe gjennom oppholdet reagererte jeg på! Meeen jeg hater deg ikke(!) og syntes du fortjente og vinne med kevin:) Ingen fortjener hate og mange kommentarer her er helt usmakelige. Men folk tror de kan skrive hva som helst når de ikke kjenner folk, og kan gjemme seg bak en skjerm. Drit i haten! Gratulerer begge to<3

  65. Veldig trist at folk bruker tiden sin på å kommentere så mye hat. Håper du ikke tar det til deg Martine. Gratulerer med seieren!

  66. Ph er faktisk et spill! Sett dere i Martines posisjon, dere hadde gjort akkurat det samme! Bare fordi en slepper kulen, fortjener dem ikke å dø og å få hat! Jeg blir så jævlig kvalm og sint av å lese det dere haters skriver. Martine, fortjener de pengene like mye som de andre, men hun gjorde det som var best for henne, og det må vi faktisk akseptere! Men det at noen av dere skriver at hun må død osv, det er søren meg ikke greit i det hele tatt! Tenker dere som skriver hat over at det er mobbing, og trakassering av en annen person? Mobbing og hat er absolutt ikke greit, det er ulovlig, og helt forferdelig for den som får hatet. Mange mennesker gråter, og får selvmordstanker hver dag, pga mobbing. (Unnskyld for banning) Men det er faen meg ikke greit! Til alle haters og mobbere, ta søren meg og skaff dere et liv! Til dere som sier at Martine er slem, og at foreldrene hennes er skuffet over henne, tenk på hvor fæle, slemme og motbydelige dere er når dere faktisk MOBBER! Det å mobbe er veldig alvorlig! Tenk om foreldrene deres visste hva dere skrev, dem hadde vært utrolig skuffet over dere! Det var alt jeg hadde å si, og dere mobbere, jeg synes virkelig synd på dere, og håper dere får hjelp. Martine du er herlig! #girlpower

  67. Hadde det ikke vært for Kevin hadde du aldri fått så mange stemmer. Så knuser du kula og tar alle pengene. Så utrolig smålig. Jeg hadde aldri gjort det for 100.000.

  68. Gratulerer så mye!! Hoppet av glede når du kastet kula. ❤️❤️ Synes at de som velger å skrive dritt på Internett og generelt gjennom noe annet enn fra seg selv personlig kan stå frem som hvem de er og ikke gjemme seg bak en skjerm.

  69. Hei! Gratulerer så mye med seier’n! 😀 <3 <3 Wohooo! Du fortjente absolutt å vinne, beste og smarteste jenta der inne! Kevin var også en verdig vinner, beste gutten 😀 <3 Skjønner godt hvorfor du slapp kula og det er jo sånn spillet er og Kevin tok det så fint! Synes de beste vant (+ Grunde da, men han har vunnet alles hjerter)
   Ikke bry deg om haters! Kos deg med seier'n!
   Men en ting jeg også kan forstå er at folk reagere på at Isabell og Aleks fikk penger når de ikke har spilt eller gjort noe særlig der inne, men de burde også forstå at det er DINE penger og du gjør som du vil!
   Heia Martine!!
   btw, er dette grunnen til at Kevin henger med Andrea og Sofie så mye? for Andrea er hvertfall bitter og kanskje hun driver og baksnakker deg til Kevin.

  70. Mangler du empati? Virker som det er veldig mange unge i dag som ikke har utviklet det. Det er du som må leve med skammen om å være egoistisk og gnien. Tjener ikke du nok på sosiale medier? Kunne ikke kevin få dele gleden med deg? Istede så ødela du alt for han og stakk av med gleden selv. Du bør virkelig gi han sin del av pengene!

  71. Seriøst! Dere som slenger dritt om Martine! HOLD KJEFT!!! Hun tok et valg og sånn er det! Hun stolte ikke helt på Kevin! Og det må dere respektere! Dere hadde også gjort det! Tenk hvis noen hadde skrevet det dere skriver om dere! Det var fortjent og hun har jobbet for det!
   SÅ DERE HAR INGENTING Å SI!
   skjønner valget ditt, Martine❤️❤️❤️
   Jeg hadde gjort det samme og det tror jeg de andre også ville💕💕💕

  72. Tror desverre ikke på det du sier her, du hadde tenkt til å slippe kula uansett, du ville mye heller dele pengene med aleks og isabelle. Dette så man komme før finalen. Kevin er en verdig vinner og hadde fortjent en del av premien, synes det er kjipt du slapp kula. Jeg skjønner du kommer med en forsvarstale når du får så mye hate, men den er vanskelig å tro på.
   Til dere som kommer med drapstrusler så håper jeg martine anmelder dere, for det er bare sykt. Hvis man vil uttrykke meningene sine så får man gjøre det på en saklig måte.

  73. Dere ER BARE MISSUNNLIGE! ELSKER DEG MARTINE!! Stå på💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕GRATULERER

  74. Som vår kjære Grunde sa: “Jeg stemte ikke på det paret fordi at paret skulle vinne, jeg stemte på det paret fordi at Martine Lunde skulle vinne!”
   MARTINE <3
   Selv om jeg elsker Kevin også da! <3

  75. Jeg er helt enig med en av kommentarene over at helt siden du kom inn i uke 2 som femme fatale, har jeg heiet på deg. Jeg synes det er drøyt hvor mye hat du får, og den ene kommentaren du la ut på mystory at noen håpet hunden din blir avlivet?? Hvem sier sånt!? De har tydeligvis ikke bedre å gjøre, og håper du virkelig tar til deg alle de gode kommentarene fordi det er så mye mer enn hatet du får, vi passer på og støtter deg det vi kan♥

  76. <3 ble sååå glad da du vant!!! og skjønner hvorfor du knuste kulen. tipper alle som sier stygge ting til deg ville brukt argumentet "det er bare et spill" hvis det var kevin som hadde knust sin kule. Folk er full av dritt, ikke hør på dem! du er too cool to care uanz 😎😎😎

  77. Du fortjente dette kjempemye du var helt rå på paranormal uka❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  78. folkens, ph e et spill, det e TV, de gjør det mest mulig dramatisk!! det dåkker gjør(skriv blant annet “død i helvete” osv) sååå mye verre, det e retta mot en person offentlig eller ei?! å mobb noen e mye verre enn å knus ei kule før pengan sin del! Det å mobb noen går faktisk mot loven, noe den kulekastibga ikke gjør. Ærlig talt, tenk gjennom det du skriv på nett, det vil alltid stå der, og selv om du e anonym så e du aldri helt anonym! Om Martine Lunde velg å andmeld kommentaren din så tar det ikke lang tid for politiet å finn både navn og adresse! Ingen fortjen så mye hat, det e mer skammelig av de som klara å sett å gjøm sæ bak en skjerm! HUSK: ikke mobb, å tenk gjennom det du legg ut på nett, ingenting e anonymt lengre!!

  79. Noen her burde virkelig oppføre seg og tenkte at det er en serie som alle andre, det et spilt, alt er innspillet, det er kamera der og folk fra produksjonen så å si hver dag. Martine har fra min side fortjent de pengene så mye! Skulle seffølgelig ønske kevin fikk noe fordi han er gull. Men.. gjort er gjort. Og hun tok det valgte hun synest var rett! 😊

  80. Jeg ELSKA at du slapp kula! Heide på deg hele veien, og du går inn i hall of fame sammen med vida lill og Classy Girls!!! Takk for en fantastisk underholdende finale, Shit så mye jeg og bestevenninna mi skreik mot tv-en:D Queen!!!

  81. Er så glad for at dere vant, men synes synd på Kevin:( kan du værsåsnill dele litt penger med Kevin? Så han får 20 000 elns? Stakkar, tenk på han da! Han fikk ikke NOE!

  82. Hold kjefta, du og isabelle planla å dra til Las vegas og Miami som er grunnen til at du slapp kula. Dere var bare gjerrige og ville bruke pengene på å bli ekstra bimbo og løe. Kvalmt av deg sånn serr. Kan akseptere folk som har spilt skittent, men aldri gjerrige mennesker. Folk som raner sine egne venner er ikke folk jeg respekterer selv etter PH. Du hadde null samvittighet, din gjerrige jente.

  83. Gratulerer!👏👏👏
   Vel fortjent ×10 håpet at du kom til å slippe kula!😁
   Har heiet på deg siden du kom inn i uke 2!!😊😁

  84. Du fortjente å vinne
   Tror at hvis noen andre hadde stått I samme situasjon og vært usikkre på partneren sin så hadde de gjort det samme.
   Som Isabell sa det er et spill.
   Føler du ikke begynte å spille før persident uka og de andre spilte en god del før den uka
   Som sagt det er et spill du fortjente å vinne

  85. Marko hold kjeft su vett ikke om de planla det eller ikke var du deltagere på PH denne sesongen å det er hele Norge glad for å ikke se det stygge trynet ditt ho fikk 50 Tusen så hold kjeft da er du ikke gjerrig så det er nok du som har null samvittighet

  86. Synes dere kan donere 10 000 hver til Kevin! Da hadde hatet avtatt og han kunne fått en liten bonus som fortjent.

  87. Ja. men selv om det er et spill, er det den som er medmennesklig og ikke gjerrig som kommer best ut av det utad. Du skuffet meg, og veldig mange andre. Flere sier at de fra gårsdagen ikke øsnker å lese bloggen din mer, desverre.. Men som sagt,vi trodde du var mer medmennesklig

  88. Du sier at det er synd at kevin ikke fikk pengene han og? Du hadde jo muligheten til å dele de med han selvom du slapp kula? Det virker ganske klart at du bare ville ha pengene

  89. Må le litt! Du delte pengene med ISABELL! Hallo hvordan fortjener hu i det hele tatt 1 krone? Aleks og! Du kunne faktisk delt de med en verdig person som f.eks da Kevin som sto der og fortjente det eller Morten og softe, eller Andrea og Petter…

  90. Ja det er et spill. Men blir provosert når Isabelle som nesten ikke har vært på ph og gjort noe får 250 000 og så får ikke Kevin noe som har vært der fra starten. Skam dere hvis dere ikke deler noe av premien noe med Kevin. Han fortjente å vinne ph og dere burde unne han noe av premien. Hvis ikke, er dere griske

  91. Gratulere med seieren i paradis hotel,velfortjent..:) Ser av de hat kommentarene du har fått er det 15,16 åringer som sitter å skriver 🙂 Det er ikke noe å bry seg om….:) YOU GO GIRL…

  92. Hei Martine
   Du har vært min favoritt gjennom hele sesongen. Men nå kjenner jeg meg trist over den avslutningen.. skulle ønske du ville dele pengene med kevin og. Syns så utrolig synd på han..

  93. Fy faen du e den største flausa på norsk tv noen gang!!! At du ikke skammer deg! Håper du såver dårlig, får dritt slengt i trynet og går tom for penger så vi kan spytte på deg når du tigger!! Fra dag en var du i halsen min som en bortsjemt lita tøs som har fått alt i sine hender.. En som du står i finalen men som hadde holdt kulen selv om du er en bortsjemt drittunge så klarer du å kaste kulen for deg selv å den stygge veninna di som faen ikke hadde noe der å gjøre i d hele tatt! Men dere passer som venner, like stygge, like billige å selvopptatte. STAKKARS Aleksander som blir dømt pgr av deg.. Tjener du ikke nokk på “BLOGGEN” din at du ikke klarer å holde kula å være en ekte vinner der dere deler pengene men neida du er så egoist at d var ikke i tanken.. Falske faen, bruk pengene på plastisk kirurg å psykolog å ikke glem veninna di.. SKAM!!

  94. Altså, PH er en konkurranse, på lik linje som fotball, poker eller kappløp.
   Du vant de pengene, Kevin tapte.
   Ingen som raner noen.
   Du er heller ikke gjerrig bare fordi du vil vinne. Spør enhver om de hadde gitt bort premien sin til taperen, mest sannsynlig ingen.
   Når det er sagt så vil jeg ikke si at det er girlpower å slippe den kula mot kevin, hadde man sagt at det er boypower om kevin hadde sluppet den? Mest sannsynlig hadde han blitt kalt en drittsekk. Fordi det e slik verden fungerer, gutter får hets får å slå en jente, mens jenter blir hyllet for å slå gutter.
   Uansett, gratulerer! Fortjent😊

  95. Haha tenk at du legger inn skrytemld anonymt på din egen blogg så d skal se ut som folk forstår deg. Du raner ingen du er bare ei sleip fitte som aldri har hatt ansvar, pengeproblemer eller jobbet en skikkelig dag i ditt liv! At du hadde hørt at kevin skulle sleppe kula må du dra på lander med.. Snakk om å tape fjes martine!.. Uten kevin hadde du stått der som en burugle.. men jaja kos deg å del pengene med den dokken å aleks så han kan komme seg vekk fra deg;-p Karma is a bitch like you;-)

  96. Du tapte respekt og ansikt, ved å gjøre det du gjorde.. Kevin viste seg å være den største av dere. Karma har det med å slå tilbake etterhvert! Hadde du vært lur hadde du delt pengepremien på 4, så Kevin også hadde fått litt og du kunne forsvart valget ditt bedre enn at du var redd du ikke fikk noen penger…??

  97. heiet på deg sååå lenge, men herregud som jeg angrer. En ting at du slipper kula, men at du ikke deler en krone med kevin som faktisk vant, og måten du svarer med at du skal dele pengene med Alexander og Isabell når Kevin sier han ville dele premien med deg fordi han mener du fortjener det, er det kvalmeste jeg har sett..

  98. Velfortjent !!❤️ Du har jobbet for dette siden uke 2. å du kom helt til topp❤️ Kjenner jeg blir sjokkert over alle folkene her som snakker dritt til deg.. det er ikke greit.. GIRL POWER!❤️Drit i hat fra folk å se på det positive!!😊❤️

  99. Hei kommentarfelt jekk dere ned! hun er like mye menneske som alle andre og tviler på at dere som hater her hadde taklet det like bra som henne. Hun tok det valget hun mente var rett og hun sa i slutten av innlegget at dere såklart hadde rett til deres følelser rundt det som skjedde i gårsdagens episode. Men ærlig talt folkens – å sette seg bak et tastatur og si at dere håper hun “brenner i helvete” og dødstrusler? Det er faktisk straffbart, og det er det god grunn til. Jeg heiet både på Kevin og Martine, og tenker at iom at hun er like mye menneske som alle andre så gjorde hun det som var rett for henne. Utifra det jeg har sett av Martine tror jeg hun har hatt det ille nok med dette selv. Gjør som mamma sier “si til andre det du vil andre skal si til deg” og les kommentarene deres om igjen og tenk hvordan dere hadde følt det om dere hadde fått en slik kommentar av anonyme mennesker.
   Heia deg Martine som står for det du gjorde, og jeg forstår deg. U go girl

  100. Først: gratulerer så mye! Velfortjent seier. Men jeg kan ikke skjønne hvorfor du ikke deler med Kevin?
   Selv hadde jeg sluppet den, hvis jeg var så usikker som du var.. Men i etterkant av slippet, hadde jeg sagt jeg ville delt dem med Kevin da han er like mye fortjent til pengene som du. Mer enn Isabell og Aleks 🙂

  101. Gratulerer med seieren, Martine. Skjønner godt hvorfor du gjorde som du gjorde. Hvorfor velge en partner som du har stått med to dager foran bestevenninnen din? Du er selvstendig og tar dine egne valg. Ingen fortjente å vinne mer enn deg 🙂

  102. Liker hvordan folk snakker dritt om Isabelle, men greier ikke å skrive navne hennes😂 Nå må folk skjerpe seg, dette er ett spill og underholdning. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om ingen slapp kula? Jeg syntes det blir mer action når noen slipper den!!
   Martine fortjente de penge og hun velger å dele dem med de personene som har vært der for henne! Ja, kevin var der for henne han også, men ikke på samme måte som Aleksander og Isabelle.
   Martine og Isabelle var beste venner lenge før Paradise, mens Martine og Aleksander fikk følelser for hverandre. Da er det vel egt en selvfølge at hun vil dele pengene med dem?
   Det er mange kommentarer her som er så unødvendige. F.eks der å kalle henne hore, drittkjerring osv.. om man blir så forbanna pga ett TV program, da kommer man ikke til å komme langt her i livet.
   Du er rå Martine❤️

  103. Gratulerer så masse, Martine!! Vel fortjent, du vant på alle måter!! 🙂 Du møtte drømmeprisen og fikk oppleve paradiset med bestevenninna 🙂 I tillegg til at du vant hele greia og fikk delt pengene med de du nå bryr deg mest om! 🙂 Helt fantastisk, og kjempebra spilt hele veien! Så glad på dine vegne, du er helt rå!

  104. Gratulerer så sykt mye med seier Martine! 💞🌴 til de som sier at Kevin var eneste grunn til at du vant er feil, du hadde fått en finalebilett og hadde valget mellom tre gutte som skulle få komme i finalen og som skulle bli din partner😊 Så det var jo du som gjorde det slik at Kevin kom i finalen. Så jeg forstår valget ditt 100% og du er så sykt tøff og veldig flink til å snakke for deg, synest absolutt at du fortener bedre enn all hate du får. Husk på at det er lite sansynelig at de som hater, hadde vert like tøff i trynet om de møtte deg i virkeligheten, for du er jo så sykt sterk og snill på samme sted. Loveyou❤

  105. Herregud folkens…Dere som mobber martine. Tenk dere litt om a. Dere er langt ifra tøffe når dere gjør det. Kevin er ikke sint. Det er faktisk seerne som er mer sint enn kevin. Han vant alles hjerter. Men de var like verdige vinnere begge to. Vi som ser på tv, har ingen aning om hvordan det faktisk er i virkeligheten. Og hva dem bruker pengene på, er helt opptil dem! Gratulerer så mye martine, vel fortjent! 🙂

  106. Heia, jeg har lest bloggen og fulgt med på årest sesong. 😉
   det jeg husker du sa var at hvis du stod med alex, så hadde du ikke samvittighet å slippe kula, og det forstår jeg. Isabell og deg hadde en liten plan om å slippe kula og dele det, syns det er så kult at noen har litt baller og slepper kula.. <3 You go girl 😉
   Kjenner jeg blir så irritert over hvor mange kommentarer du får pga du slapp kula, folk sitter bak et tastatur og bare skriver den dritten de kan, men vet nok sannelig ikke om de hadde turt å si det face to face 😉 syns det er så fucka verden vi lever i. det er faktisk et spill. kevin vant, bare ikke fikk noen penger, og han tar det sykt bra 🙂 forstår virkelig ikke at folk skal bli så forbanna sure mot deg. syns det tøft gjort jeg, man må ha litt spenning også på PH 😉
   You go girl <3 ha en herlig helg <3

  107. Dere kan ikke kalle Martine fult sv stygge ting når dere kanskje ikke har stått oppi den sitvasjonen. Hun tok et valg etter hva hun følte, å ingen andre. Det va FULSTENDIG fortjent!!! Du er rå Martine💗
   GIRL POWER!!

  108. Hvordan kan du komme med dette dårlige innlegget som et forsvar? Greit, du stolte ikke på Kevin,! Men du fortjente heller ikke å vinne, ell være i finalen i det hele tatt! Du burde tenkt deg om, og gjort som et menneske burde gjøre,! Ikke kastet kula, og ihvertfall delt de pengene med Kevin! Er han som fortjente å vinne alt. Og du ødela det…. Du blir nok smartere med tiden, og skjønner nok en vakker dag at du gjorde en stor feil… Mange som har kastet bort tiden sin på tidenes dårligste paradise sesong. Tnx 2 u…

  109. Du fortjente pengene. Tøft synes jeg. Girlpower. Kevin hadde også garantert sluppet den, men rakk dessverre ikke. Å si noe annet av han, blir bare dumt. Hatere, ta dere en bolle (og sett den i halsen). Dere hadde heller ikke stolt på Kevin om dere hadde vært den som sto der etter å ha vært partner med han i to dager.
   Gratulerer Martine. Du er råååå. Godt og smart spilt. Ja, folkens, Paradise er et spill.
   Lykke til videre Martine!

  110. Hvorfor i alle dager deler du ikke med alle 4? Hva er problemet med det? Jeg skjønner du slapp kula, det hadde jeg antagelig gjort selv.
   Men og ikke gi en eneste krone til kevin? Det skjønner jeg ikke.
   Fyfaen så vondt jeg fikk av å se ansiktet hans, alle med et hjerte hadde ikke taklet å se det uten å få dårlig samvittighet.
   Dere hadde fått 75000 kroner hver, noe som er fair. Alle hadde vært lykkelige og du hadde sluppet hat og bli stemplet som en gjerrig og hjerteløst menneske.
   synes ikke det er annet enn sykt at du ikke deler med kevin.. Jeg tror faktisk du har dårlig samvittighet men bare ikke vil innrømme det. Håper ihverfall det, ellers har du virkelig et hjerte av is.

  111. Gjerrig kjerring! At du vant var det værste som kunne skje på PH! Du passer ikke sammen med Aleks, han er så god og snill og det er ikke du. Langt ifra!

  112. Ikke tro på alt de haterne skriver til deg,❤️Du er den beste personen i hele verden og du fortjener alt det gode du har i livet❤️❤️ Du e så syyykt mitt idol #girlpower #MartineLerbest❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  113. Rått og bra jobba, Martine 😃👏🏼 Du er toppers, dette er girlpower så det holder! Gratulerer så masse med seier 😃❤️🎈 Til både du og Kevin ^^

  114. Tror nok at de fleste som hater på deg er 13 år gamle unger som mener paradise hotel rett og slett er verdens viktigste sak! Veldig forståelig at du slapp den kula, og det er et spill. Folk reagerer jo som om du er den første deltakeren i programmet som slipper kula. Er jo en grunn til at du hadde muligheten til å enten slippe eller ikke! Bra du hever deg over hatersa, de er ikke verdt det 🙂

  115. Du fortjente å vinnnnee!!!!!!! Verdens besteeeee❤❤❤Ikke hør på hva alle sier du er rååååå Martineee!!! Dette var et spill og sånn er det bare, kos deg masseeeeee😽

  116. Det var dårlig gjort av deg! Du burde iallefall delt med Kevin nå i ettertid, hvis det kun var for du var redd han skulle slippe kula. Må si du er gjerrig!

  117. Forstår ikke valget, og syns man ikke er verdig vinner av pengene når man gjør slik MEN du fortjener absolutt ikke hat og at folk ønsker deg død. Da tenker jeg folk drar det altfor langt. Det er et spill, og du spilte det kjempe bra.
   Men syns fremdeles dere burde delt litt med Kevin. Spillet Paradise Hotell er inseg seg veldig urettferdig når folk som ikke engang er i finalen får pengene.

  118. Gratulerer så mye med seier! Vell fortjent til dere begge. Bare å se bort i fra de kommentarene du får. Du har vist en flott figur gjennom hele spillet og den kula kunne like så greit vært noen andre som kastet. Nyt seieren og pengene😊

  119. At folk kommer inn her på kommentarfeltet får å forklare hvordan ting var og hva personer tenkte på det hotellet, til en som levde der i 4 måneder, er bare helt patetisk. Tror dere virkelig at dere kjenner deltakerne bedre enn en som bodde med dem?
   Alt for ytringsfrihet og alt det der, men hold det saklig folkens. Din ytringsfrihet gir deg ikke retten til å diskriminere andre, skjerpings.
   Gratulere masse til vinnerne Kevin og Martine!! Fortjent

  120. Vel spilt, vel antatt og gratulerer. Du gjorde det for deg og dine Martine! Gratulerer med årets beste spill og velfortjente penger♡

  121. Alle må forstå at det er et spill, trist å se at Kevin ble overrasket, men han kunne også gjort det samme, og alle hadde reagert på samme måte. Syns man ikke skal hate forde! Gratulerer så mye med seieren 🙂

  122. For de som sier du er gjerrig må enten få hodet opp av sanden eller ta matte om igjen. Hun delte pengene med TO stykker som hun var mest glad i som vil si hun fikk mindre selv enn hva hun ville gjort om hun bare delte med kevin.
   Står stor respekt av det du gjorde Martine, hjerte av gull og ikke minst sterk nok til å gjøre det. Skjønner godt du er litt lei deg på vegne av Kevin som du synes er en flott gutt og som også virker som å være det men gjerrig og grisk er du hvertfall ikke, stikk motsatt vil nå jeg si.
   Stå på og du gjorde den desidert beste figuren sammen med Aleksander, Grunde og Rebekka på årets Paradise hotel!

  123. Du så dønn ut som en GRESK GUDINNE i den kjolen du gikk i under finalen! Den var helt nydelig! Sykt hvor mye hat du får her inne, men ikke tenk på det, de som skriver det har nok sitt å slite med med tanke på at de føler ett slikt intenst behov for å rakke ned på andre.

  124. Synes det var vell fortjent jeg Martine. Paradise er ett spill og du hadde kun stått med Kevin i 2 dager. Du valgte å slippe kulen for å dele med dine nærmeste noe jeg tror alle burde skjønne..☺️👍🏼

  125. Kan du ikke dele pengene med Kevin også da??? Det hadde vært på sin plass syns jeg… Jeg heiet på deg og Kevin hele veien, men jeg syns også at han fortjener litt av pengene fordi om jeg er glad du/dere vant! Du virker som ei flott jente, kunne ønske jeg kjente deg:)

  126. Først gratulerer så mye! Det er bare et spill og folk glemmer fort hva som har skjedd, så ikke stress over negative kommentarer.
   Spørsmål: Hvordan fordelte dere pengene på slutten? Hva planlegger du å bruke dem på? 😀 Som jente på 22 anbefaler jeg å bruke det til egenkapital til leilighet 😉

  127. For set første har det ikke skjedd en dritt der inne, alle var bestevenner liksom. Det var jævlig kjedelig.. var liksom ikke noe drama nesten
   For det andre er det bare gøy når folk slipper kula, hadde gjort det samme som Lunde liksom.. ta å voks opp a unger, det er ett jævla spill!!

  128. Haha folk klager fordi folk ikke slipper kula og når den endelig blir sluppet er det galt da også. Synes også det er litt gøy at flere av deltagerne som reagerte så voldsomt og mente du nærmest “ranet” Kevin, sa selv i introen sin at de ville sluppet kula 😉
   Nei det er et spill, til siste slutt. Synes det var veldig modig og tøft av deg å ta det valget. Og jeg er kjempe glad for at du vant! Haha dreit egentlig i hvem som var i finalen så lenge du var der!

  129. En seier vel fortjent for dere begge, men hadde du vært real nok hadde du delt litt med kevin også😉

  130. Du er en flott jente 🙂 men heiet hele tiden på Sofie og Morten + Andrea og Kevin,men sånn ble det ikke. Men du fortjente og vinne aboslutt :),men synes alle dere 4 som var i finalen fortjente og vinne,men spesielt S&M.
   Gratulerer med Aleksander da, det er vel det beste av alt <3

  131. Jeg digger at du slapp kula! Det er kjedelig finale hvis ikke noen slipper kula. Selvfølgelig synd for Kevin han fortjente også pengene. Men da burde han sluppet også. Kjedelig at du skal få å mye hat. Drit i de stygge kommentarene folk skriver, sier mer om dem enn deg. Kos deg med pengene , du fortjener det! Og du var en de få som faktisk spilte spillet og turte å ta tøffe valg! God sommer ☀️😃

  132. Martine fortjener pengene minst like mye som Kevin, Martine har vært snill med alle, og hun fortjener ikke noe hate. Jeg heiet på Martine siden hun kom inn dag 2, og selvfølgelig på Kevin da, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med finalen. Martine har ikke gjort noe for å såre noen. Det er en grunn til at Kevin og Martine vant, og det er ikke bare på grunn av Kevin! Så dere må helt ærlig skjerpe dere, hun fortjener ikke noen av de her kommentarene. Vedder på at INGEN av dere hadde turt å si dette til henne face to face…

  133. Altså du fortjener all HATE! Du visste hvor dårlig person du er da du slapp den kula. Og man ser på trynet ditt etterpå at du ble flau over hvor grådig du er fordi du skjønte at Kevin aldri hadde sluppet den! Han holdt den tett inntil seg! Og han tok det som en ekte gentelman at du visste hvor stygg personlighet du har. Sikkert påvirket av ekle Isabell som hver gang opplevde å ryke ut eller bli mislikt reagerte som en ond heks. Og de stygge ansiktsgrimasene. Ekle jenter. Du fortjente å vinne men Kevin fortjente drt langt mere! Og Aleksander vahahahaha han fortjente ikke en dritt. Alt han gjorde der inne var å sove og ha sex med deg. Du er så stokk dum. Bitch

  134. Du så tjener så jævli mye penger på bloggen, kunne du ikke unnet Kevin litt penger? 300 000 er ingenting for deg så tjener så mye på bloggen din!! Stakkar Kevin! Du er virkelig en hjerteløs og ikke minst penge grisk person!!!

  135. Gleden var stor når du og Kevin vant så overlegent i går! Men når kula gikk i bakken… Not so much. At du i tillegg delte med Isabelle og Aleksander… Nei, det var skuffende for de fleste tror jeg!
   Og her synes jeg at du argumenterer veldig dårlig. Til syvende og sist var det KUN Kevin som kunne vite hva han kom til å gjøre, der og da, uavhengig av hva som hadde blitt sagt tidligere (og attpåtil av andre mennesker). Det viser seg jo hver sesong – folk ombestemmer seg. Men man kunne dessuten se det på måten Kevin holdt kula og måten han så på deg med håp i blikket at han ikke ville slippe. På samme måte kunne man se det på måten du holdt kula og måten du så på Aleks og Isabelle at DU kom til å gjøre det. Og visst faen. Men godt spilt av deg, da!
   All respekt til Kevin som tok det som han gjorde! For en helt!

  136. Liksom Bruuh du er akkurat fake som sofie hva faen, sårer noen og later som om det er deres feil…. liksom alle gangene kevin løy til parterne sine var fordi han måtte. Og som om du ikke har løyet liksom. Du sender jo ut dine nærmeste også slipper du kula når til og med kevin fortjente pengene mer enn det du gjorde. Fy Søren ass håper du får igjen jævla bortskjemt dritunge

  137. forstår virkelig ikke hvorfor folk gidder å bruke tid på å skrive så mye dritt! Det var fult og helt hennes valg, så det er null poeng å blande seg. hvem andre hadde vel ikke gjort det samme! Det å si at hun er gjerrig, er så utrolig tåpelig når hun faktisk deler pengene med 2 andre, som hun er glad i. støtter valget fult og helt når dette er et spill, er det virkelig ingen som forstår det?

  138. Du som skriver det rett over her, burde virkelig skjerpe deg! Farlig å komme med slike uttalelser til et annet menneske. Jeg forstår at det må ha vært vanskelig for deg, og gratulerer med seieren! Skulle bare ønske Kevin hadde fått litt av potten, du burde vel kanskje ha delt litt med han og, om så ikke mye 😉

  139. Synes du gjorde det rette og ble såååå glad for at du vant! Syntes synd på Kevin, men spander et par middager på han så går det nok fint❤👌

  140. Så mange tilbakestående personer her i kommentarfeltet.
   Virker som den gjennomsnittlige personen som kommenterer her er under 16år hvertfall.
   Man hadde jo vært komplett idiot om man IKKE hadde sluppet kula i den situasjone Lunde befant seg i. Nå får man jo bare sett noen få minutter iløpet av en hel dag, så er nok en GOD DEL vi seere ikke har fått med oss.
   Til dere tastaturkrigere som tøffer seg bak en PC skjerm:
   Voks opp. Ta dere en tur på utsiden av huset. Tenk hvor ufattelig skuffa familien din er over deg. De sier det selvsagt ikke til deg, men innerst inne vet du jo godt at du er et null.

  141. Ååå jeg har heid på deg helt siden du kom inn, og nå har du endelig vunne en fortjent seier. Jeg er utrolig stolt over deg. Du skal vite at vi er mange som støtter deg, og jeg er en av de. Gratulerer så mye lunde❤️❤️❤️

  142. FYYYYFAEN!! Ble DRIITGLAD når du slapp den kula. Har heiet på deg hele veien, og kommentaren til alex på slutten. HAHA døde. Vedder på at Kevin hadde sluppet kula :))
   U go girl!

  143. Drit bra jobba Martine<333 Du fortjente det virkelig, den parranormal-uka, jeg hadde ingen ide om at det var deg :D!!! Drit i de som gidder å bruke tida si på hate, de glemmer så sykt mye: det er et spill og underholdning så likosm de prøver å gjøre det så dramatisk som mulig. Dessuten, hahha jeg må bare le!! Hvordan kan man si at det er gjerrig å dele pengene med de man er glad i?? Og at man da får 50k mindre en det man ville fått om man ikke hadde sluppe kula:D Ble så glad når du knuste den kula, og at noen endelig turte å gjøre det, det er jo liksom ikke noe galt i det. Heier sykt på deg og Alex og håper ikke du bryr deg om de folkene som sier som sier så sykt stygge ting, for du fortjener virkelig bedre en det<3 Det er ingen andre som hadde passa bedre (eller fortjente mere) enn deg å vinne<3<3<3<3<3

  144. Hahaha like koss du slapp kulp men på VG, Dagbladet ser me bare kevin? Vettu Keff fordi han hadde sjel og hadde she jort d samma mot deg bler bare kvalmen av å tenka på koss du tenke “dere hadde jort det selv” slutt å komm med unnskyldninger du er ganske så dom hvis du tror du vant paradise får egentlig viste du bare alle hvor stor taper du egentlig er😂😂

  145. Jeg vil bare starte med å si at du fortjener ikke så grove og stygge kommentarer, det er usaklig og jeg ser det på som alvorlig mobbing, og det er det ingen som fortjener..
   Men jeg vil si at jeg er enig med de fleste at den som slipper kulen er den egentlige taperen. Jeg skjønner at du heller vil dele pengene med dine nærmeste, men istedenfor å stjele Kevin sine penger så kunne du heller delt 150k på Aleks, Isabelle og deg selv, ikke sant?
   “Det hele startet med at jeg var usikker på Kevin” er litt feil å skrive. Det hele startet med at Isabelle sjekket inn og dere lovet hverandre å slippe kulen for å dele pengene mellom dere.
   Men for meg var ikke at du slapp kulen det verste du gjorde, det som var mye verre var at du la all skylden på Kevin, til og med når han tok det så fint. Og Petter var i ferd med å si veldig fine ord om Kevin og så avbrøt du han med å si negative ting om Kevin. Akkurat DET synest jeg var utrolig ufølsomt av deg.. Istedenfor å legge deg langflat så “angriper” du Kevin på den måten, for å sette deg i et bedre lys. Det er ikke en verdig vinner av penger i mine øyner. Foresten de som mener du fortjente det vet tydeligvis ikke betydningen for det ordet. Det sier folk kun fordi de er fans. For man fortjener absolutt ikke pengene hvis de tar fra pengene til en annen.

  146. Hva faen så teit unnskylding liksom du skylder på kevin for det du gjorde. Liksom d er søtt å dele penger med bestevennen sin og sånt men liksom alle veit at kevin fortjente pengene like mye som du gjorde.. og han behøver ikke å få skylda for noe du har vært en drit unge, liksom han sa til at du kunne stole på han…. synes jævlia synd på gutten hvorfor ville han stå med deg egt?

  147. Noen av dere er virkelig helt fjerne. Paradise Hotel er et SPILL, og man spiller for å vinne. Jeg hadde ikke holdt på kula bare fordi mange mente at den andre var mer verdig. Man vil jo selv prøve å vinne! Forresten så hørte dere vel at Kevin hadde lyst til å slippe den? Det virket veldig sånn for meg.
   Og til de som kommenterer de stygge tingene angående hvem Martine velger å dele pengene med, så er vel ikke det deres problem i det hele tatt? Såklart vil man dele med bestevennen og kjæresten sin.
   Jeg synes du var heeeelt rå og du fortjente virkelig! Det var en skikkelig god finale! Håper du koser deg masse med pengene og tittelen!
   PS: Synes det er morsomt at dere som sender dødstrusler og skriver noen av de kvalmeste kommentarene jeg har lest sier at Martine ikke har samvittighet eller verdighet. Hørt dere selv eller? Tenk å ha så lite liv at du skriver så mye dritt og overreagerer så mye for at et program på TV3 ikke gikk som DU ville…

  148. Og dere som spiller sååå snille og engler i håp om at Martine skal dele pengene sine med dere bare fuck off. Jenta er ond bryr seg ikke om noen av dere. Alle veit at kevin fortjente pengene mer enn isabell og alex han har jobba for d.. sååå jeg skjønner ikke åssen det dere kan støtte det der.
   Men grattis da, jævlig skittent spill

  149. Det er jo ikke skittent spill å slippe kula. Martine fortjente den seieren, det gjorde også Kevin, og mange andre hadde som også jobba mye, men martine vant. Det er jo innafor å bli litt sur for at favorittpersonen din ikke vant, men å skrive stygge hate og trusler mot den som vant.. det er bare slemt, umodent, og sykt teit. Å kanskje hun kunne gjort noe annerledes men alle gjør litt feil, og det har alle de andre deltagerne gjort også. Det er litt teit å bli så sur på en person pga noe som personen gjorde i et underholdningsprogram, der det uansett er klippet for å få mere drama og spenning til programmet.
   Grattis Martine<3 Du fortjente å vinne<3 #girlpower

  150. Hadde nok gjort det samme sjæl, med tanke på at man ikke visste hva den andre parten ville gjort. Og som du sier, han lovte bort en sikker plass til 4 partnere (mer eller mindre), og selvfølgelig klarte han jo ikke å holde noen av de. Da hadde faen meg jeg blitt litt nervøs jeg og når det står om 0kr eller 50k. 50k er mye penger når du bare trenger å slippe en kule og ta noen sure miner. Ifølge André burde du jo faktisk hatt fengselstraff, du rana jo Kevin for 150k😂😂
   Gratulerer til dere begge😘

  151. Så bra at du slapp kula, for du fortjente seieren 100 ganger mer enn Kevin! Jeg JUBLET da du slapp den, for hvis Kevin hadde vunnet, hadde jeg aldri sett Paradise Hotel mer. Bra gjort Martine, kos deg med seieren! 🙂

  152. Håper martine melder til mange av disse innleggene til politiet.
   Uansett om nett-terroristene er mest sannsynlig umoderne unger.!
   Dette er rett og slett ikke greit.
   Skummelt hvor mye noen setter seg inn i tv. Uansett, gratulerer med seieren Martiner. Syntes du fortjente å vinne. Utrolig kult at du ville splitte premien i 3. Om det er gjerrig så vet ikke jeg.

  153. Elsker hvordan alle som kommer med smålige kommentarer er ute av stand til å stave mer enn én av tre ord korrekt. Du er rå, baby! Den råeste spilleren på mange år.

  154. Assa folkens det er et jævla spill. Det er ikke som om Kevin ikke fikk noe heller. Jeg skjønner Martine godt, hadde gjort det samme og Martine fortjener ikke hate for det.

  155. Først og fremst må jeg bare si at det er veldig mange drøye komentarer her. Jeg skjønner mange er sure og skuffet og det er lov, men man trenger ikke synke så lavt ved å kalle henne hore osv osv. For det første er det ikke sant, og det blir bare for dumt. Husk at Martine er et også et menneske som har følelser som oss andre! Selvom hun vet hva som er sant og ikke kan det fortsatt såre! Så klart må hun tåle kritikk for valget hun tok men si det på en voksen måte!
   Martine, da du sjekket inn trodde jeg du var en liten diva, at du kanskje var overfladisk og bitchy. Etter episodene gikk, fikk jeg raskt se at du var både snill,morsom og en nydelig jente. Fikk veldig godt inntrykk av deg og begynte faktisk å heie på deg. Da deg og kevin sto i finalen syntes jeg det var så fortjent at dere vant!!
   MEN jeg ble så skuffet av deg når du slapp den kula. Der mistet du meg. Det er greit at du var usikker på kevin og at du var redd han skulle slippe. Men jeg trodde at du i det minste skulle sikre deg de 300k for så å dele halvparten med kevin. Men det skulle du heller ikke du skulle dele de med to som ikke har gjort noenting der inne…. Jeg syntes det var skikkelig uverdig av deg. Men du skal ha ros for en ting og det er at du har samvittighet til å gjøre det! Det hadde aldri jeg klart å hatt på min samvittighet. Hadde følt meg så ekkel,gjerrig… Men grattis! Syntes da Kevin er den ekte vinneren!

  156. Jeg syns virkelig du fortjente å vinne Paradise! Du spilte spillet som en dronning. Er ikke sur for at du slapp kula, men jeg syns litt synd på Kevin og er litt småskuffa. Er forståelig da ettersom det er en vanskelig oppgave å bygge opp tillitt på bare 2 dager;) Men ville bare kommentere det angående at du var bombesikker på at Kevin skulle slippe kula, for det var han ikke. Moren min jobber i produksjonen og hun sier at Kevin var veldig sikker på at han ikke skulle slippe kula kort stund før troskapstesten, men at de tok med da han var usikker lenge før i forkant for å skape spenning. Men uansett, du fortjente virkelig å vinne spillet og jeg har heia på deg hele veien!!❤❤

  157. Jeg synes virkelig du fortjente å vinne paradise! Jeg heide på deg og Alex hele veien! Jeg digget Isabelle også, så synes alle dere tre fortjente pengene. Jeg synes det var gøyt at du tørde å slippe den kulen, for da ble det mer spenning! Jeg ville nok akkurat gjort det samme som deg, og det tror jeg mange andre også ville i din situasjon. Så er det alltid noen som hater på folk men de er vel mest jelly på deg! Det er tragisk at folk skal sitte bak pcn og skrive masse dritt, det kan de holde for seg selv. Så GRATULERER med velfortjent seier❤

  158. Kan du fortelle litt om hvordan kevin var etterpå og om han var bitter/sur. Og hva synes han om dette nå?

  159. Først vil jeg gratulere deg med både pengene og vinneren av paradise hotel 2017! 🙂
   Kommentarene på at det var så dårlig gjort at du slapp kula – Hallo folkens det er et SPILL!
   Kommentarer på at du bude dø og er sikkelig dum osv – Folkens voks opp, seriøst det er såååå drøyt å skrive sånne ting. Å be en person dø på grunn av et valg hun gjorte, – Blir forbanna når jeg ser alle de drit kommentarene hun får. Seriøst det er et spill.
   Det var Kevin som vant og ikke du martine – Sånne kommentarer gjør meg forbanna.! JA Martine vant pengene men Kevin og Martine vant selve ph SAMMEN. Selvom Martine hivde kula i bakken så er begge vinnere og de fortjente det like mye beggeto. Ja synes selv litt synd på Kevin som ikke fikk noe, men selvom han ikke fikk noe penger ble han også vinneren. Å slenge Hat kommentarer til Martine for hun gjorde det hun gjorde er IKKE greit i det hele tatt.
   Så vil bare skrive det at jeg er utrolig glad for dere vant og jeg er ikke sur i det hele tatt for at Du valgte å slippe kula, dette er et spill og det må folk tåle. Så folk som slenger drit, gi faen, finn heller på noe annet å gjøre enn å sleng drit til henne på nettet.!
   Så kjære Martine og Kevin – Gratulerer såååå mye begge som vinnere av PH 2017, jeg digger dere begge to! <3

  160. Absolutt ikke fortjent seier for deg! Du skulle gått ut dagen du kom inn fysj, værste vinneren hittil!

  161. Gratulerer med seieren, jeg heiet på deg. Men ble skuffa over at du slapp kula, syns det var veldig dårlig gjort. Kevin fortjente de pengene og jeg syns du kunne delt med han også, i tillegg til Isabelle og Aleks. Ja, Isabelle er venninna di, men vil si Kevin fortjente de pengene mere enn Isabelle.
   De andre sesongene noen har sluppet kula har det vært med god grunn – her syns jeg det bare var urettferdig!

  162. Gratulerer med seieren! Det var 110% fortjent 😙 Er så latterlig å se alle hatekommentarene, overse de og nyt livet 😎

  163. Om du virkelig ikke ser hvordan isabell manipulerer deg? Fra første gang jeg såg dere sammen alene inne på paradise så manipulerte hun deg, det var sikkert hun som sa at kevin kom til å slippe kula også? Herregud så pengesjuke dere er altså

  164. Altså dere som skriver HATE er TILBAKESTÅENDE MENNESKER..
   Hvis noen av dere som skriver stygt kunne fått ordet SPILL i hjernen og prøvd å tenke! hvis det var så ille at MARTINE vant synd for dere! For hun fortjente det.
   SKAFF DERE ER LIV!
   Har dere ikke noe annet å gjøre? Assa dere kan komme i fengsel for dette! Komme med dødstrusler?
   Hva FAEN LIKSOM!!???
   Uansett hvem som hadde sluppet kula av ALLE deltagere som var der hadde de fått hate. Dere gjør det bare for å få de til å føle seg dårlige, men NEI
   SPILL, SPILL, SPILL OG NEI VENT..
   SPILL!!!!!!!! De spiller akkurat som på en mobiltelefon! SHUT UP FØKKING HATERS!! Dere kommer til å bli anmeldt som søren!
   MARTINE💕💕💕BAE ass.. du er BEEEEEST! Du er driiiitkul som fortjent og den demonuka, ikke lett for deg da😢😢 håper politiet tar de som hater! Du fortsjener ikke Hate! Elsker deg💕💕 du er beeeest

  165. Altså.. Etter å ha lest kommentarene her e æ forbanna, kor mye dritt går det an å lir ut av sæ. Æ e nok over gjennomsnitt i alder av dåkk som kommenter her, altså eldre, jobba innen helsevesenet og kjære dåkk, det som skrives av negative ting her e IKKE greit. Drapstrusler, håpe at nån blir voldtatt, ønske at nån får kreft og påstå de e hore e ikke akseptabelt og håpa Martine anmelder. Paradise hotel e et spill og har du ikke skjønt det så bør/e ikke du gammel nok te å se der. Martine spilte bra og vant SAMMEN med Kevin. Ka jenta ska bruke pengan på eller kem ho del de med har vi andre ingenting med. Og ikke si at du IKKE ville gjort det samme om du va i samme situasjon, for det veit man ikke før man sjøl står der. Slutt og hat og respekter at dette e et TV-program, folk fremstilles som det blir klipt og det treng ikke vær ei virkelighet alltid. Of husk at ting som skrives ikke kan tas tilbake, det står på nett. Ho e enda veldig ung og at slike kommentara ras inn kan påvirke et liv veldig negativt og få uheldige utfall så tenk dåkker om! Så kan man ha ei meining om Martine ut fra ditt eller datt men personlig synes æ ho virker som ei snill og go jente som bryr sæ om andre. Så kjære, Martine, gratulerer så mye og at kula gikk i bakken var ditt valg og ikke for oss andre å dømme. Klæm 🙂

  166. HEIA LUNDE❤️ Jeg heide på deg❤️ Digger deg❤️ Men seriøst de som sier stygge ting er bare feige og sjalue❤️ Du fortjener ikke stygge kommentarer❤️ HALLO?! Det er et spill liksom❤️

  167. Gratulerer til seiern. Jeg så nettopp finalen nå. Så utrolig bra att du og Kevin vant. Helt riktig å slippe kula, Kevin så sikkert den komme, han er ikke dum. Men han burde fått 1/4 eller ihvertfall noe skikkelig fint (ikke kun en “bytur”). Å ikke fra din sin del, uten fra de 300k dere vant allesammen. Til sist: Du er så fin, både med å uten sminke! <3

  168. Gratulerer med seieren!
   Jeg forstår valget av å slippe kula pga manglende tillit, men mest pga Alex og hans betydning, både spillmessig for å komme helt frem, og privat.
   Om jeg mener det var rett å gjøre dette, blir imidlertid svaret nei.. I mine øyne er spillet over på når finaleparet er kåret. Dette betyr at det som skjer av løgn & backstabbing inne på hotellet er en del av spillet og dermed ikke er med på å definere en som person, mens det samme stilles i et litt annet lys når det kommer til den kula.
   Jeg ville f.eks som arbeidsgiver, ved spm om partnerskap o.l vært skeptisk til å inngå samarbeid med en som slapp den kula, da dette sår tvil om hvorvidt vedkommende har det i seg å la grådigheten ta overhånd, og tar med seg det de kan ved eksempelvis å lure unna verdier etc uansett om det er fortjent/rettmessig eller ei

  169. Du er dronninga av PH vist du bare leser hva de hetserne skriver ser man at de sliter!! Vist jeg hadde stått der selv hadde jeg smelt den kula rett i bakken med engang vi hadde begynt… Å når folk sier at du rane Kevin må de begyne på barne skole (igjen) får vet man egentlig hva rane er?? Jeg har heiet på deg hele sesongen, hver episode ventet jeg å se deg å Aleks💘 Du er den beste gjennom tidene ever!! Ilu💘 Forbilde mitt

  170. Skjønner meg ikke på de taperne som tar seg tiden til å skrive hat kommentarer 🙂 skjønner godt at du kastet kula, hadde gjort det samme selv om jeg var i din situasjon.

  171. Det er forventet når man går på TV, hvertfall i et slikt tåpelig og hjernedødt reality program, at de som ser på dette også mangler en del ting mellom ørene sine.
   Jeg har ikke sett dette programmet, og kommer nok aldri til å gjøre det ? men har fått med meg hvem deltakerne er, at det underholdende er å ha sex, lyge til hverandre og drepe hjernecellene sine på kveldstid. Det eneste jeg reagerer på her er mennesker som ønsker Martine død og skriver utrolig stygge ting til henne.
   Leste om dette i dagbladet og jeg synes du skal politianmelde de verste av de verste. Folk trenger en reality check, og å skrive sånt er ikke greit, uansett hva man har gjort. Folk er veldig tøff i trynet bak en skjerm, men la dem få seg en lærepenge med en anmeldelse så kan du være med å medvirke til at mange ikke gjør det igjen.
   Å stikke av med en slik pengepremie er helt forståelig, slik jeg ser det kommer man til en finale av en grunn, og siden du endte opp i den finalen så har du full rett til å kaste kulen, eller dele summen om ikke den andre personen hadde kastet kulen før deg.
   Skjønner mangel på tillit er stor i et slikt show.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg