Hvordan var jeg på skolen? Hvordan er jeg ute på byen?

Heey!

Jeg har flere ganger sett at folk har skrevet litt om hvordan de er i ulike settinger, så da tenkte jeg å gjøre det samme nå. Dette er jo en perfekt mulighet for dere også å skulle bli litt bedre kjent med meg og få vite mer om hvordan jeg er. 

På utestedet

Var jeg helt crazy før. Man fant meg alltid på oppå et av bordene på Heidis eller så fant ingen meg i det hele tatt. Jeg var overalt og vennene mine ble irriterte siden de aldri fant meg. Nå derimot liker jeg best å sitte ved et bord og jeg tar ofte kvelden tidlig. Jeg er i tillegg ikke ute like ofte som det jeg var før, men jeg tipper likevel det blir noen turer ut i sommer. Jeg elsker når vi drar mange jenter ut sammen, for det er alltid så sykt gøy. Det må jeg få til snart igjen!

På skolen

Var jeg flink i de fagene jeg interreserte meg for. Jeg synes vi lærte så utrolig mye meningsløst på skolen, og jeg føler vi lærte om så mye jeg aldri kommer til å få bruk for. Det var de fagene jeg ga litt opp egentlig. For eksempel det å sitte i tre uker å skrive dikt klarte jeg aldri å forstå hvorfor vi lærte. Det er jo sikkert noen som får bruk for det, men jeg klarte aldri å forstå hvorfor vi skulle lære sånt. Jeg kjedet meg ofte på skolen, og høydepunktet var vel egentlig friminuttene. 

Processed with VSCO with s2 preset
I et forhold

Er jeg veldig kosete. Jeg vil også si jeg er snill, jeg er flink til å gi masse komplimenter og vise det at jeg bryr meg veldig om Aleksander. Jeg er også veldig trofast og jeg vil gjøre alt for at Aleksander skal ha det bra. 

På morgningen

Er jeg ekstremt treig. Jeg hater å stresse på morgningen og jeg vil helst ikke stå opp fra sengen. Jeg spiser aldri frokost, så jeg går egentlig rett på badet for å fikse meg når jeg kommer meg opp fra sengen. Jeg bruker ofte lang tid på morgningen fordi jeg ikke orker å gjøre så mye. Men jeg står opp veldig tidlig. Jeg våkner alltid rundt åtte og da er jeg lysvåken. Det er egentlig skikkelig kjipt fordi alle andre sover så lenge, så da blir jeg sittende å kjede meg. 

Ved matbordet

Bruker jeg laaaang tid. Jeg spiser tydeligvis ekstremt sakte, og alle blir ferdige med å spise lenge før meg. Aleksander for eksempel må alltid vente lenge på at jeg skal bli ferdig. Jeg elsker mat da, så jeg spiser ofte så mye at jeg blir kvalm. Jeg går alltid mett fra bordet, så jeg får hvertfall i meg nok. 

I matbutikken

Hater jeg å være! Det finnes ikke noe kjedeligere enn å handle og når jeg først drar i butikken bare surrer jeg. Jeg går frem og tilbake, glemmer ting og i tillegg møter jeg alltid folk jeg må stå å snakke med i tjue minutter. Jeg kjøper også alt for mye, og det ender med at jeg ikke spiser halvparten så alt i kjøleskapet må kastes. Så når jeg først handler, handler jeg mye! Folk får som regel sjokk når de ser jeg kommer hjem med ti bæreposer med mat. De vet jo like godt som meg at halvparten aldri blir spist. Så akkurat på det området må jeg skjerpe meg litt. 

Processed with VSCO with s2 preset
I klesbutikken

Kommer det helt an på hvordan jeg er. Er jeg i utlandet elsker jeg å gå rundt i klesbutikker, men i Norge ser jeg som regel etter første stol jeg kan sette meg ned på. Jeg hater å være med andre inn i butikker, så da sitter jeg som regel der og venter på at de skal bli ferdige. I utlandet derimot shopper jeg som en gal. Jeg gruer meg nesten litt til innkjøpsvideoen min fra London kommer ut imorgen, for jeg shoppet en del. Jeg bruker faktisk ikke penger på klær i Norge, men så fort jeg kommer til utlandet klarer jeg fint å bruke en del. 

Ved leggetid

Sovner jeg enten ekstremt tidlig, eller så sliter jeg med å sove. Det finnes ikke noe mellomting, noe som er skikkelig irriterende. Enten sovner jeg klokken ti på kvelden, eller så ligger jeg våken til fire på natten. Jeg ser ALLTID på youtubevideoer før jeg legger meg, og jeg sovner alltid med disse på. Derfor våkner jeg som regel alltid av at jeg må slå av macen. 

Håper dere likte innlegget og at dere ble litt bedre kjent med meg i forskjellige settinger. 

Vi blogges mer senere♡

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg