Ukens spørsmål 35♡

Hei dere!

Først må jeg bare si god helg♡ Endelig to dager med fri, og helg. Denne helgen har jeg gledet meg mye til, for jeg har absolutt ingen planer bortsett fra julebord med Paradisegjengen imorgen. Jeg gleder meg så mye til å se alle igjen, og jeg håper julebordet blir en suksess! Nå skal jeg hvertfall svare på ukens spørsmål.

Hva ønsker du deg til jul? Ah, dette er så sinnsykt vanskelig. Jeg aner virkelig ikke.. Eller jeg har sagt til mamma at jeg ønsker meg dampstrykejern, haha! Ikke veldig spennende akkurat.

Har du fått time til oppkjøring enda? Nei, og det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid til full fokus på lappen de siste ukene. Det har skjedd så mye, og jeg har gjort ting hele tiden. Jeg må sette meg ned og kun fokusere på teorien, og derfra er ikke veien til lappen lang. Jeg skal hvertfall ta teorien i løpet av de neste ukene. 

Bor du fortsatt i kollektivet? Nei, vi bodde der kun i tre uker. Innspillingen var ferdig i november mener jeg å huske. 

Har du noen gang vært gravid? Nei, heldigvis ikke. Jeg håper ikke jeg blir gravid før jeg vil det selv, for en abort hadde jeg ikke taklet. 

Hvilket land liker du best? Må nok si Mexico da altså. Det stedet vil alltid ha en plass i hjertet mitt, og noe jeg alltid kommer til å tenke tilbake på å smile over. Der møtte jeg mange fantastiske venner, jeg lærte mye om meg selv, fikk meg en kjempefin kjæreste og hadde det helt fantastisk. 

Hvordan er det å la Aleks kjøre bilen din i og med at den er ganske ny? Er du ikke redd for at noe skal skje? Jeg stoler såpass mye på Aleks, og vet at han behandler bilen min bra. Jeg tror han hadde hatt panikk i flere år om noe skulle skjedd. Han kjører ordentlig, og han er forsiktig. Om han hadde kjørt som en gærning hadde jeg aldri latt han låne den.

Høyhelte eller flate sko? Lave. Jeg går så og si aldri i høyhelte sko fordi det er ubehagelig. Om jeg går med høye heler på byen er føttene mine ødelagt dagen etter. 

Er du høyere enn Aleksander? Nei, han er høyere enn meg. Jeg er 168cm til de som lurer på det. 

Hvor mye silikon tok du, og hvor mye kostet det? Jeg vil egentlig ikke snakke så mye om silikonen her på bloggen, men dere kan heller sende meg en melding HER. Resultatet blir også forskjellig på alle, og det jeg tok vil ikke se likt ut på deg som på meg. Jeg vil anbefale å dra på en konsultasjonstime om det virkelig er noe man vurderer. 

Processed with VSCO with s2 preset

Hvor mye kostet prikk- tatoveringen din? Heldigvis ingenting. Hadde den lille prikken der kostet noe hadde jeg ikke tatt den. Haha!

Hva har du gjort i dag? I dag har jeg vært i to møter og nå er jeg hos pappa. Nå skal vi spise taco, og jeg gleder meg sykt. Kan ikke huske sist jeg spiste taco..

Hvor ofte tar du p-piller? Hver dag, bortsett fra når jeg har mensen. Da tar jeg en pause fra pillene, og så starter jeg på nytt brett.

Har du hatt sex med en jente? Nei.

Hvorfor tror du forholdet til Aleks og deg er så bra? Jeg tror det er fordi vi er åpne og ærlige med hverandre. Vi ler mye, og vi kjeder oss aldri sammen. Vi er veldig enige om ting, og er egentlig ganske like. Mange vil nok si det er en ulempe, men det synes absolutt ikke jeg. Vi krangler derfor så og si aldri, og det er digg. I tillegg så er vi flinke til å gi hverandre oppmerksomhet♡

 

22 kommentarer
    1. Hei jeg prøvde å sende deg en meld ang det silikon spørsmålet.. men når jeg trykker på knapper det står HER skjer det ingenting, kansje du har glemt å legge inn linken .. skulle så gjerne ha spurt deg om noe ang dette !!
      MVH Stine Holm

    2. Hei hei du 😂 jeg skulle bare si at på overskriften din står det « ukens spørsmål 35» men det er bare 14 spørsmål ???😍. Håper på svar fra deg!

    3. Hei! Kan jg sende en mld til deg om noe som du svarte her? Vil bare vite svaret(: Det er ikke så grådig privat men vil helst ikke ai det til alle! Om det er greit(; Kjempe fin blogg. Elsker og lese de! De inspirerer.

    4. Det at du ikkje vil skrive så mykje om silikon på bloggen synest eg er kjempe bra. Det er ingenting galt i å ta silikon og viss man virkelig vil det skal ein få gjere det. Synest du er flink som ikkje er med på å normalisere silikon og samtidig ikkje leggje nokon skam på silikon!

    5. Hei unnskyld for å mindre deg på dette, men i dag måtte jeg avlive min hund. Hvor lang tid tok det før du ble vant til at hun ikke var der lenger? Det er så stille i huset nå og føler meg ganske alene 🙁

    6. Min hund: Uff, så utrolig trist å høre.. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal svare på dette, for det er en så trist situasjon. Om hunden var syk kan du prøve å tenke at den har det bedre nå, selvom det er utrolig vanskelig å tenke sånn 🙁

    7. Jeg sitter her å gråter, fordi at Aleks forlot PH😭😭😭 men jeg elsker deg, elsker alle innleggene du lager på bloggen❤️❤️

    8. Hei! Jeg lurer litt på om du fikk noen bivirkninger av å ta botox i pannen osv for migrenen? Har nettopp tatt det selv fordi jeg sliter med migrene, og er skikkelig opphovnet over øyenbrynene, skjedde dette med deg og? Klem ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg